Slicka hennes fitta på parkbordet

slicka hennes fitta i parkenDet förra sommaren som vi bestämde oss för att ha en picknick och experimentera lite i parken. Vi brukar göra det några gånger om året under sommaren och det är alltid kul. Vanligtvis brukar vi ta med oss lite kallskuret, ost, något gott att dricka och lite annat smått och gott. Hon brukade klä sig efter mina önskemål när vi gick ut. Just den dagen bad jag henne att ha på sig en luftig blus och en kort kjol med knappar frampå och bekväma skor. Och till min glädje så tog hon på sig det. Hon valde att inte ta på sig några trosor, allt för att göra det lättare för mig att slicka hennes fitta om hon så önskade under dagen.

När vi körde till parken så öppnade hon de understa knapparna i kjolen och de översta i blusen och jag fick se mer av hennes underbara kropp. Det var en hel del trafik, och ganska många lastbilar längs vägen. Där hon satt med sin lätt öppnade blus så kunde vilken chaufför som helst stirra ner i hennes urringning. Samtidigt så syntes större delen av hennes lår med. Om hon hade öppnat bara en knapp till så hade hon visat upp sin nakna fitta för alla att se. Själva resan tog trettio minuter så vi pratade lite om vad vi ville göra i parken. Vad jag inte visste var att hon redan hade planer för vad vi skulle göra.

Vi hittade en perfekt plats och eftersom det var en vanlig veckodag så var det ganska tomt i parken. Det var på gott och ont eftersom jag gillar tanken av att någon skulle kunna råka se henne. Vi klev ur bilen med våra saker och gick till en liten kulle där vi stod en stund, jag med min arm runt hennes midja. Vi stod och pratade lite och njöt av utsikten, så ställde jag mig bakom henne och knäppte upp resten av hennes blusknappar innan mina händer glid innanför tyget för att ta tag om hennes sköna stora bröst. Hon sa inte emot eftersom hon var säker på att ingen var i närheten. Jag fortsätte att smeka hennes bröst och nöp lite på hennes bröstvårtor som redan börjat bli styva av luften. Det var så sexigt att jag började bli hård av synen av hennes bara bröst blottade här i parken mitt på dagen.

Vi stod där ett tag och bara njöt en stund innan jag bestämde mig för att ta det hela ett steg längre. Jag gick tillbaka till bilen och tog min kamera som jag tagit med mig. Jag bad henne vända sig mot mig och hon vände sig om och höll sin blus stängd. Jag bad henne att öppna den och visa sina vackra bröst för mig och kameran. Jag tog snabbt ett foto innan hon stängde blusen. Precis då körde en bil förbi och om dem bara vetat vad dem missade för bara någon sekund sedan.

Det stod ett picknickbord bara någon meter bort och jag bad henne att sitta på det och visa mig sin fina rakade fitta. Hon gick dit och satte sig på bordet, och särade på sina ben. Sakta drog hon upp kjolen till höften och jag fick en perfekt kameravinkel Det var den mest vackra rakade fittan jag någonsin sett, vidöppen med rosa små läppar och helt våt. Jag antar att hon började bli upphetsad med. Jag tog några bilder och vi gick vidare för att sätta oss och äta lite.

Vi tog bilen och körde runt parken tills vi hittade rätt ställe för vårt lilla äventyr. Det fanns ett bord där som låg på en höjd vid en sjö, det var platsen vi valde ut. Vi packade ur bilen och gjorde iordning allt. Hon hade fortfarande inte knäppt igen sin blus och var gång hon lutade sig fram stack hennes bröst ut ur plagget. Vi satte oss och åt en liten lunch och fortsatte prata om att vara naken så här ute i naturen. Hon berättade för mig att det var lite läskigt men på samma gång spännande. Att veta att vi kunde komma undan med gjorde det bara roligt. Jag antar att om vi blev upptäckta så hade hon känt annorlunda inför det men just nu tänkte jag bara njuta så mycket som möjligt av det.

Efter vi hade ätit och vilat lite så var det dags att fortsätta med allt det roliga. Jag började pussa längs med hennes nacke, och kysste henne innan jag kysste mig ner till hennes bröst. Jag tog min tid och såg till att ge lika mycket uppmärksamhet till varje bröst. Hon började bli riktigt upphetsad och jag märkte att hon började knäppa upp resten av sin kjol. Det tog inte lång tid innan det bara var en knapp kvar och det var den översta knappen som höll ihop kjolen.

Jag lutade henne ner på picknickbordet och fortsatte min utforskning av hennes kropp. Sakta smekte jag längs med hennes ben, insidan låren och började sakta kyssa mig från hennes knä upp till hennes heta och våta fitta. Direkt när min tunga rörde mot hennes klitta började hon spänna sina höfter och vinklade sig så jag skulle komma åt bättre. Om någon hade kommit på oss, vandrat in från stigen eller så, under tiden vi var upptagna av varandra så hade vi inte märkt denne.

Jag hade henne precis där jag ville ha henne. Vi var älskare, vi älskade även varandra och jag kunde inte vara lyckligare, det var det enda som räknades. Det tog inte lång tid innan hon började närma sig sin första orgasm. Hon stönade och spände sina höfter medan jag slickade henne. Hon fullkomligt exploderade när hon kom att jag nästan trodde att hon skulle bryta min nacke.

När hon återhämtat sig föreslog jag att vi tog bilen till träningscentret i närheten där det fanns toaletter och rinnande vatten så vi kunde fräscha upp oss. Vi parkerade där och när vi båda hade tvättat och torkat oss så fortsatte vi iväg till vår nästa del av vårt lilla äventyr.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Runka för en okänd tjej var ett uppskattat misstag och Knulla i hissen innan bion

sexplorerbannerny