Hon vill suga min kuk medan andra tittar på

suga min kukMin kompis ringde häromdagen och frågade om jag skulle vilja ha lite kul. Jag frågade såklart vad hon hade tänkt sig och hon förklarade att det var ett ungt par från jobbet som hon hade pratat med om att vara med henne och Johan. Eftersom Johan var mer den som tittade på så och paret ville samma sak så kände hon sig lite osäker. Så hon undrade om hon kunde suga min kuk medan dem tittade på. Dem hade bestämt att träffas hemma hos henne och ville att hon skulle ordna nått. Jag sade att jag skulle komma vid två på eftermiddagen, och när jag kom dit så var Johanna redan bara iklädd ett svart satinnattlinne. Hon föste upp mig på övervåningen i huset, in i badrummet och sade åt mig själv att ta en dusch och komma till sovrummet när jag var klar.

Medan jag gick naken till sovrummet såg jag det unga paret Johanna hade berättat om. De satt en liten bit från sängen där Johanna låg och väntade på mig medan jag gick mot sängen. Hon log mot mig och bad mig att sitta vid fotändan, när jag satte mig kröp hon upp bakom mig och jag kände hur hennes armar gled längs med min midja. De fortsatte upp till mina bröstvårtor som hon sakta började nypa i. Det fick fart på min kuk, min blick gled över till det unga paret som satt och tittade på när Johanna lutade bak mitt huvud och kysste mig.

Våra läppar möttes, och snart våra tungor med. Jag kunde känna smaken av hennes fitta från hennes läppar och förstod att hon hade gett dem en uppvisning med dildon innan jag kom hit. Min kuk ryckte till igen när jag kände hennes fingrar sluta sig om roten på den. Jag tittade igen på det unga paret, och tjejen hade fört ner sin hand i sina trosor och smekte sig själv medan hon tittade på. Hennes kille satt som förtrollad, jag var lite förvånad att han inte hade tagit fram sin kuk och börjat runka inför det skådespel som försiggick framför honom. Jag vet inte vad det var, men att se tjejen klittra framför mig fick mig att gå igång.

Johanna slutade smeka mig och tog av sig nattlinnet innan hon lade ner mig på sängen. Mina ben dinglade fortfarande över kanten och hon kröp över mig kropp. Hennes mun slöt sig kring bröstvårtorna igen, jag kunde göra det samma när min hand slöt sig om hennes ena bröst. Vi fortsatte så en liten stund när jag plötsligt kände hur något rörde vid mina ben, och jag försökte se vem det var, men Johannas bröst skymde mina blick. Medan jag låg där kände jag en hand ta tag om min kuk, den klämde om den samtidigt som en mjuk tunga gled längs med skaftet innan någon började suga min kuk. Jag kände hur jag bara blev hårdare, och i min upphetsning så började min pung spänna sig rejält. Johanna visste att jag inte skulle klara så mycket mer av det här, och lät mig komma upp för att se vad som pågick. Den unga tjejen suga min kuk, hennes huvud guppade upp och ner på min kuk.

Johanna klev av sängen och gick till killen och hjälpte honom att komma ur sina byxor. Hon lirkade snabbt fram hans kuk, tog tag om den och började runka honom så hårt att han var tvungen att hålla i sig. Hans fru var i full fart att suga min kuk och runkade av den, en främling framför honom. Hon verkade inte vilja ge upp att suga min kuk och jag antog att hon ville att jag skulle komma i hennes mun. Jag hade kommit för långt för att kunna hålla mig och snart började jag pumpa stråla efter stråle i hennes mun. Hon fortsatte bara runka och suga min kuk, bestämd att få ut varenda droppe sperma ur mig och jag tror inte jag har kommit så mycket förut. När min kuk slutade spänna sig så började hon lätta på taget och lät den komma ur sin mun.

Hon tittade bort mot sin man, öppnade sin mun så han skulle se hur mycket sperma hon hade i den. Det var något han gillade för han började komma, han höll tag i Johanna som runkade på och hans sperma började flöda i en kaskad mot sin fru. Hon ställde sig upp och gick till den unga tjejen och kysste henne, min sperma sipprade ut mellan deras läppar. Till slut bröt dem kyssen, och hon gick till mig, med lite av min sperma i sin mungipa, lutade hon sig fram och kysste mig. Den unga tjejen svimmade nästan när hon såg det, hon körde in sin hand så djupt i sina trosor och klittrade frenetiskt medan hon stirrade på oss medan vi hånglade.

Killen hade återhämtat sig lite, när han såg att hon inte kommit än gick han till henne och drog av henne sin topp. Han började suga på hennes runda bröst och hon skakade och kved sig genom ett klimax som fuktade hennes hand och trosor något otroligt. De båda såg lite skamset på oss medan dem klädde på sig igen och gick. Men jag och Johanna båda visste att det inte var sista gången vi skulle se dem.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Slicka hennes fitta på parkbordet och Första gången hon slickade sin tjejkompis fitta.

slots-million_58_sv_600x315