Knullade hennes röv efter vi träffats på chatten

knullade hennes rövVi har alla varit i samma situation. Man sitter och surfar runt på en porrsida, man stirrar sig blind och överkåt på alla filmer och bilder man gillar och sen börjar man söka efter någon riktig som man kan chatta med. För min del helst någon tjej som jag fantiserade att jag knullade hennes röv.

Det finns massvis med kåta tjejer som säger att man kan ses men efter några meddelanden så är de fortfarande olästa eller så leder det ingenstans. Det ändrade sig för mig den här veckan. Jag började snacka med en tjej, och vi klickade bara på en gång. Hon verkade vara minst lika kåt som mig. Det var närmare fyra på morgonen när vi började snacka och tjejen började berätta för mig om sin kväll. Hon hade varit ute med sina kompisar, raggat upp nån snubbe som var lite av en röv och tagit med honom hem. Som hon sade så hade dem kommit in i lägenheten, gått direkt till vardagsrummet där han böjt henne fram, lyft hennes kjol, dragit ner hennes trosor och knullade henne i 20 minuter. Inget förspel, ingenting – bara han som knullade henne så länge, och gick så gott som direkt efter det. Jag njöt av att läsa hennes berättelse om det och ville veta allt.

”Kom han i dig”, frågade jag.

”Lite i min fitta, men resten sprutade han upp min röv”

Hon hade helt otroliga stora bröst, och jag ville veta om han åtminstone hade smekt dem medan han tog henne bakifrån.

”Han brydde sig inte om dem, om jag ska vara ärlig”, svarade hon. ”Jag hade velat att han kom på dem, om jag ska vara ärlig. Älskar att få sperma sprutad på mina bröst”

Vi snackade mer och mer snusk och delade bilder med varandra. Vi bodde inte så långt från varandra, men det var alldeles för sent och hon hade redan blivit knullad en gång ikväll – jag kunde inte se att det fanns en chans för mig att ta mig dit och avsluta jobbet som påbörjats, även om jag desperat ville det. Jag sade ingenting, och tur för mig att hon var mer öppen.

”Vill du komma och knulla mig?”

”Vad tror du?”, svarade jag.

Vi delade adress och telefonnummer och jag hoppade i bilen. När jag nästan var framme så började jag bli riktigt nervös. Jag hade bara börjat snacka med henne en timme tidigare, vi hade inte sett varandra och vem kunde veta vad som skulle kunna hända?

Jag fick mitt svar direkt när jag knackat på dörren till hennes lägenhet och tjejen som jag sett på bilderna stod framför mig. Helt naken! Hennes bröst såg bättre ut i verkligheten och hon var sötare än vad jag förväntat mig.

På nolltid var jag inne, och började suga på hennes stora bröst. Jag sög, och min hand gled ner mellan hennes ben, smekande hennes nyknullade fitta. Hon tog tillfället i akt och drog ag mina jeans och kalsonger innan hon ställde sig på knä framför mig och tog min kuk i sin mun. Vilken avsugning hon gav mig! Hon sög varenda centimeter av min kuk var gång hon tog in den i sin mun och jag slängde av mig jacka och T-shirt medan hon fortsatte. Jag kunde ha sprutat i hennes mun på direkten, men att jag knullade hennes röv var målet (hon hade skrivit i ett av sina meddelanden att hon älskar analsex). Så jag tog ut min kuk från hennes mun, drog upp henne på fötter och tryckte upp henne mot hallväggen.

Min kuk gled rakt in i hennes röv utan något större motstånd och hon var lätt att knulla på en gång. Jag knullade hennes röv hårt, jag sträckte mina händer runt henne och tog tag om hennes bröst. Nöp i bröstvårtorna och smekte brösten medan min kuk stötte in och ut ur hennes trånga röv. 20 minuter var något som jag inte skulle kunna ge henne, det var definitivt klart eftersom jag redan var redo att komma medan jag knullade hennes röv. Jag drog ur min kuk ur hennes röv, vände henne mot mig och fick henne ner på knä – min kuk var i höjd med hennes ansikte när jag började spruta min sats. Den första strålen träffade hennes ansikte, men som tur var så var mer på väg. Jag riktade kuken neråt mot hennes bröst och sprutade resten av min sats där. Hon såg otroligt sexig ut där hon stod på knä, täckt av min sperma. Hon log mot mig medans hon tittade upp och viskade till mig.

”Vi går till sovrummet och fortsätter”

”Absolut!”, sade jag, ”låt sperman vara kvar medan vi knullar. Nästa sats kommer du att få i din röv”.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Min sexdejt – det bästa som har hänt mig och Hon var otrogen – en fantasi blir till verklighet.