Jag längtade så efter en kuk i min rumpa

kuk-i-min-rumpaJag hade smiskats och hade fått känna en kuk i min rumpa i början av veckan, men ingen av oss hade förväntat sig att det skulle lämna sådana märken, vi var egentligen inte så hårdhänta. Några timmar senare insåg jag att jag hade flera rödrosiga runda fläckar på ena delen av min röv. Jag har lite tvångstankar vad gäller saker, särskilt att saker ska vara symmetriska. Smiskandet hade varit nog, det var obalanserat, men märkena var kronan på verket. Hela veckan bönade och bad jag honom att komma tillbaka. Till slut fick jag ett meddelande tidigt på torsdagsmorgonen. ”Lunch, jag kommer att fixa din röv. Jag har försummat den, både vad gäller att knulla den och att disciplinera dig. Var beredd. Jag ska se till att helgen börjar rätt med en röv fylld av sperma och matchande blåmärken”. Det gjorde mig omedelbart våt vid tanken att få känna en kuk i min rumpa igen och det bästa av allt, smisk! Det var bara nio timmar kvar.

Jag vaknade upp och gick in i duschen. Jag ville vara helt ren och redo för min anala bestraffning som skulle komma. Det kändes som jag spolade min röv och anal med flera liter vatten, jag var torkad och redo för att få en kuk i min rumpa. Jag låg med ansiktet ner, med röven upp och med en piska bredvid mig. Jag hade placerat mig så att detta skulle vara det första han såg när han kom in.

Piskan var en sådan med en glasdildo som handtag och själva piskan var gjord av mjukt skinn. Jag hörde dörren öppnas och jag spände mig. Inte ett ord yttrades när han började smiska mig långsamt och mjukt med sin hand. Jag var glad för den långsamma uppvärmningen eftersom jag visste och förväntade mig så mycket mer. Smällarna ökade sakta i hastighet och styrka. Jag kände hur min fitta blev våtare för varje slag. Min röv började få en rosaröd nyans medan jag stönade nöjt. Min spolning hade gjort mig helt ren och tyckte att jag var ganska öppen och nog avslappnad att jag inte hade smort in något glidmedel i förväg. Jag längtade så efter en kuk i min rumpa, jag ville känna hur hård han var i mig, men jag var inte förberedd på att glasdildon skulle köras in i mitt förberedda rövhål. I vanliga fall brukar inte grövre dildos eller kukar vara något problem, men den runda hårda glasdildon var riktigt sträv när den kördes in.

Han fortsatte smiska mig, hårdare och hårdare. Det kändes riktigt grymt då jag brukar spänna mig i förväntan på nästa rapp och det fick mig att känna dildon ännu mera. Lite då och då lät han sin hand glida ner till min fitta för att känna hur våt jag var. Det spelade ingen roll att detta i mitt sinne var förödmjukande och smärtsamt, min fitta älskade min masochistiska undergivenhet. Jag särade mer på mina ben så han skulle komma åt bättre, men även för att lätta på spänningen i min röv. Han började knulla min röv med glasdildon. Jag försökte slappna av i vetskapen att om jag inte gjorde det skulle jag få mer ont senare. Han fortsatte smiska mig med sin lediga hand trotts min känsla av obehag. Jag stönade och vred mig som den kåta slyna jag var. Han lät mig inte komma, utan höll mig precis på gränsen. Jag hade gjort vad som helst för honom bara för att få komma. Med ett hastigt drag tog han ut dildon ur min stackars röv. Jag spände mig inför att bli slagen med piskan men han fortsatte smiska mig med sin hand för att ömsom daska till mig med dildon. Det var inte överdrivet hårt men jag visste att jag skulle få blåmärken av det, vilket i sig var poängen. För att mitt rövhål inte skulle dra ihop sig och bli för trångt så körde han ibland in ett finger eller två och pullade mig.

Jag hade särat på mina ben så mycket jag bara kunde och han överraskade mig när jag kände det första rappet av piskan. Jag ryckte till lite och skrek till men lyckades hålla emot när det andra rappet landade och snuddade vid mina blygdläppar. Jag visste att det inte var med vilje som han hade gjort det, den var ny för honom och det kan ta lite tid att vänja sig vid den. Den hade gjort riktigt ont, så jag valde att skydda mig en aning så det inte skulle hända igen. Piskan hade väldigt smala blad, vilka skär in mer och svider avsevärt mer när dem landar. Han började vänja sig vid den, och kände på mig att han inte skulle fortsätta vara så försiktig som han varit. Det är självfallet en ganska relativ term, eftersom jag verkar gilla det hårdare än andra. Jag var redo för det och jag stönade av njutning. Rappen fortsatte koma medan jag begravde mitt ansikte i kudden jag lagt på soffan. Jag älskar den varma känslan som sprider sig över min röv när jag smiskas, och vid det här tillfället var det en brännande skön känsla. Jag önskar att mitt rövhål kunde utsöndra sina egna safter precis som min fitta.

Han lade ifrån sig piskan och gick till den ände där jag lagt mitt huvud och började smeka sig framför min mun. På nolltid hade jag sugit honom tills han var stenhård. Ljudet av mina kväljningar och hur jag stirrar när jag inte kan andas med hans kuk nere i min hals gör honom alltid hårdare än något annat. Så snart han är redo så tar han tag i mitt hår och vänder mig om så min röv är mot honom. Han körde in den torr, vilket gör ont som fan när han trängde in sin kuk i min rumpa. Jag hade underskattat hur mycket dildon hade gjort för mina muskler. Vid den tidpunkten visste jag att min njutning och komfort var irrelevant. Jag bet min läpp och sänkte ned huvudet, fast besluten att ta emot hans kuk i min rumpa.

Det gjorde ont, jag önskade att jag hade smort in mig och önskade att jag inte hade lagt fram just den piskan, men det var för sent för ånger. Jag hade inget att fokusera på annat än den hårda kuk som pumpade i mig. Det kändes som om min röv höll på att invaderas av en murbräcka. I vanliga fall brukar jag vidga mig och bli avslappnad efter bara några stötar, men inte den här gången. Om han visste hur ont det gjorde, så verkade han inte märka det. Det var snarare som om det gjorde honom mer upphetsad och innan jag visste ordet av så drog han ut sin kuk och började spruta över min röv. Hans varma sperma lugnade värken från piskan på min röda rumpa. Jag kunde känna hur den sakta droppade och rann ner till min fitta och längs mina ben. Han använde sitt finger för att fösa in sperman i mitt gapande rövhål. När han väl fått in allt han kunde så avslutade han med ett sista smisk för att mina muskler skulle spänna sig och min röv slöt sig om hans säd.

Han lade sig bredvid mig, och jag kröp in i hans famn. Glad att smärta var över och väldigt glad att jag inte gjort honom besviken. Det som kom efter sexet var det jag gillade mest. Det spelade ingen roll hur långt han pushade mig, han tog alltid tillbaka mig i säkerhet och med ömhet och värme. Jag kunde inte begära mer från någon annan man.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Önskar jag var med dem när jag klittrar och tittar på dem och Trosan fylld med sperma, din heta fantasi uppfylls

slots-million_58_sv_600x315