Jag fick smeka hennes fitta under joggingrundan

smeka hennes fitta efter joggingrundanUte och springer, ser en riktigt het tjej springa förbi mig. Hon springer snabbare än jag klarar av men jag får chansen att beundra hennes lockande röv medan hon springer ifrån mig. Jag börjar tänka på hur det vore att smeka hennes fitta innan jag sätter på henne. Efter några minuter kommer jag runt en kurva i motionsspåret och ser henne sitta vid kanten gråtandes. Det verkar som hon har stukat foten. Jag frågar om jag kan hjälpa henne.

Hon bekräftar att hon stukat foten och är inte säker på om hon kan stödja den och gå. Vi är inte långt ifrån där jag parkerat och jag har stödbandage i bilen, så jag slänger hennes arm runt min hals och vi linkar dit. Det är tråkigt att hon gjort sig illa men jag är nöjd att jag får röra vid henne även om jag är försiktig att inte tafsa på henne. Jag öppnar bakluckan på bilen så hon kan sätta sig ner medan jag tar fram bandaget. Jag börjar linda om hennes vrist och håller tag om hennes ben medan jag gör det. ”Det känns bättre, faktiskt rätt så skönt”, säger hon. ”Va? Bandaget?”. ”Jo, det med men det är din hand på mitt ben som jag gillar.

Lite nervöst funderar jag om jag verkligen hört rätt eller om jag drömmer. Med en mental axelryckning låter jag det vara, om det är en dröm så vill jag inte vakna. Jag låter min hand smeka längs med insidan av hennes ben, men inte hela vägen upp till hennes korta shorts. Hon darrar lite när jag smeker henne så jag gör samma med hennes andra ben. Jag tittar upp på henne och hon ger mig ett otroligt inbjudande leende och nickar uppmuntrande åt mig. Det är då jag tar beslutet att röra min hand uppåt för att till slut smeka hennes fitta. Mina fingrar rör sig upp och ner. Hon stönar lätt, drar upp och drar sina shorts åt sidan. Jag behöver inte mer uppmuntran än så för att fatta vad hon vill.

Hon hade en riktigt fin fitta, finare än dem jag sett på länge. Hon hade trimmat och ansat den väl, och den hade alldeles lagom proportioner. Det är hennes redan svullna klitta som fångar min uppmärksamhet, den skriker ut till mig att den vill bli vidrörd. Mitt finger rör sig instinktivt till den och jag börjar smeka hennes fitta. Fört från sida till sida över den innan mitt finger cirklar runt den. Hon sluter sina ögon och lutar sitt huvud tillbaka en aning.

Det är en härlig syn och jag känner hur min kuk börjar svälla i mina byxor. Jag fuktar mina fingrar och smeker hennes fitta hårdare, jag märker hur hon reagerar direkt och hon börjar röra sina höfter mot mig. Plötsligt öppnar hon ögonen, lutar sig fram och drar till sig min fria hand. Hon börjar suga på mina fingrar medan hon tittar mig i ögonen. Sakta för hon ner min hand till sin fitta. Hon särar på sina ben och för in mina fingrar i sig medan hon stöter rytmiskt mot mig. Det känns som jag ska spruta min sats i byxorna på en gång.

Ena handen smeker hennes klitta och två av mina fingrar på andra handen utforskar hennes varma fitta. Vissa tror inte att g-punkten finns och jag är inte heller säker på om jag tror på den eller ej men jag vet att det kan vara riktigt skönt om man smeker rätt platser. Det är helt underbart att smeka hennes fitta. Jag böjer mina fingrar och börjar smeka mot fittväggarna, och trycker mot henne. Hon öppnar plötsligt ögonen igen och ler ner mot mig. Jag fortsätter att smeka henne hårdare medan mina fingrar jobbar med hennes klitta. Utan förvarning börjar hennes ben att skaka.

Efter en kort stund slutade hon skaka och darra. Hon öppnade sina ögon och tittade lite ofokuserat på mig innan hon sa, ”jag vill verkligen att du knullar mig nu, men jag kan inte just nu. Jag kan däremot göra något för din hårda kuk. Hjälp mig upp är du snäll”. Utan att tveka hjälpte jag henne upp och hon ledde mig till sidan av bilen. Hon drog upp snöret som höll upp mina åtsittande löparbyxor, och hennes hand gled in och tog tag om min hårda lem. Det var otroligt. Med den andra handen drog hon ner byxorna så att min kuk kom ut i den fria luften.

”Jag vill att du kommer på min fitta”, mumlade hon medan hon runkade mig. Hon öppnade sina shorts och drog ner dem så jag kunde se hennes våta fitta och den lilla svullna klittan. Jag tror hon listade ut att jag inte hade långt kvar efter att ha sett lite försatts på mitt ollon för hon sa hest, ”ja”. Hon lutade sig mot bilen och putade ut sina höfter så att hon kunde få min kuk precis där hon ville.

Jag svällde och blev större i hennes hand medan jag desperat försökte hålla tillbaka den underbara känslan av hennes smekningar. Den första delen droppade bara ut ur mig, vilket var signalen att jag inte kunde hålla mig längre. Nästa sprut kom med sån kraft att det slog mot hennes klitta och spred sig upp mot hennes mage. Medan hon lät min kuk smeka hennes fitta fortsatte jag komma, min sats dränkte in henne och började rinna ner i hennes trosor. När jag var klar var hela hennes fitta täckt av min sperma och en hel del i hennes trosor, medan en liten sträng rann längs med hennes lår.

Vad ska man säga efter en sån sak? Jag fick ur mig ett tack, vilket kändes okej att säga. Hon log igen och sa, ”min bil står lite längre bort, kan du hjälpa mig dit?” Jag lade hennes arm runt min hals och vi linkade sakta dit. Hon låste upp bilen, gav mig en snabb puss och satte sig i förarsätet. När hon åkt iväg märkte jag en liten pöl av min sperma som måste ha runnit av henne när hon satte sig i bilen. Det var då jag insåg att jag inte visste vad hon hette och jag hade inte hennes telefonnummer heller. Sedan dess har jag spenderat en hel del tid att springa längs med det motionsspåret.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Konsten att ha sex på flyget utan att bli upptäckt och Slicka min tjejs våta fitta

Lattfotade-banner-legs