En spännande Glory hole upplevelse

Glory Hole avsugningJag hade bara varit här tre dagar, liten stad och så otroligt lugn. Jag hade börjat bli uttråkad och kände att det inte riktigt fanns något att göra. Kontoret i stan hade jag bara besökt två gånger dem senaste fem åren för att kolla läget, men nu hade saker och ting börjat gå åt skogen och man hade skickat hit mig för att reda ut det hela.

Det enda ställe som var inom ett lagom avstånd var ett ganska billigt hotell i utkanten av stan. Jag hade bott där dem andra gångerna jag varit på besök och jag kan verkligen säga att det var inget särskilt med stället. Det var bara ett ställa att sova på och slippa höra trafiken eller folk ute på gatan. Jag var uttråkad, och lite kåt.

Det hade varit ännu en dag som jag suttit på min tillfälliga kontor och gått igenom papper och haft möten med personalen. Det var ganska tungt och jag kände att jag behövde någon form av intellektuell stimulans som inte hade med jobbet att göra. De flesta på kontoret gillade mig inte, särskilt med tanke på att jag troligtvis skulle behöva varsla en stor del av personalen.

Jag zappade runt på tvn i hopp om att hitta något intressant. Det fanns inget, så jag stängde av. Det fanns en krog några kvarter bort så jag tänkte att det kan vara ett ställe att åtminstone träffa någon att snacka lite skit med.

Det var mitt i veckan så jag förväntade mig inte att det skulle vara för mycket folk ut. Det var lite folk, några som käkade nachos. Ett tomt bord med ett halvtomt glas vin och en öppen bok på det. En stor mc-kille satt i baren och verkade ha tagit sig igenom ett antal glas shots.

Jag satte mig i baren, så långt bort från mc-killen som jag kunde, det kändes inte som om jag skulle kunna få ut någon vettig konversation ur honom ändå. Det verkade snarare som att han jobbade på att glömma något eller slogs med något inom sig.

Den kvinnliga bartendern hade en t-shirt med krogens logga på, kort mörkt hår. Hon kom fram till mig och hälsade mig välkommen och undrade vad jag ville dricka. Jag beställde en whisky, och hade mc-killen som ett varnande exempel att ta det lugnt ikväll för mig själv. Efter första klunken märkte jag en rörelse i ögonvrån, och jag såg en kvinna hade satt sig ned vid bordet med vinglaset.

Hon var nog i början av fyrtio, rödfärgat hår, smal och med ett trevligt leende. Jag såg att hon tittade på mig medan jag tittade på henne. Jag gav henne ett leende och började sedan titta på storskärmstv:n bredvid baren. Hon fortsatte att läsa sin bok, smuttade på sitt vin och tittade då och då mot baren.

Vad för sorts person går till en krog för att läsa, tänkte jag. Någon som vill träffa någon, svarade jag min egen retoriska fråga. Jag bestämde mig för att hon troligtvis var mitt enda hopp för en intelligent konversation, resten av krogen verkade inte inbjudande alls. Så jag drack upp, och beställde en ny samt ett glas vitt vin. Tog min beställning och gick bort till den ensamma tjejen.

”Hej, får jag slå mig ned med en liten muta?”

”Åh! Jo, visst”, sade hon.

Jag satte mig ned, presenterade mig och vi började prata. Det var jättetrevligt och vi båda skrattade en hel del. Det fanns definitivt någonting mellan oss. Jag hade glömt bort hur mycket klockan var. Plötsligt hade bartendern kommit fram till oss och stod bredvid tjejen jag pratade med.

”Hej. Det verkar som ni båda har kul här? Jag har en rast och jag undrade om jag också kunde få ha lite skoj?”, sade bartendern till tjejen.

”Åh, hej”, svarade hon och tittade på bartendern. ”Javisst, sätt dig bara. Han är här på en tjänsteresa och ska stanna ganska länge. Han håller på att bli tokig på hotellet och ville ha någon form av intellektuellt utbyte. Han är jätterolig”.

”Trevligt att träffas”, sade jag medan jag ställde mig upp och sträckte fram min hand. ”Om ni ursäktar mig medan ni snackar om mig, så ska jag gå till toaletten”.

