Bisexuella tjejer – hennes första upplevelse

två bisexuella tjejerJag lever i ett samboförhållande sedan många år tillbaka och vi har testat på partnerbyte flera gånger, och det har blivit lite utav en livsstil för oss att göra det och uppleva nya sexlekar. Själv är jag bisexuell och det är så härligt att ha en plats där det är lätt att träffa andra bisexuella tjejer. När jag var yngre var det inte alls så lätt. Både jag och min äldre syster fick vår första lesbiska upplevelse tidigt, så det har aldrig varit riktigt något förbjudet eller hemskt för mig, snarare tvärsom.

När jag började plugga på högskolan jobbade jag lite extra som badvakt vid en av simhallarna för studenter. Jag arbetade tillsammans med Lisa, och hon hade den mest otroliga kropp jag någonsin sett. Vi brukade sitta tillsammans och spana in snygga killar och dela med oss av alla snuskiga detaljer vi upplevt tillsammans med dem vi träffade.

Jag hade arbetat där ungefär ett år när hon en dag berättade om en kille hon varit med några gånger. Hon berättade att det var kasst för allt han ville var att bli avsugen och sen sätta på henne under fem minuter innan han kom och det var allt. Sen klagade hon över att han aldrig slickade henne eftersom han inte gillade det. ”Vad är det för fel att slicka fitta? Han vet inte vad han går miste om”, sade jag utan att ens tänka på vad jag sade. ”Det är lätt för dig att säga, som om du visste”, sade hon. Jag satt där med en ganska fånig min när jag insåg vad jag sagt, hon tittade förvånat på mig och sade, ”Så… du har gjort det?”.

Jag erkände att jag hade det, och kände mig lite orolig över hur hon skulle reagera. Lisa stirrade en stund på mig, det kändes som om det var mycket längre än så. Hon fnissade lite innan hon frågade om jag var lesbisk, vilket jag försäkrade henne om att jag inte var eftersom jag gillade att strula runt med båda killar och tjejer men att jag rent känslomässigt var mer intresserad av killar. Det var inte så lätt för bisexuella tjejer, vad jag minns, att förklara sig på den tiden. Efter det återgick vi till att jobba och sköta alla sysslor vi skulle göra runt bassängen.

Vid slutet av vårt skift frågade hon mig om jag någonsin hade kollat in henne. Jag fnissade bara och sade att jag hade någon gång ibland och undrade varför hon frågade. Hon berättade för mig att om jag nu var intresserad så tänkte hon själv på att testa någonting nytt, bland annat att få sin första bisexuella upplevelse. Jag gjorde allt jag kunde för att hålla mig lugn, men inombords jublade jag över tanken att vara med henne. Vi pratade lite om det, och bestämde att hon skulle komma till mitt rum under kvällen. Hon gjorde klart för mig att hon inte var helt säker på om hon verkligen ville vara med en annan tjej men ville ändå se om det var något för henne. Jag sade att det inte var något problem, och att vi fick se vad det hela lede till. Jag kunde knappt vänta tills kvällen.

När hon kom till mig hade hon på sig en liten tajt röd klänning som fick henne att se så het ut. Dennes stora bröst verkade vilja bryta sig ut ur toppen. Hon kom in och vi satte oss ned för att prata. Hon frågade mig en del fåniga och nervösa frågor och jag gjorde vad jag kunde för att få henne att känna sig säker. ”Så, hur börjar vi?”, frågade hon lite förläget. Jag skrattade till, sade att hon bara behövde slappna av lite och då kysste jag henne djupt.

Våra tungor möttes, och jag började smeka hennes underbara bröst. Först var hon trevande, osäker på hur hon skulle reagera men snart märkte jag hur hon började slappna av. Jag lutade henne tillbaka och lyfte upp hennes klänning till höfterna. Sakta drog jag av henne trosorna och studerade hennes fina välansade fitta. Den var så vältrimmad och hon hade rakat bort håret överallt förutom en liten sträng.

Jag lutade fram mitt huvud och slickade längs med hennes blygdläppar och till min förvåning märkte jag att hon redan börjat bli riktigt blöt. Jag hade knappt börjat innan hon började stöna. Efter att jag slickat längs med hennes läppar och retat med min tunga runt hennes öppning började jag fokusera på hennes klitta. Min tunga rörde sig runt den innan jag slöt mina läppar om den och sög på den. Hennes reaktion var otrolig, det var som om hon skulle explodera direkt när jag gjorde det. Hon började kvida och skrika ut alla möjliga saker åt mig medan jag slickade och sög henne hårdare. På nolltid kom hon för mig, och hela min mun och haka dröp av hennes kåtsafter.

När hon hämtat andan sade hon att det var det skönaste hon någonsin upplevt. Jag var ganska stolt över mig själv och kysste henne djupt igen. Jag satte mig upp och sade, ”ja, om du någon gång vill uppleva det igen så är det bara att fråga”. Hon drog ned mig till sig och sade blygt att hon gärna ville testa att slicka mig med. Jag frågade om hon kände att hon verkligen var redo för det och hon försäkrade mig att hon var det, och att hon ville göra det nu.

Jag ställde mig upp och tog av mig kläderna och satte mig bredvid henne. Jag särade på benen och hon lade sitt huvud mellan mina ben. Det var så sött när hon började att pussa försiktigt runtom min fitta, men det tog henne inte lång tid innan hon kom till saken och började slicka mig ordentligt. Stönande frågade jag henne efter en stund om hon kände sig okej. Hon gav mig ett upphetsat leende till svars innan hon fortsatte att slicka mig.

Det tog inte lång tid innan jag kom, och det var en riktigt skön orgasm. Hon satte sig upp, kysste mig och frågade vad jag tyckte. Jag skrattade till och sade, ”Inte illa för en nybörjare”. Det visade sig att det här var något hon fantiserat om länge, men som för många av oss bisexuella tjejer så hade hon inte fått chansen eller hittat rätt tillfälle att testa.

Dem kommande två året fortsatte vi att dejta killar, sög av dem och knullade dem ibland. Men det skönaste var att jag och Lisa fortsatte vårt bisexuella kärleksliv och träffades åtminstone fyra gånger i veckan och slickade varandras fittor tills vi kom i helt otroliga orgasmer.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Fyll min fitta till bristningsgränsen och Jag är kåt! Knulla mig nu!

7275