Jag fick knulla hennes röv i flickrummet under festen

knulla hennes rövJag besökte min vän under eftermiddagen, Johannes var präst i byn och han hade bjudit in mig för att fira hans dotters examensdag. Det var ganska varmt den sommardagen, så jag hade inte så stora planer på att vara aktiv under dagen utan snarare försöka hålla mig i skuggan och kanske mingla lite.

Så här i efterhand vet jag inte varför jag blev så förvånad när jag såg hans dotter, hon hade bara en kort kjol och en bikinitopp som framhävde hennes unga fasta bröst väldigt väl Hon var en riktigt söt ung tjej, precis tagit sin kandidatexamen. Jag antar att jag blev lite förvånad att hennes pappa var så accepterande över hennes klädval, och jag minns hur hon brukade hjälpa till i kyrkan innan hon började plugga. När hon såg mig gav jag henne ett leende och nick till svar och hon log tillbaka.

Jag kunde såklart inte låta bli att tänka på hur det vore att knulla hennes röv och unga fitta, mitt kärleksliv hade knappast varit strålande sedan mitt äktenskap gick åt skogen för några år sedan. Medan jag satt i skuggan och försökte svalka av och brottades med mina inre demoner kom Johannes fru förbi. Hon satte sig och vi började prata lite. Det var allsköns skvaller som pågick och jag lyssnade bara med halvt öra på vad som var nytt. Det var ändå en skön distraktion från mina egna tankar om att knulla hennes dotter.

Så småningom såg hon någon ny som hon kunde fortsätta sitt skvaller med och gick vidare. Med en lättad suck såg jag mig omkring lite förstrött innan nästa person satte sig bredvid mig. Trött vände jag mig om i förväntan att få lyssna på ännu en lång historia om någons relationer och annat skvaller för att se att det var Therese, Johannes dotter som satt sig bredvid mig.

Hon fnissade lite förläget och vi pratade lite, och jag fick den lustiga känslan att hon flörtade med mig. Vad visste jag? Jag hade inte varit ute på en träff på flera år, jag var ringrostig! Totalt oförstående fortsatte vi prata om allt möjligt, om hennes framtidsplaner och annat. Jag började förstå vad som pågick men det klickade inte förrän hon lutade sig fram för att viska i mitt öra att det fanns en sak hon velat göra länge, och det var att bli knullad av en äldre man.

Chockat tittade jag på henne, jag hade inte förväntat att höra något sådant från en prästs dotter och knappast från min väns dotter. Hon log mot mig igen och rodnade, och viskade lågt, ”jag vill att du knullar mig”. Jag stirrade en kort stund på henne och jag såg att hon började bli nervös, medan tankarna rusade genom mitt huvud, skulle jag verkligen kunna knulla hennes röv och ungfitta? Min väns dotter? Innan min hjärna kommit fram till något svarade min mun ändå, ”Visst kan jag det! När vill du?”. Hon skrattade till och svarade att hon ville nu.

Hon tog min hand och ledde mig in i deras hus, och vi skyndade upp till hennes sovrum. Jag såg mig omkring och det såg verkligen ut som ett flickrum. Jag började få lite ånger över det hela men hon hade redan ställt sig på alla fyra på sängen och dragit upp kjolen över höfterna för mig. Till min förvåning och glädje så hade hon inga trosor på sig den dagen.

Med den tvekande tanken som bortblåst ställde jag mig bakom henne på sängen, och tog fram min redan hårda kuk. När jag snuddade vid hennes rakade fuktiga fitta sa hon ifrån, ”knulla min röv, det finns glidmedel i nattduksbordet”. En aning förbluffat gjorde jag som hon bad. Jag smorde in min kuk, och hennes lilla rövhål. Sakta arbetade mina fingrar runt hennes lilla öppning medan min andra hand smekte över hennes allt våtare fitta.

Till slut stönade hon att hon var redo, och förväntansfullt lade jag ollonet mot hennes lilla anal. Den började sakta glida in i henne, det var första gången jag knullade någons röv. Ollonet försvann in i hennes lilla röv, och det var otroligt. Jag hade inte förväntat mig att prästens dotter skulle vara så här snuskig, utan snarare pryd. Min kuk hade kommit en bra bit in och jag började sakta stöta in och ut ur henne. I min tankar var jag helt förbluffad att jag höll på att knulla hennes röv.

”Knulla mig, knulla mig”, flämtade hon var gång jag stötte in i henne och började öka takten. Hon begravde sitt huvud i kudden för att kväva sina stön. Jag ville absolut inte bli påkommen med att knulla henne. Hon stönade ändå rätt så högt och spände sig under mig medan jag fortsatte knulla hennes röv och smiskade till hennes röv till och från. Till slut började hon spänna sig under mig och jag insåg att hon höll på att få en orgasm. Hon spände sig mer och började till slut skaka, ett kvävt skrik kom från hennes mun som fortfarande var begravd i kudden.

Hon tittade upp på mig med kåtblanka ögon, fortfarande darrande av orgasmen. ”Jag vill att du knullar min fitta nu”, viskade hon till mig. Jag drog ut min kuk ur henne och hon vände sig om och lade sig på rygg. Hon drog av sin bikinitopp och blottade sina små fasta bröst, hennes bröstvårtor var redan stenhårda och stod rakt ut.

Utan att tveka gled jag in i hennes underbara trånga fitta. Den var så trång och det kändes som om den formade sig efter min kuk. Det var många år sedan jag känt något liknande. Inom kort pumpade jag hårt in och ut ur henne och hennes stön kom lika fort igen. Hon höll om mig, och hennes naglar rev in i min hud på ryggen. Jag skulle ha rediga rivmärken efter det här.

Jag kände hur hon började bli ännu trängre, och jag började även närma mig min utlösning. Jag tittade djupt i hennes kåtblanka ögon och stönade ut, ”jag kommer snart”. Hon gav mig ett lekfullt leende och stönade ut, ”kom i mig”. Hon stönade lite högre och lade sina ben runt om mig så att jag inte skulle ha något annat val än att spruta djupt i henne.

Hon spände sig igen, och hon höll krampaktigt om mig. Det var droppen, hennes våta trånga fitta kramade om min kuk så skönt att jag inte kunde hålla emot längre. Med ett djupt stön och en sista stöt djupt in i henne kom jag. Jag kände hur sperman började pumpa ur mig och sprutades djupt i hennes unga lilla fitta. Jag lade mig försiktigt på henne medan hon fortsatte krampa om mig och min kuk fortsatte pumpa ut min sperma.

Vi låg omslingrade varandra några minuter innan jag drog ur min slaknande kuk. Det var härligt upphetsande att se hur min sperma började flöda ur hennes fitta och ner till hennes nyknullade lilla rövhål för att samlas i en pöl på lakanet. Hon fnissade igen och höll händerna för sitt ansikte. ”Gud vad skönt!”, sa hon och tittade på mig, ”vi måste göra det snart igen”.

Vi träffades fler gånger i veckan under den sommaren, men oftast hemma hos mig för att inte bli påkomna. Det var det skönaste sex jag haft på många år, men allting gott har sitt slut. I slutet av sommaren hade hon fått ett jobb och flyttat iväg till en annan stad, men hon kommer fortfarande och hälsar på då och då. Det är fortfarande helt underbart att knulla hennes röv och lilla fitta.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag knullade hennes syster i röven och Knullade henne i röven på parkeringen

Tutt Dating