Klittra och titta på när andra knullar – en voyeurs berättelse

klittra och tittar påFy vad kallt det var att stå vid busshållplatsen och vänta på bussen, jag hade tänkt åka iväg till en av dem lite mer isolerade platserna i utkanten av stan för att leva ut min voyeuristiska sida en aning. Det fanns inget bättre än att klittra och titta på när andra knullar. En snabb titt vad klockan var, närmare elva, och jag rös till igen. Det skulle snart vara dags för folk att gå hemifrån och dem som var på puben att dra vidare. Det var även vid den tiden som många tar sig friheten att ta en snabbis i parken med någon dem träffade ute. Flera andra dök ibland upp för att titta på men att i vissa fall även vara med.

Det började duggregna, fler dök upp till hållplatsen och det började bli en kö. Jag var klädd i träningskläder och en varm rock. Jag var inte uppseendeväckande direkt, och jag skulle snarare ha varit hemma och pluggat inför en tenta på måndag, men min fetisch och kåthet hade fått ut mig ändå. Jag hade absolut ingenting under träningskläderna, det är så varmt och skönt när jag smeker över min rakade fitta genom rockfickan. Att jag utan problem kan stryka mig mot någon i kön medan jag gör det, dem vet inte vad jag håller på med, sänder njutningsfulla rysningar längs min ryggrad. Jag kunde inte bärga mig tills jag kunde klittra och titta på när andra knullade i parken.

Området jag ska till är känt för många boende att vara dit man åker för att ha sex. Det finns inget störande ljus som kan skrämma bort knullande par i bilar, ångtäckta fönster med tjejernas stön medan deras ben är särade över instrumentbrädan, ibland sätena medan man kan se killens röv gunga upp och ner, fram och tillbaka. Min fitta drar ihop sig vid tanken att klittra och titta på, och vad jag kan få se när bussen stannar vid hållplatsen.

Jag står där och tittar upp mot höjden som ser ner över stan. Ljudet från centrum kan höras i bakgrunden, mörkret omsluter mig vilket är både skrämmande men upphetsande på samma gång. Jag är på min vakt medan jag sakta går upp. Nästan framme nu, det börjar närma sig midnatt och jag tycker mig känna doften av kön, vilket bara sporrar mig mer. Jag smeker min klitta samtidigt som jag går, den har svullnat upp av min behandling och upphetsning. Är inte säker på om jag var skapt sån eller om det är för att jag klittrar så mycket för min klitta är väldigt stor, och tränger fram under klitoriskappan när den svullnar. Den är nog svullen för att mina fingrar ska kunna nypa runt om den. En lätt dimma har börjat sänka sig över staden, och jag når fram till där andra parkerar sina bilar. Jag känner mig lite avundsjuk i det ögonblicket. Jag känner att det behövs mer än bara fingrar ikväll, jag fortsätter klittra och titta på den första bilen medan jag närmar mig den.

”Har du kul?”, jag hoppar till och stapplar bakåt. Killen som ställde frågan står stilla, och när jag väl hämtat mig så kan jag se hur han håller sin kuk i sina hand och stilla runkar den. ”Jag såg dig inte”, viskar jag. Mina ögon sjunker ner mot hans kuk, och tanken att jag skulle vilja ha den nu på en gång springer genom mina tankar. Plötsligt hör jag stön i det stilla mörkret, en tjej som uppenbarligen blir knullad njuter av sin partner medan vi två stirrar på varandra. ”Han ger henne verkligen ett ordentligt knull”, sade han med djup röst, och jag blickar mot bilen som har börjat gunga av deras älskog. Med känslan av avund fortsätter jag stirra på den rytmiskt gungande bilen när han plötsligt frågar, ”skulle du också vilja knulla?”. Mina ögon fastnade igen på kuken som han runkade och jag slickade mig eftertänksamt om läpparna.

Varför inte, det är bättre än ingenting, tänkte jag för mig själv. ”Jag kan runka av dig”, viskade jag och insåg att min röst var lika djup som hans. Jag kom närmre och min hand omslöt hans kuk, jag klämde på den innan jag började runka av honom. ”Åh vad skönt”, stönade han och jag kände mig lite besviken. Jag funderade om han skulle komma och spruta sin sats på mig nu när jag börjat komma igång. Jag ville inte återgå till att klittra och titta på andra som knullar efter att ha kommit så här långt. ”Du har en skön kuk”, viskade jag medan han började vänja sig vid att en tjej runkade av honom. Vi var så nära varandra när jag kände hur hans hand började söka sig mot mina träningsbyxor under rocken.

”Vad gör du?”, frågade jag som om jag inte visste3 vad han ville. ”Jag vill smeka din fitta”, var hans svar. Jag släppte taget om hans kuk och öppnade rocken, med känslan och värmen av hans kuk höll sig kvar en stund. ”Så”, min rock var öppen så han skulle kunna lirka in sin hand i mina byxor och smeka min våta fitta. Jag vände mitt ansikte mot honom medan vi båta började smeka varandra.

Jag kände hur jag började bli svag i knäna när hans fingrar gled in i min våta fitta, mina safter hade smort in hela mitt kön men även min röv, vilken hans fingrar började trycka mot. ”Jävlar”, flämtade jag i hans öra. Jag hade blivit pullad förut, men inte i båda hål samtidigt och det var riktigt skönt. Min direkta reaktion till hans fingrar var att försöka hitta hans mun och hångla upp honom. Det öppnade portarna för mig och jag förlorade mig helt i upphetsningens dimma. När en annan man dök upp bakom mig så brydde jag mig inte om hans inbrytande och det slutade med att jag hölls upp och blev knullad av två kukar samtidigt.

Efter en snabb sorti nerför kullen så fixade jag en taxi, chauffören verkade tro att jag var en kvällsjoggare. Jag kom hem och stod framför spegeln och stirrade på mig själv. Jag visste att jag såg bra ut, en sexig tjej men jag kände mig smutsig och hade en udda känsla i maggropen. Analsex var inget som jag hade tänkt på tidigare förrän ikväll, att känna en främlings kuk i mig, hans könshår mot min mjuka rumpa och känslan av hans varma sperma som pumpades djupt in i min trånga röv.

Jag hade gjort det, och viktigast av allt så kände jag mig hel. Vetskapen att min röv kunde tillfredsställa en man så och mig själv med för den delen besvarade mina egna frågor som jag sökt svar på så länge under mitt klittrande, både privat och offentligt. Nästa dag besökte jag en sexbutik och köpte analkulor och en analvibrator. Expeditens ansiktsuttryck var oslagbart, kanske hans kuk ryckte till med. I vilket fall som helst så sänkte han priset åt mig, vilket gjorde mig riktigt glad.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag trodde inte jag skulle hitta en lesbisk knullkompis och Önskar jag var med dem när jag klittrar och tittar på dem

slots-million_58_sv_600x315