Den sexiga chatten blir verklighet

sexiga chattenVi träffades genom en hemsida, och det verkade som vi delade en del intressen. Det viktigaste var egentligen hur den sexiga chatten var och hur kåta vi båda blev. Vi började chatta, och det blev bara oftare och oftare, det var så skönt att berätta för varandra hur kåta vi blev bara av den sexiga chatta med varandra. Första gången vi gjorde det så ville vi inte ens sluta, även om det var sent och vi båda skulle till jobbet dagen efter. Jag misstänker att vi båda gick till sängs sprängkåta och fantiserade hur vi skulle kunna tillfredsställa varandra.

Vi fortsatte chatta nästa dag, det var kul och kom överens om att vi absolut bara måste träffas. Vi började planera och bestämde oss för att träffas under en lunch på helgen. Alldeles innan dagen vi skulle träffas meddelade du mig att vi inte kunde ses eftersom du precis fått din mens. Du frågade om jag ville ses en annan gång eller om det var okej att träffas ändå. Jag sade bara att även om hon hade mens så oroade det mig inte och hade inget emot att träffas på dejt under lunchen. Jag kom tidigare till restaurangen vi bestämt oss för att träffas vid, så spänt på att få träffa dig. Jag var inte säker på att det var du, men du ringde mig och sade att du såg mig.

Du gav mig en kram, inget särskilt utan bara en kram. Vi bestämde oss för att gå en promenad eftersom det var fullsatt på restaurangen. Snart tog hungern över och vi hittade ett litet mysigt café som serverade lunch. Vi satte os ned och började lära känna varandra. Jag verkade öppna mig för dig mer och mer. Jag var glad att vi kom så bra överens och tänkte inte på att det var så mycket vi inte kunde göra den här första gången vi sågs. Vi betalade och gick hem till dig, och jag kunde ändå inte motstå att smeka ditt lår på vägen dit.

Direkt när vi kom in i din lägenhet kunde vi inte hålla oss längre, på några sekunder hade vi tagit av oss våra kläder. Du var verkligen underbar på att kyssas. Vår läppar möttes och det tog inte lång tid innan vi båda var redo för vad som helst. Jag vill ha dig helt och hållet och bröt mig lös från vårt hångel för att börja kyssa ned längs din hals till dina bröst. Det var så härligt att känna hur dina bröstvårtor blev styva när jag slickade, sög och nafsade i dem. Du märkte hur jag hungrade efter dig och jag kände hur du reagerade på vartenda smek och rörelse jag gjorde.

Det var vår första gång tillsammans och vi gjorde allt vi kunde för att njuta av varandra. Det tog oss inte lång tid innan vi hamnade på din säng. Du berättade för mig hur kåt du blev var gång efter den sexiga chatten men även när du hade mens och av vad jag såg så trodde jag dig. Min hand rörde sig mot din heta våta fitta. Jag kunde känna värmen från ditt ångande kön. Jag hade helt glömt bort att du hade mens, allt jag kunde tänka på var att känna hur våt du var.

Du gjorde mig så upphetsad. Det var så länge sedan jag hade haft sex och jag ville inte att det skulle ta slut för fort så jag försökte hålla mig lugn. När jag kände hur du flyttade dig nedåt för att ta min kuk i din mun så visste jag att det skulle bli en helt otroligt skön eftermiddag. Din mun var så len och du sög mig så skönt. Det var som om jag kommit till himmelriket.

Jag drog mina fingrar genom ditt hår och drog undan dig när jag kände att jag var på väg att komma. Nu var det min tur att ge dig njutning. Min mun slöt sig om din bröstvårta och min hand hittade direkt till din heta våta fitta. Jag lyckades få in tre fingrar i dig, och kanske en dag så kan jag få in hela min hand med. Tre fingrar var mer än nog då, för att fylla upp din trånga fitta. Du gav mig lite hjälp att hitta absolut rätt, och jag drog nytta av det för att det skulle bli så skönt som möjligt för dig. Ju mer jag smekte dig, desto mer stönade du. Du blev våtare och jag njöt av att se dig komma närmre och närmre orgasm tills du skakande skrek ut att du kom. Din fitta klämde åt runt mina fingrar och pulserade, du skakade och flämtade efter luft.

När du återhämtat dig började du kyssa mig, nedför halsen till mina bröstvårtor medan jag smekte ditt hår. Du sög hårt på dem och det var underbart, tills du sakta rörde dig nedåt. Jag märkte hur mycket du hungrade efter min kuk, helst hade du nog velat ha den i dig men det fick bli vid ett senare tillfälle. När du kom dit spenderade du lång tid att kyssa runt den och sakta smeka den, jag njöt varje sekund av dina läppars beröring. Du började slicka långsamt längs med skaftet och avslutade var gång med en puss på mitt ollon, du höll på att driva mig galen innan du sakta tog in mig helt i din mun. Sakta sög du mig, och jag fick igen uppleva hur bra du var på att suga kuk. Långsamt rörde du dig upp och ned längs med skaftet. Det var så skönt att jag ville att det aldrig skulle ta slut. Dina stön medan du sög av mig var så upphetsande, du gillade verkligen det.

Du började känna hur jag svällde upp mer i din mun och jag sade att jag var nära att komma. Istället för att sluta eller sakta ner började du suga hårdare och ta in mig djupare och djupare i din mun. Jag kände hur jag närmade mig, min pung spände upp sig. Du saktade inte ned och jag visste då att du ville smaka min sperma och svälja varje droppe.

Jag kunde inte hålla tillbaka mina höga rop och stön när jag började spruta i din mun och ned i din hals. Det var underbart hur du bara fortsatte suga och svälja, du lät inte en enda droppe gå till spillo. Det kändes som om jag skulle fortsätta komma i en evighet, det hade varit alldeles för länge sedan jag hade sex. Du fortsatte suga tills jag slutat komma innan du slickade och pussade på den medan den sakta slaknade.

Du flyttade dig upp och lade dig nära mig. Jag höll om dig, gav en nöjd suck och sade tack för en underbar eftermiddag. Det hade varit perfekt och jag längtade till nästa gång vi skulle ses.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hans första erfarenhet av sexdejting och Deras första sexdate

7275