Finns det något bättre än när han överraskar mig med att knulla min röv på morgonen?

knulla min rövJag ville berätta om en morgon när min sambo gav mig en speciell överraskning, jag hade inte förväntat mig att han skulle knulla min röv. Svenssonlivet är något som gör mig väldigt uttråkad, särskilt vanligt sex kan bli tråkigt men jag försöker alltid att njuta och ta till mig dem små sakerna i livet. Det är alltid skönt att känna sig älskad, och det här är vad som hände.

Det var tidigt på morgonen och jag hade precis vaknat. Min sambo börjar mycket tidigare än mig, men jag går alltid upp samtidigt som honom. Jag hade gått upp för att borsta tänderna och tvätta ansiktet. Jag var väldigt trött fortfarande, min kropp var igång även om jag kände mig halvsovande. Gick tillbaka till sängen och lade mig igen för att vila men inte att sova. Min sambo var på nedervåningen och kom sen in i rummet.

”Vad sägs om en liten massage?”

”Jaaaa, det hade varit så skönt!”

Han började med att flytta på min topp så han skulle komma åt och massera längs med min rygg och ner mot länden.

”Klä av dig älskling”

Jag gjorde som han bad mig. Jag lade mig på mage och han gick in i badrummet och hämtade babyoljan. Han hällde oljan på händerna och arbetade över mina muskelknutor som satt i nacken. Hans fingrar rörde sig över dem och det kändes så skönt. Han hällde på mer olja över min rygg och började massera hela min rygg.

”Åååh, vad skönt”.

Han masserade ner till min korsrygg och började hälla mer olja längs med mina ben. Hans händer knådade och smekte över hela min kropp och jag kände hur jag blev mer och mer avslappnad. Han masserade till och med mina fötter. Han spenderade lite extra tid att klämde på min rumpa. Alla tankar på att gå till jobbet och all morgonstress var som bortblåsta.

”Fortsätt massera! Åh Gud, vad skönt det är”.

”Vänd dig, älskling. Jag vill massera där med”

Jag gjorde som han bad mig. Han hällde oljan på mina fortfarande fasta bröst och började massera dem en efter en. Han smekte och nöp i bröstvårtan på det ena bröstet för att sedan gå vidare och göra samma med det andra bröstet. Han smörjde in min mage med oljan och hans händer rörde sig lent över den. Hans händer kändes så skönt mot min kropp. Till slut började han massera längs med mina lår.

Till slut började han smörja in min renrakade fitta. Hans fingrar gled över dem alltmer svullnande läpparna. Sakta rörde sig fingrarna mellan fittläpparna. Han var extra noggrann att smeka och kittla dem. Han särade till slut på mina ben och började massera mitt kön med hela sin hand. Efter vad kändes som en evighet gled hans fingrar sakta in i mig och han började pulla mig.

”Det är så skönt, fortsätt älskling”

Han flyttade mig så jag låg halvt av sängen, han lade mina ben över sina axlar och började slicka min fitta. Hans tunga gled över hela fittan, och jag började gnida mig mot hans ansikte. Till slut började han fokusera på min klitta, och det vet han är det bästa jag vet. Han började suga och ömsom slicka den.

”Åh gud! Fan!”

Hans tunga började röra sig längs med hela min fitta. Mina safter hade börjat droppa ur mig, och det kändes som om det inte fanns något slut. Hans tunga nådde fram till mitt trånga lilla rövhål som han sakta slickade på samtidigt som hans fingrar var begravda i min fitta.

”Åh Gud! Det är så skönt! Fortsätt, sluta inte! Jävlar”

Hans tunga mjukade upp mitt lilla hål och jag stönade högt. Han ställde sig upp med mina ben fortfarande på hans axlar och lät sin kuk glida in i min fitta. Han stötte och gned sig mot mig för att komma in så djupt som möjligt i min varma våta fitta.

”Ja, kulla mig älskling! Knulla mig hårt!”

Han drog ut sin kuk och lutade sig ner för att fortsätta slicka min fitta. Hans tunga var så underbar mot mitt bultande våta kön. Jag vet att han älskar när jag kommer när han slickar mig. Min fitta var inte sen utan började sakta dra ihop sig och jag började komma, hans gensvar var bara att slicka mig snabbare och mer intensivt. Han körde in sin kuk i mig under orgasmen och knullade mig snabbt och hårt.

”Jag ville att du ska rida av mig”

Han lade sig på rygg och jag var direkt på honom. Jag förde in hans kuk i min fitta och började rida upp och ner längs med kukskaftet. Hans kuk kändes så skön i min fitta. Efter en kort stund satte hans sig upp och började suga på mina bröstvårtor. Mitt hår flög åt alla håll medan jag red av honom. Hans fingrar smekte och nöp i mina bröstvårtor.

”Herregud! Din fitta är så våt och skön”

Jag red honom hårdare och jag kände hur hans händer tog tag om mina höfter och han började stöta mot mig. Det var så skönt och vi hade fått in en härlig rytm som vi rörde oss i.

”Ställ dig på knä”

Jag skyndade mig att ställa mig på knä och ville inget annat än att han tog mig hårt på en gång. Han förvånade mig genom att börja hälla olja i min stjärt och kände hur hans kuk började glida in i mitt rövhål. Det kändes så trångt när han sakta gled in. Hans händer höll tag om mina höfter och han drog mig sakta mot sig så hans kuk skulle glida djupare. Till slut var han inne och började sakta knulla min röv.

”Åh gud, det är så skönt! Knulla min röv, älskling! Knulla min röv hårt”

”Din röv är så trång. Det känns så skönt, jag kommer älskling. Åh gud, jag kommer”.

Min sambo kom i min trånga röv. Mitt lilla rövhål fylldes helt med hans sperma. Vi kysstes och höll om varandra, tills det var dags för honom att duscha och skynda sig till jobbet.

”Tack, älskling! Det var precis det jag behövde”

Han skyndade sig att göra sig i ordning medan jag gick ner och packade ner hans lunch så han inte skulle glömma den. Han skyndade sig ner för trappen, han var redan sen efter vår härliga stund. Jag gav honom maten, han kysste mig och skyndade ut genom dörren. Kvar stod jag i köket och kände hur sperman sakta sipprade ur min röv, log för mig själv och kände att det var en underbar början på dagen innan jag själv skulle gå till jobbet. Jag  var lite förvånad över att jag gillat det, men såg nu fram mot fler gånger då han skulle knulla min röv.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Första gången vi knullade – Hon överraskade mig i duschen och Ett härligt analsex som blir så mycket mer.

slots-million_58_sv_600x315