”Vänta”, sade bartendern. Hon rotade runt i sin ficka och tog fram en nyckel. ”Du kan använda personaltoaletten. Här är nyckeln. Det är lite trevligare än herrarnas och mindre pissfläckar på väggarna. Andra dörren till höger i hallen där borta. Du kommer nog känna dig mer avslappnad där”, sade hon och log åt tjejen.

”Tack”, svarade jag, tog nyckeln och gick.

Första dörren till höger var damernas och den andra hade skylten ”Endast Personal”. Jag testade, det var låst. Jag låste upp och gick in, ljuset tändes automatiskt när jag kom in. Det var inget särskilt tänkte jag för mig själv, men det var renare. Det var en toalett för en person. Jag stängde och låste dörren efter mig.

På väggen hängde en intressant abstrakt målning i svart och grå. I rummet fanns ett litet handfat med en spegel och en liten toalett. En av väggarna var bara gråmålad, dem andra var vita. Det fanns en liten hylla med tända ljus på som gav ifrån sig en trevlig, kryddig doft. Jag tvättade mina händer, log åt mig själv i spegeln. Kvällen gick bra och jag var riktigt glad att jag kom ut från hotellet en stund.

Jag satte mig på toaletten för att göra det jag behövde och gick igenom konversationen i mitt huvud. Tjejen hade gett ifrån sig flirtiga signaler till mig. Jag planerade nästa steg och hoppades att hon skulle bjuda hem mig, då hade kvällen slutat perfekt. Inget kasst hotellrum heller för min del.

När jag höll på att avsluta så upptäckte jag något. Jag såg ljus komma genom väggen, det fanns tre hål i den. Ett var runt midjehöjd och dem andra i brösthöjd. Jag kunde se en stödstång genom hålen, precis sådana som finns i dem flesta toaletterna. Den skymde mycket av sikten. Det lägre hålet påminde mig om ett glory hole. Jag skrockade för mig själv, det var definitivt vad som gjorde det till ett avslappnande badrum i alla fall.

Jag ställde mig upp och spolade, och jag hörde någon säga mitt namn på andra sidan väggen.

”Kom hit. Till väggen. Jag vill suga din kuk”.

Seriöst? Verkligen? Du måste skämta! Det var ett riktigt Glory Hole!

”Eeeh…? Är det du?”, frågade jag.

”Ja! Snälla? Jag gillar dig verkligen, jag ville känna din kuk i min mun ikväll och jag kan inte hålla mig längre”.

”Verkligen? Jag vet inte. Det här är verkligen skumt”.

”Kom igen. Snälla? Jag är riktigt bra! Jag kan verkligen inte hålla mig längre.”

”Uhh, okej, men det känns väldigt skumt och snuskigt”.

”Det är vad som gör det så upphetsande”

”Okej då, tror jag”.

Jag rörde mig mot väggen och knäppte upp byxorna. Jag var tvungen att ta av ett ben så jag kunde sära på benen nog så min kuk kunde komma genom hålet. Det var något obeskrivligt konstig känsla när jag förde mina slaka kuk genom hålet och hon tog genast tag i den och drog lite. ”Mycket härligt”, hörde jag henne säga. Hennes fingrar slöt sig om skaftet och min pung som hon drog genom hålet med lite lirkande rörelser.

Hon satte genast igång att massera och smeka min nu styvnande kuk och på bara några sekunder var jag stenhård.

”Nu börjar jag”, hörde jag henne säga och hennes läppar slöt sig om min hårda lem. Hon började suga och runka som ett proffs. Jag körde mina händer genom hålen och tog tag i stången som jag äntligen fattat anledningen till. Mina knän lutade jag mot väggen, jag höll i stången och lutade mig tillbaka och stönade medan hon gav mig den bästa avsugning jag någonsin varit med om.

Det tog inte lång tid innan jag kände hur det började spänna sig i kroppen, min kuk svällde upp och jag kom. Hon fortsatte bara suga girigt i sig all min sperma. Jag stönade och morrade ut min njutning medan tjejen slickade rent min kuk från säd hon inte lyckats få i sig vid utlösningen.

Jag pustade och torkade bort svett från min panna, och satte mig ned på toaletten en stund för att återhämta mig. Efter någon minut fräschade jag upp mig i handfatet, och gick ut för att fortsätta en trevlig kväll tillsammans med tjejen som precis sugit av mig.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon betalar mekanikern med hett oralsex och Avsugning i taxin