Skönt sex med flickvännen efter lång kväll

skönt sex efter en sen kvällMed ett litet klick låstes dörren upp och jag öppnade den sakta och tyst. Jag tassade försiktigt in och stängde dörren varsamt efter mig. Jag stannade till, lät tystnaden flöda över mig och mina ögon började vänja sig vid mörkret innan jag tog mitt första steg in i huset efter en lång kväll ute på stan. Jag hade lovat att inte komma hem för sent och eftersom det redan var sent hoppades jag bara på att hon hade somnat. Om hon hade det skulle det vara enkelt att smita in och lägga mig utan att hon märkte det.

Hela kvällen hade jag oroat mig för vad hon skulle säga om hon var vaken, och jag misstänkte att en sen hemkomst skulle sluta i att jag inte skulle få njuta av skönt sex på ett tag. Jag smög mig upp för trappen, och när jag kom upp till hallen kunde jag se en ljusstrimma genom dörren till sovrummet. Jag kände hur blodet lämnade mitt ansikte, jag hade hoppats att hon skulle sova när jag kom och nu skulle det bli ett gräl. Sakta gick jag fram till dörren och tittade in genom springan i dörren. Där låg hon på sängen, ett halvdrucket glas vin på nattduksbordet och jag kunde höra hur hon andades tungt i sin sömn.

Jag gick in i rummet och stannade vid sänggaveln. Jag studerade henne, hon var så vacker där hon låg och sov. Jag kunde inte låta bli att stryka hennes hår, och samtidigt kunde jag känna hur min kuk började hårdna. Kåtheten hade börjat komma över mig. Utan att direkt tänka på saken lät jag min hand glida längs med hennes mjuka lår tills jag fann hennes troskant vid höften. Jag lyfte försiktigt upp hennes nattlinne och såg att hon valt att ha en stringtrosa på sig ikväll. Med ett finger tog jag tag om den och drog försiktigt ner den. Den gled av henne och jag höll den sexigaste stringtrosan jag sett framför mina ögon och jag kunde känna den diskreta doften av hennes kön. Den var förtrollande och min kuk hade blivit stenhård vid det laget. Jag drog fram den och höll den i min hand.

Jag andades in hennes doft som börjat sprida sig i rummet och tänkte på hur det silkiga trostyget måste ha smekt mot hennes fuktiga fitta. Jag la trosan åt sidan och la min hand mot hennes välformade röv. Den var så fast och skön och kändes varm mot mina händer. Jag särade på hennes röv så jag fick se henne ordentligt, hennes lilla rövhål och hennes rakade fitta. Lutandes framåt placerade jag mitt ansikte vid hennes kön och mina läppar strök emot hennes fitta. Jag kunde höra hur hon stönade lite, och hon flyttade på sina ben och jag fick en bättre ställning att sakta börja slicka henne. Hon stönade till igen och lade sig på rygg med särade ben.

Det var perfekt för mig, och jag särade lite mer på hennes ben innan jag böjde mig ner för at börja slicka hennes fuktiga kön. Jag särade på fittläpparna och lät min tunga glida längs med hela hennes fitta. Min tunga cirklade runt hennes öppning och jag kände hur hon började bli mer och mer upphetsad. Hon började sakta röra sina höfter och gnida sig mot mig, små stön och suckar kom från hennes läppar. Till slut rörde jag mig upp mot hennes klitta och min tunga cirklade runt den.

Jag kände att jag inte kunde hålla emot längre, jag var tvungen att ha skönt sex med henne nu. Jag särade mer på hennes ben och kröp upp till henne. Jag tog tag om min kuk och lade den mot hennes fuktiga öppning och i en lång stöt gled jag in i henne. Hon spärrade upp ögonen när jag kom in i henne, och hon gav mig ett stort leende. Hon var helt vaken nu, även om hon varit det när jag börjat smeka och egga henne. Hennes ögon glittrade av upphetsning och hon stötte emot mig så jag skulle komma djupare in i henne.

Jag började knulla henne och hon la sina ben runt min midja och stötte emot mig var gång jag gled djupt in i henne. Hon viskade stönande åt mig att knulla henne hårdare. Våra kroppar slog mot varandra, min kuk var genomsmord av hennes fittsafter. Hon drog ner sitt nattlinne och tog fram sina bröst som hon började smeka och nypa i bröstvårtorna. När jag såg brösten guppa i takt med mina stötar så var jag på väg att komma.

Hon kände av att jag närmade mig utlösningen, hon sträckte ner sina händer och drog ur min kuk ur henne. Hon slängde sig ner till min kuk, öppnade sina mun och började suga av mig. Hon kände hur min kuk svällde upp, blev hårdare när jag sprutade min sats i hennes mun. Jag tog tag om hennes huvud medan jag kom, det var ett så otroligt skönt sex. Ivrigt sög hon i sig min sats och svalde varenda droppe innan hon började slicka ren min kuk.

Hon lutade sig tillbaka på sängen med ett nöjt leende och smekte sakta sin våta fitta. Jag såg hur hennes fingrar gled längs med skåran innan ett gled in i henne. Ett andra finger kom snart efter in i hennes fitta medan hon smekte sig själv. Hon drog ut sina kladdiga fingrar och slickade av dem. Hon gav ifrån sig en njutningsfull suck när hon gjorde det. ”Mmm, det smakar så gott när det blandas med din sperma”, sa hon till mig med en lekfull blick. Vi har alltid otroligt skönt sex tillsammans, och natten bara fortsatte efter det.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En skön avsugning slutar med att man sprutar i munnen och Hon fick precis det hon ville, att suga kuk

Lattfotade-banner-legs