Första gången vi knullade – Hon överraskade mig i duschen

första gången vi knulladeVi hade lärt känna varandra för några år sedan, och blev riktigt goda vänner på en gång. Det som hände nyligen förändrade verkligen vår relation. Det var första gången vi knullade. Det hade inte gått upp för mig vilken kåt kvinna hon var. Jag höll på att duscha mig efter en lång och varm dag. När jag vände mig om så stod någon där. Det var Carro, med ett busigt leende på sina läppar. Ett leende som jag sett så många gånger genom åren som jag känt henne. Jag låg nervöst mot henne, och fattade inte riktigt vad som pågick eller varför hon var där. Jag märkte det inte, men jag måste ha sagt det högt med.

”Åh, jag bara tittar lite”, svarade hon. Hon började sakta ta av sig plagg efter plagg tills hon enbart hade dem sexigaste underkläderna jag någonsin sett på henne. ”Finns det plats för en liten mig där?”, frågade hon samtidigt som hon tog av sig sin behå och stringtrosa. ”Visst”, stammade jag fram, helt chockad att se henne naken genom glasdörren till duschen. Jag hade inte fått några indikationer på detta innan första gången vi knullade.

Hon kom in i duschen med mig, vi stirrade varandra upp och ner. Helt otroligt, tänkte jag för mig själv. Det första jag fastnade vid var hennes stora fasta bröst med små bröstvårtor som jag inte annat ville än att nafsa i. Min blick gled längre ner till vad jag tyckte såg ut som en perfekt fitta, helt len och tajt. Jag fick en plötslig lust att begrava mitt ansikte i den och slicka henne i timmar.

Hon vände sig från mig för att tvåla in sina stora bröst och backade lite mot mig. Jag stod fastfrusen när jag fick se hennes härliga rumpa som sakta började tryckas mot min stadigt växande kuk. Hon tittade över axeln och blinkade åt mig. Nervöst lutade jag mig fram och lade mina armar om hennes midja så mina händer låg på hennes mage. Sakta smekte jag över den, upp mot hennes intvålade bröst.

En låg nöjd suck kom från hennes läppar när jag började nypa i hennes bröstvårtor. Hennes hand letade sig ner mellan oss, hon tog tag om min kuk och började runka den så gott hon kunde samtidigt som hon tryckte sin röv mot mig. Jag nafsade i hennes hals och hon viskade till mig, ”jag vill känna dig i mig”.

Utan att tveka tog jag tag om min hårda kuk, en hand höll stadigt om hennes ena bröst, och jag började föra in den i hennes längtande fitta. Sakta gled den in och jag kunde se hur hon slöt sina ögon och började stöna i extasen, mer och mer ju längre jag kom in i henne. Jag hade sett rätt, hennes fitta var riktigt tajt, och kändes så skön och varm om min kuk. Jag började sakta stöta in och ut ur henne, och ökade snart takten.

”Hårdare, djupare”, stönade hon och lutade sig fram så att jag skulle komma djupare. Vilken syn jag fick av min stenhårda pulserande kuk stöta in och ut ur hennes våta fitta, det var en bild som jag i hemlighet fantiserat om väldigt länge. Jag stönade medan jag började pumpa snabbare och hårdare in i henne, hon började stöna högre med. Högre än jag hört någon annan tjej stöna.

”Åh, jäääävlar”, skrek hon och hennes ben började darra, hon fick sin första orgasm. Jag drog mig ur efter en stund, hon ställde sig rakt och vände sig mot mig. Hennes våta blonda hår var överallt, hon lutade sig mot mig och bi började hångla. Jag tryckte upp henne mot väggen och lyfte hennes ena ben. ”Knulla mig mer”, beordrade hon.

Jag ville absolut inte säga emot och förde snabbt in min kuk i henne och började stöta i en rasande takt. Jag höll upp hennes ena ben, den andra handen höll tag om hennes röv och jag lutade mig fram för att kunna nafsa i hennes bröstvårta innan jag rörde mig vidare mot hennes hals. Jag stötte hårt och djupt in i hennes hungriga fitta, stönen blev högre och kom snabbare. Jag kunde se hur njutningen spelade över hennes ansikte när hon log mot mig och jag började sakta ner för att hämta andan.

Hon tog min hand och vi gick ut ur duschen. Vi lade en handduk på golvet innan jag lade mig på rygg. Hon grenslade mig, kysste mig och gned sin röv mot min hårda kuk. Med en hand mot mitt bröst och den andra om min kuk känner jag hur hon sakta för in den i sin röv. Den var rejält tajtar än hennes fitta och sakta börjar hon rida längs med hela min längd. ”Helvete”, mumlar jag för att ge henne en vink att jag inte kommer att kunna hålla emot särskilt länge till, och att se hennes njutningsfulla min gör det inte lättare för mig.

”I mitt ansite”, stönar hon och jag ställer mig snabbt upp, redo att komma. Hon ställer sig till rätt på knä på handduken och jag tar tag om hennes hår. Hela min kropp spänner sig och jag stönar högt när den första strålen sperma sprutar över hennes ansikte. En liten del av det droppar ner på hennes underbara bröst. Hon tar min pulserande kuk i sin mun och börjar suga av det som fortfarande rinner ur mig.

Hon tittar upp på mig med sperma i sitt ansikte, på sina bröst och i sitt hår. ”Wow, var kom det ifrån”, skrattade hon. ”Det är ditt fel!”, svarade jag och vi båda skrattade. Hon torkade av sperman från sitt ansikte, ”Wow, första gången vi knullade! Vi måste göra det här oftare, jag kan inte fatta att vi inte gjort det tidigare”. ”Och den här”, sade hon och torkade av min kuk, ”Varför kände jag inte till den?”. Med ett fräckt leende svarade jag, ”Du frågade aldrig”. Hon log upp mot mig, ”Jag behöver en till dusch! Vill du vara med?”.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag längtade så efter en kuk i min rumpa och Knulla en ung mamma mot väggen

slots-million_58_sv_600x315