Min chef knullade mig under vårt möte

min chef knullade migJag ville berätta om den gång min chef knullade mig. Det kom som en stor överraskning, en bra sådan. Så efter jag hade slutat gymnasiet så fick jag jobb på en mindre fabrik. Det var långt ifrån ett glamoröst jobb, och jag hämtade mest tillverkade varor och lastade på lastbilar som kom för att hämta saker.

En dag blev jag ombedd att hjälpa till med en snabborder som skulle ut senare samma dag, jag gick till snubben som i vanliga fall fixade orderplocken och han gav mig alla papper och sade åt mig att skynda mig. Jag frågade lite förvånat om han inte skulle överse hela arbetet, han svara de bara att han så fan heller skulle, skrattade och gick. Han ropade över axeln att jag skulle se det hela som upplärning på plats.

Dagen efter så stirrade lagerchefen på mig argt och vinkade åt mig att komma in på hans kontor. Jag gick in och han sade till mig att stänga dörren efter mig. Direkt efter det så gav han mig en rejäl utskällning. Det visade sig att det jag skulle ha gjort hade gått helt åt helvete och vi hade skickat ut helt fel produkter.

Jag berättade för honom att jag hade varit själv med ordern och inte visste så bra ännu vad som fanns i lagret och att många av hyllorna in var märkta alls. Då sade han att hans chef ville se mig direkt, och eftersom jag var en vikarie så skulle det troligtvis innebära att jag skulle få sparken.

Jag gick upp till övervåningen och knackade på. Jag hade hört talas om chefen, Marie innan men aldrig hört något trevligt om henne. Hon var någonstans i slutet av trettio, kanske i början av fyrtioårsåldern. Jag fick stå och vänta i 10 minuter innan jag fick komma in till henne. Hon stod och tittade ut genom fönstret när jag kom in, hon slängde en blick över axeln när jag sade att jag blivit ombedd att komma dit.

Hon hade på sig en pennkjol, hennes kavaj hängde på en hängare och den vita blusen hade hon knäppt upp en aning så jag kunde se hur hennes bröst rörde sig upp och ner medan hon andades. Ett hängsmycke hängde ner rakt mellan dem inbjudande brösten. Hon såg nästan ut som en skådespelerska med sitt blonda hår, lång, kurvig och med stora bröst. Hon var snygg, och hon märkte hur jag kollade in henne. Hon kom fram och satte sig vid det stora skrivbordet, och jag fantiserade kort om att luta henne över det där skrivbordet, dra undan hennes trosor och knulla henne hårt. Jag kände att jag sakta började bli hård medan jag fantiserade att min chef knullade mig.

Jag kom tillbaka till verkligheten och jag kunde se hur hennes ögon hade dragits till den stora bulan som formats i mina byxor. Hon tittade upp på mig, rodnade och samlade sig. Jag tittade på henne och kände hur det blev varmare i rummet. Som att det vore helt naturligt kom hon fram till mig och lade sin hand mot mitt skrev. Jag flämtade till förvånat och kände ändå hur min lem smått vibrerade i byxorna under hennes rörelse. Hon log ett djävulskt leende och sade att hon visste precis vad vi skulle göra nu.

Inom kort hade hon öppnat mina byxor och ställt sig på knä och började suga av min kuk. Jag satt förvånat och förstenad av hennes behandling, och det var en helt otrolig avsugning hon gav mig. Hon märkte snabbt av att jag var på väg att komma och slutade suga mig. Hon log upp mig, torkade undan saliv och försats från sina läppar. Det var mer hon ville göra innan jag skulle få gå därifrån.

Hon bad mig sitta kvar i stolen, och jag lydde utan problem. Det här var mycket bättre än jag hade kunnat förvänta mig. Hon kom fram till mig, grenslade min hårda kuk och sänkte sig över mig. Jag trodde hon bara ville känna av min kuk mot sig, men hon hade inga trosor på sig och min kuk gled snabbt in i en varm och våt fitta. Hon var mycket trängre än jag hade kunnat förvänta mig, och min chef knullade mig sakta. Hon lade sina armar om min hals och pressade sina bröst mot mitt ansikte. Jag lade armarna om henne, tog tag om hennes röv och hjälpte henne glida upp och ner på min hårda kuk. Hon höjde och sänkte sig snabbare, hennes gnyende stön blev högre och inom kort slängde hon tillbaka sitt huvud med en hög suck när hon kom.

Jag var inte långt borta, men var ändå lite besviken att jag inte kommit ännu när min chef knullade mig. Hon tittade på mig, med flämtande andedräkt och viskade att jag snart skulle få min belöning. Hon vände sig om och sjönk på nytt ner på min kuk. Hon red mig snabbt och hårt, jag stirrade hypnotiserat på hennes röv medan den studsade upp och ner medan hon red av mig. Hon verkade känna a av att jag var på väg att komma. Inte i mig, viskade hon och precis när jag kom drog hon ut min kuk och den gled mellan hennes skinkor. Jag exploderade fullkomligen och min sats rann längs med hennes röv.

Utmattad och svettig satt jag kvar i stolen medan hon slickade upp sperma som var kvar på min lem. När jag börjat slakna och var ren så stoppade hon tillbaka den i mina byxor, nöjd över det hon gjort. Hon verkade på godare humör. Hon torkade själv av sig, drog ner sin tajta kjol över höfterna och vi fortsatte vårt möte som att ingenting hade hänt.

Vi gick igenom vad som hade hänt med beställningen och hur mycket det hade kostat företaget att skicka en transport med felaktiga varor, samt vad hon tyckte att hon borde göra med mig.

Efter att hon ställde sig upp och gick bort till fönstret så kunde jag inte låta bli att märka små knapputformningar i kjolens tyg. Det var sexigt att se hur hon hade höga strumpor på sig med strumpeband under kjolen. Efter en stund sade hon att hon visste vad hon skulle göra. Jag skulle jobba lördag morgon för att kompensera för vad som hade hänt. Jag behövde det här jobbet, så jag sade inte emot och hon sade till mig att gå tillbaka till jobbet.

Det var många år sedan min chef knullade mig, men jag kommer fortfarande ihåg det så väl.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Passionerade kyssar medan jag tar dig mot väggen och Knullade hennes röv efter vi träffats på chatten.