Knulla på lekplatsen sent på kvällen efter konserten

knulla på leplatsenJag var sist ut från jobbet så det var min tur att stänga och låsa innan jag gick ut för en helt underbar natt. Jag hade inte föreställt mig att jag skulle knulla på lekplatsen. Så här i efterhand är det en väldigt sexig upplevelse Det skulle vara första gången jag fick se bandet som jag följt i flera år nu spela live. Det var lite kallt ute när jag kände vinden smeka över min hud, men det var ändå en fin kväll. Jag kände mig lite obekväm eftersom jag inte skulle hinna byta om innan jag gick till spelningen och hade därför valt kläder för dagen som skulle fungera både på jobbet och när jag gick på konsert.

Det skulle även vara första gången jag gick själv på en konsert, och det gjorde mig lite nervös. Mina kompisar jobbade eller hade inte råd att gå, och i slutändan bestämde jag mig för att gå själv. Det kändes ensamt när jag körde in till stan men jag njöt av musiken som jag spelade i bilen. Jag hade vevat ner fönstren i bilen och kände vinden och friheten på den öppna vägen. Det var någon match under kvällen, så jag fick parkera riktigt långt bort. Jag promenerade genom området, och såg alla ljus och kände dofterna från alla restaurangerna.

När jag väntade på att få komma in stod jag ensam och lyssnade på vad andra pratade om. Jag var lite nedstämd att jag inte hade någon med mig som kunde dela upplevelsen med mig. Det verkade vara massa par och andra som kommit med vänner. Tankarna försvann ganska snart så fort musiken fångade in mig och höll mig i sitt grepp. Jag dansade till musiken och tittade på alla andra. Jag lät tonerna flöda genom mig, att bli en del av mig precis som jag gjort när jag lyssnat och legat på min säng. Visst, jag brukade oftast klittra och pulla mig själv när jag gjorde det. Onani och meditation var båda på måbraspektrat.

Jag kände hur mina trosor började bli fuktiga medan jag svängde mina höfter och innan jag visste ordet av så var spelningen slut. Det var dags att gå ut från konserten. Det var otroligt tyst på gatorna men det fanns någon butik här och där som var öppen, och det slutade med att jag gick in på en sexbutik. Jag älskar att kika igenom filmhyllorna och kolla på vibratorer, det finns så många alternativ att titta på. Medan jag tittade föreställde jag mig hur min fitta skulle sluta sig runt de olika dildos och vibratorer som fanns på hyllorna. Bara synen av en stor och hård kuk får min fitta att sava. Jag började direkt fantisera hur det skulle vara att knulla på affären, mellan hyllorna.

Jag gick ut från affären, försökte skingra tankarna och fortsatte att gå medan jag tittade i olika skyltfönster. En kille gick förbi och jag kunde höra hur han sade, ”du är het!” klart och tydligt. Jag tänkte inte riktigt på det hela och fortsatte gå. Jag hade bara kommit ett kvarter längre bort när jag hörde någon komma springande. Det var killen som gått förbi mig som kom springande, han stannade vid mig och sade, ”hörde du mig? Jag sade ju att du var het!” Jag nickade bara och fortsatte gå, jag var både kåt och nervös nu över att han kommit till mig, även om jag kände innerst inne att jag var redo att knulla på gatan med första bästa kille. Han frågade om jag ville dricka kaffe med honom, jag tackade ja och vi gick till ett litet café tvärs över gatan. Under tiden vi satt bad han om ursäkt för att han ropat och skrämt mig och att han inte kunnat låta bli att stirra på mina bröst. Han frågade till och med om han kunde få se ett av dem. Det var stängningsdags och det var ingen där, så jag kände hur djävulen flög i mig och jag lyfte upp min tröja så han fick se mitt ena bröst. Vi fortsatte prata innan vi gick därifrån. Båda hade blivit så kåta under samtalet.

Vi skyndade oss till en kiosk och köpte kondomer innan vi gick till en park. Han lutade sig mot en lekställning och jag öppnade hans byxor för att ta fram hans grova kuk som redan hade en droppe försatts på toppen. Jag drog på honom kondomen, även om jag föredrar utan men det är lika bra att vara säker. Han stönade högt och jag tittade upp på honom medan jag runkade av honom och bad honom, fnissande, att vara lite tystare. Jag tog in hans kuk i min mun och började suga av honom, medan min fitta bara blev hetare och våtare. Jag kunde föreställa mig hur hans grova lem skulle fylla upp mig och det gjorde mig bara mer upphetsad att fantisera om att knulla på lekplatsen.

Jag kunde inte hålla mig längre, jag var tvungen att känna honom i mig nu, mina fingrar räckte inte längre. Snabbt drog jag av mig trosorna och visade stolt upp mitt våta kön. Jag lutade mig tillbaka på en av dem större gungorna, lade mina ben runt honom så han skulle kunna få komma in i hungrande fitta. Det tog en stund innan han kom in helt eftersom han var så grov, det gjorde till och med lite ont när hans ollon trängde in. Mina bröstvårtor blev styva av upphetsning och jag fick rysningar genom hela kroppen. Det var så skönt. Det var helt galet att knulla på lekplatsen i parken, men det var också så hett. Jag ändrade min vikt så jag gungade mot honom och mer av honom kom in i mig, hårdare och hårdare. Flämtande kände jag mig komma närmre orgasmen, och på bara en minut kom jag stönande i en underbar orgasm. Han var inte långt efter mig och jag kände hur hans hårda kuk bara blev större i min krampande lilla fitta. Han började pulsera och pumpa djupt i mig. Det var en underbar kväll, vi bytte nummer så vi kunde ses igen. Jag kände att jag definitivt ville känna hans grova kuk i mig igen, helst så snart som möjligt.

Med värkande ben och fitta körde jag leende hem, och fantiserade om att få träffa honom igen. Vilken tur det hade varit att jag träffade honom av slump och att det var början på ett skönt sexigt äventyr.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla en liten slyna från ett annat land och Vi knullade på jobbet innan frukost

sexplorerbannerny