Önskar jag var med dem när jag klittrar och tittar på dem

närr jag klittrarJag såg på när hon ledde in honom till höladan, tänkte att när jag klittrar så kan jag titta på dem. Jag hade känt henne nog länge för att veta vad som försiggick. Springande tog jag mig fram till byggnaden, smög in efter dem och klättrade upp för den bortersta stegen för att titta på, dem var redan där uppe. Jag smög runt höbalarna och fick till slut se henne på knä mellan hans ben. Det gick inte att se allt, hennes hår täckte för hennes ansikte, men hans ansiktsuttryck sade mer än något annat. Hennes våta mun hade redan slutit sig om hans hårda kuk, och hennes hand rörde sig upp och ned medan hon runkade honom. Han lutar sig tillbaka och lägger sina händer mot hennes huvud. Jag kan bara dregla när jag ser hans solbrända välbyggda bringa, lite avundsjuk över hur hon alltid verkade plocka dem snyggaste killarna.

Jag suckar till av njutning när mina fingrar glider in i mina jeans, och biter mig själv i tungan för att inte göra fler ljud när jag klittrar, samtidigt som jag sakta öppnar byxorna. Min hand glider in innanför trosan medan jag ser på hur hon kysser sig uppför hans bröst, hennes hand runkar fortfarande hans svullna lem. Hennes bröst hänger redan utanför blusen, och jag slickar mig själv om läpparna för det är inte första gången jag undrat hur mjuk hennes hud vore mot mina läppar. Jag ser på från mitt gömställe när jag klittrar, mina fingrar glider över min stadigt våtare klitta medan hon kysser sin senaste erövring.

Deras läppar möts i en frenesi av upphetsning tills han tar tag i henne, hans muskler spänns och han välter över henne på rygg. Hon flämtar till av den plötsliga rörelsen och hans passion. Jag biter mig i läppen och tystar ännu ett stön. Han lutar sig över henne, kysser henne och jag kan se hur han försöker knäppa upp hennes jeans. Hans hand glider snart in i hennes trosor, på samma sätt som jag smeker mig själv. Hon spänner sin rygg i en båge och lyfter sin rumpa från marken. Han drar ut sin hand och drar ned hennes byxa och trosa. Han stannar till för att dra av hennes stövlar, och till slut har han tagit av henne allt. Hon ler, och särar sina ben för honom, redo att ta emot hans kuk.

Han förvånar mig när jag klittrar för fullt, istället för att snabbt tränga in i henne så böjer han sig ned mellan hennes ben. Hans mun snuddar hennes fitta och hon vrider sig av glädje. Jag känner igen hur avundsjuk jag är när hans tunga smakar hennes våthet, som jag längtat efter. Jag drar sakta ner mina jeans och trosor lite till, så mina fingrar kan glida in i min fitta samtidigt som jag tittar på hur han slickar henne.

Hans hand glider ned mellan hennes ben, hon spänner sin rygg igen och jag vet när hon börjar kvida att han fört in i ett finger i henne. Hon stönar högre, och öppnar sina ögon en aning. Hon spänner sig mer, ett andra finger måste ha glidit in i henne, och spänner sakta ut hennes fitta. Jag hör hennes flämt när hon drar upp hans ansikte, drar upp hela honom så han kommer till henne och hans kuk kommer närmre hennes fitta. Jag känner hur mina fingrar glider in i mig, önskade att jag upplevde samma sak som henne just nu.

Hon sträcker ned sin hand, hennes små fingrar sluter sig runt hans kukskaft och för in honom i sig. Hennes läppar söker sig till hans när han glider djupare in i henne. Mina fingrar rör sig snabbare in och ut ur mig medan jag tittar på när jag klittrar och pullar. Han rör sig snabbare, och stönar. Hennes läppar rör sig till hans öra. Jag är inte säker på vad hon säger, men han slutar knulla henne för ett ögonblick. Han drar sig ur henne och lägger sig på rygg. Hon grenslar honom, tar tag om hans våta kuk och guidar in den i hennes drypande fitta. Jag ser på medan hon knullar honom i höet. Hon rider honom, en ställning som jag vet att hon älskar efter att ha sett henne flera gånger.

En hand på klittan och två fingrar i min fitta rör jag snabbare. Jag andas häftigare nu när jag klittrar. Jag är redo att komma, önskar att jag var med dem. Att låta dem se mig, att känna mig när jag kommer med dem. Jag hör hans röst, desperat och kåt. ”Jag kommer, jag kommer snart”.

Hon glider snabbt av honom och tar hans kuk i sin hand, runkar av honom. Mina ögon sluter sig när jag känner hur mina ben spänner sig, och min mage börjar darra. Jag känner hur orgasmen håller på att ta över min kropp. Jag öppnar mina ögon för att se den första spermastrålen spruta hur hans hårda kuk och hur den rinner längs hennes runkande hand. Den andra strålen flyger högre upp och träffar henne i ansiktet. Hon ler mot honom, fortsätter att runka honom tills han slutar spruta. Hon lägger sig bredvid honom och håller om honom. Hennes hand håller fortfarande om hans våta, kladdiga kuk. Mina fingrar rör sig sakta över hela min fitta, jag njuter att observera dessa ögonblick. Stunderna jag vet att om jag fortsätter så kommer jag fortsatt vara kåt och redo för en andra gång.

Han pussar hennes panna och säger att han måste tillbaka till gården innan någon märker att han smitit iväg. Hon kysser honom, försöker få honom att stanna men han letar upp sina kläder och klär på sig fort. Han är borta, hon ligger naken och ensam i ladan förutom en tyst och kåt tjej som gömmer sig bakom höbalarna. Jag älskar att titta på henne knulla när jag klittrar.

Gillade du novellen? Då kommer du att även gilla – Min frus mamma är en het milf och Spermasprut i ansiktet är den bästa avslutningen

slots-million_58_sv_600x315