Passionerade kyssar medan jag tar dig mot väggen

passionerade kyssarVi fnissar till medan vi kysser varandra när din katter stryker runt oss, men det är bara för ett ögonblick tills våra ögon får en het blick igen. Din händer glider genom mitt hår känns nästan desperat medan våra passionerade kyssar blir snabbare. I samma takt som våra begär som varit inlåsta i oss. Min kropp drar sig tillbaka lite, och låter mina händer glida under din lösa blus och börjar dra den uppåt till våra passionerade kyssar. Våra läppar säras nog länge för att tyget ska glida över ditt huvud, och direkt möts våra läppar och tungor igen i en våt het dans. Min hand smeker upp och ner för din kropp, utforskar din hud.

Ett snabbt tag och ryck i ditt behåspänne och dina bröst är i den fria svala luften. Dem är redo för mina varma läppar. Jag drar mig undan dina passionerade kyssar, lutar mig neråt, mjukt nafsande på din hals, axlar och känner hur varma dina bröst och hur fort dina bröstvårtor styvnat. Handen sluter sig om en medan min läppar och tunga mjukt biter och cirklar runt den andra. Du andas lätt och snabbt, en doft av dig som får eldar att brinna inom mig. Efter min tunga glidit över din bröstvårta en kort stund skyndar jag mig ner till din kjol och trosor. De åker av och ner på golvet innan du hunnit uppfatta vad som hände, och dina bara ben lyfts upp om mig, du vill bara ha mer.

Ömt klämmer jag på dina ben så du släpper taget om mig, jag ställer mig snabbt upp och för att kunna ta av mig mina kläder. Jag njuter av det jag ser framför mig, och du tittar på mig, vetandes att snart kommer något göras som du verkligen kommer gilla. Mina jeans glider av, min erektion är stor och pulserande, och vill bara få njuta av dig. Min kropp är naken nu, jag trycker dig mot väggen och särar på dina ven så dem kommer om mig. I den ställningen kan våra kroppar glida längs med varandra. Mina läppar möter dina, och våra passionerade kyssar förvandlas till något djupare med en stor passion som bara kan förekomma vid sådana intima tillfällen som denna.

Jag drar mig undan dina läppar för en kort sekund, ser in i dem ljusbruna brunnarna som är dina ögon och jag ser det vackra och mina ord kommer ut i en öm viskning, ”Du är underbar”. När det sista ordet är sagt, möter mina läppar dina, och höfterna som stöter mot får mig att sakta komma djupare och djupare. Hettan i våra passionerade kyssar, den matchande passion våra kroppar utstrålar blir en, och skapar en otrolig delad upplevelse. Dina höfter glider framåt, och jag kommer in djupare medan våra läppar sitter samman i passionens hetta. Våra kroppar rör sig tillsammans i en enda perfekt rörelse.

Våra kroppar möts och jag är djupt i ditt inre, ett stön och ett häftigt andetag kommer var gång jag stöter in, luften är fylld av en intensiv lust. Doften av våra kroppar i rummet föder bara mer upphetsning när jag andas in. Din höfter glider fram och tillbaka, tar emot hela min längd i dit varma och villiga kön. Känslan av din kropp omger mig, den är nästan för mycket för den lilla kontroll jag har kvar.

Jag samlar mina sinnen, fortfarande förlorad i denna underbara njutning med den sexiga skönheten framför mig men jag kan ändå hålla emot och inte tappa kontrollen. Mina händer smeker och utforskar dig, tar tag och håller dina höfter. Känner din kropp guida mig inom dig till platser som för fram extasen. Den perfekta rörelsen, din kropp dansar och jag är dansgolvet som låter din kropp uttrycka sin djupaste önskan. Din erotiska dans framför dig, och den perfekta rörelsen blir mer ojämn och okontrollerad. Du andas häftigt, och dina höfter rör sig snabbare i orgasmens vågor mot min villiga kropp. Det får mig att tappa kontrollen, och jag känner hur min kropp börjar spänna sig.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Hon vill suga min kuk medan andra tittar på och Så härligt att knulla i bilen efter nattklubben.

slots-million_58_sv_600x315