Första gången hon slickade sin tjejkompis fitta

slickade sin tjejkompisDet var en kall och regnig höstdag, och Sandra ville inte ens gå ut. Hon ringde sin kompis Frida, som hon alltid tyckt hade sådana stora fina bröst och dem bestämde sig för att leka en lek som liknade sanning eller kånka. Det skulle bli första gången hon slickade sin tjejkompis fitta. De båda är singel och i slutet av trettioårsåldern. Frida kom över vid kvällen, och trodde att det skulle bli en chickflick och lite popcorn.

När hon kom in i lägenheten sade Sandra:

– ”Jag är så trött på att stirra på teven och gå på klubbar, det är det enda vi gör”. ”Vad hade du tänkte dig göra istället?”, frågade Frida.

– ”Vad sägs om vi leker en lek som heter Kärlek eller Kånka, det är nästan som Sanning eller Kånka, men du måste säga någonting sexigt du skulle vilja göra med kompisen du spelar med”.

– ”Herregud, det här kommer bli sjukt men kul”, svarade Frida med ett leende, ”Så, hur spelar vi då?”.

– Vi tar på oss nått bekvämt och sen börjar vi bara.

Sandra gav den första kommentaren.

– Jag skulle bara vilja börja med att säga att jag alltid beundrat dina bröst. Dem är så fina och stora”.

Frida svarade, ”Tack, och jag har alltid gillat dina, du har en sådan perfekt storlek” och rodnade.

– Tja, sade hon, nu kommer vi till det roliga där du säger vad du vill göra med den du spelar med. Jag börjar. Frida, jag skulle vilja ta av din behå och smeka dina bröst. Men bara om du ville det.

– Nja, svarade Frida tveksamt, okej, men bara en gång. Jag tar av mig tröjan, du får ta av min behå.

Frida tog av sig tröjan och Sandra tog snabbt av henne behån.

– Du har så fina bröst och jag måste bara få smaka på dem, viskade Sandra i hennes öra. Hennes händer smekte över brösten och Frida började gilla hur det kändes. Hon hann knappt säga att det här var mycket bättre än att slötitta på teve. Sandra tog tag om Fridas bröst och slöt sina läppar om hennes bröstvårta. Sakta lät hon tungan glida runt den. Frida skrek till av njutning.

– Herregud! Sluta inte, det är skönare än när någon annan kille har gjort det. Inte för att jag är gay eller så, det är bara så skönt. Sug på den andra med. Sandra gjorde som hon ville och sög på båda bröstvårtorna.

– Det var kul, sade Frida, när får jag spela?

– Tja, sade Sandra med ett leende, det är din tur nu. Vad skulle du vilja göra med mig?

– Jag skulle vilja låta mina fingrar smeka längs ditt fitthår och låta min tunga smeka över din fitta. Jag älskar när killar gör det med mig och jag skulle vilja se hur det vore att göra det med en tjej.

Dem båda hade alltid varit nyfikna av sig, och nu skulle det äntligen hända. Hon slickade sin tjejkompis fitta för första gången.

– Javisst, sade Sandra. Jag kan ta av mig jeansen och trosorna, så kan du få smaka på min fitta. Hon tog av sig byxor och trosor. Frida lade ned henne på sängen och började smeka på hennes fitta.

– Du har så härligt fitthår, sade Frida och smekte över det. Då ska vi se, sära på dina ben och så ska jag slicka din fitta. Sandra nickade, andades djupt och stönade när Fridas tunga gled upp och ned för hennes fitta.

– Jävlar! Skrek hon. Det är så skönt. Frida slickade sin tjejkompis vidare tills hon kom.

– Det slår att titta på repriser på teve varje dag. Du får gärna slicka mig när du vill, utbrast Sandra.

– Bra, svarade Frida, för  jag gillade verkligen hur du slickade mina bröst och det känns skönt.

– Jag är glad att du gillar det, för nu vill jag slicka din fitta. Sade Sandra. Frida tog av sig sina byxor och trosor och hon slickade sin tjejkompis som hon hade lovat. Sandras fingrar lekte genom Fridas fitthår och särade på hennes ben. Tungan gled upp och ned längs med fittan. Frida skrek och kved.

– Det här är kul, få mig att komma. Efter bara några minuter hade Sandra fått Frida att komma. Sandra svarade att det hade varit så kul att hon tyckte dem borde göra det minst en gång i månaden.

– Sandra, det är min tur att suga på dina bröst.

Sandra tog av sig sitt linne och Frida tog av henne behån. Frida tog en av hennes bröst i sin hand, slöt sina läppar om bröstvårtan och lät sin tunga leka över den. Sandra kved medan hon sög under några minuter.

– Det var så skönt, du vet verkligen hur man ska göra. Sade Frida. Jag tycker vi ska göra det igen någon gång.

– Ja, svarade Sandra och lade armarna om sin vän. Kan du sova över eftersom det är fredag?

– Ja, det kan jag, men bara om vi sover tillsammans nakna så vi kan leka med varandra hela natten.

Med ett leende stirrade dem på varandra, studerade varandras nakna kroppar innan båda reste sig upp och sprang skrattande och fnissande till sovrummet. Från en lek slickade hon sin tjejkompis fitta, och det var inte sista gången det hände.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Den första trekanten med två sexiga tjejer på hotellet och Trodde inte jag skulle bli så avslappnad som när jag runkade och tittade på när dem knullade.

slots-million_58_sv_600x315