Jag smeker mig själv till min första fontänorgasm

min första fontänorgasmHan gör mig galen och jag trånar efter honom var sekund han inte är här med mig. Det sex vi har är underbart och jag kan bara inte få nog av hans underbara kuk. Vi är så kåta tillsammans, han hetsar upp mig så mycket att jag har känt en fontänorgasm vara nära flera gånger. Var gång han inte är här och knullar mig känner jag mig tom inombords, mina fingrar gör det skönt för mig men det är inte alltid nog.

Blundande ligger jag på min säng och tar ett djupt andetag för att sedan andas ut långsamt medan mina fingrar smeker längs med mitt nyduschade lår. Jag vet inte vad det är med denna kille som får mig att sluta tänka på alla andra killar. Mina fingrar når mitt kön och jag känner hur våt jag är. Vad är det han gör för att få mig att vilja slänga mig i hans armar och ge mig helt till honom och ingen annan?

Jag andas djupt igen, min näsa fylls av doften som får min kropp att bli varm och jag särar på mina ben. Mina bröstvårtor styvnar till och jag känner hur känsliga dem blir. Jag viskar sakta hans namn medan mitt finger smeker i små cirklar runt min klitta. Sakta slickar jag mig om mina läppar medan jag lyfter mitt stora bröst och kysser min egen bröstvårta.

Kyssen påminner mig om hans läppar och jag föreställer mig hur det är han som är här med mig. Min tunga glider över bröstvårtan medan mina fingrar smeker över min lilla klitta och jag andas in hans doft som han lämnat efter sig. Vad är så speciellt med honom? Varför kan jag inte hitta svaren?

Mina fingrar börjar nypa i bröstvårtorna nu, mina ben är så brett särade som om jag förväntar mig att han skulle komma in i rummet nu och knulla mig. Om han kom in nu, skulle jag sluta smeka mig själv och skämmas över att han kommit på mig med att klittra och tänka på honom? Efter en kort stunds tänkande så kommer svaret; Nej, jag hade inte slutat, jag hade bara fortsatt för jag vill att han ska se vad han gör med mig.

Tanken på att han skulle se på mig medan jag klittrar, jag vill att han ser på mig medan jag klittrar, får mig att bli ännu våtare. Det känns som om mina safter rinner ur mig, ner på min rumpa och på lakanet. Jag spänner min rygg en aning, och jag smeker min klitta hårdare medan jag klämmer mitt bröst.

Sakta tränger två fingrar in djupt i mig, och jag känner hur min fitta sluter sig runt dem och klämmer åt. Vad är det med honom? Han får vilddjuret att komma fram i mig och han får mig att vilja göra allt för honom. Jag andas djupt igen, och känner hur doften har blivit starkare. Jag blir bara våtare medan fingrarna rör sig in och ut ur mig medan tummen smeker mot min klitta. Medan mina fingrar rör sig snabbare känner jag hur det plaskar ut mer av mina safter, som landar på mina lår.

Jag klämmer åt mer med fittväggarna och minns hur han kändes när han var djupt i mig. När jag drar ut mina fingrar ser jag hur dem är täckta av mina safter och för dem till min mun. Jag vet att jag smakade gott, tänker jag för mig själv och jag vet hur mycket han gillar min smak. Jag suger på mina fingrar, som om det vore han som gjorde det. Jag andas djupt igen och känner igen den skarpa doften.

Sakta öppnar jag mina ögon och viskar ditt namn igen. Jag ser mig omkring i rummet, jag är ensam men din doft var så kraftig att jag trodde du var här med mig för ett ögonblick. Då kommer jag ihåg att jag har en av dina tröjor här. Jag blundar igen och sträcker ner min hand för att sära på mina våta läppar för att åter börja smeka mig själv.

Jag smeker mig själv sakta och får till rätt rytm och tryck mot min klitta. Det känns så skönt och jag börjar tyst stöna för mig själv. Mitt sinne bygger ihop en så verklig bild av honom från mina bilder. Jag känner hur mina safter börjar flöda på nytt. Jag vill ge honom allt och allt han vill ha.

Jag drar upp mina ben så att dem kan säras ännu mer, som att jag erbjuder min fitta åt honom. Det är en av de skönare ställningarna med där han kommer in så djupt i mig och han kan göra precis vad han vill. Jag är hans, helt och hållet. Jag stoppar in mina kulor i mig och jag känner hur jag blir mer uppfylld, som om han hade satt på mig.

Sakta drar jag ut dem medan jag smeker min våta klitta. Jag lägger lite mer tryck mot klitta medan jag drar ut mina kulor, och känner hur jag närmar mig. Jag klämmer åt hårdare inom mig och jag drar ut dem lite långsammare. Samtidigt kan jag se hans leende framför mig, som om han gillar det jag gör med mig själv. Jag undrar kort om han hade velat se mig göra det här för honom.

Jag klämmer om den sista kulan och jag känner att jag har nått min gräns. Min kropp börjar skaka medan orgasmen svallar genom min kropp. Det är den kraftigaste orgasm jag någonsin upplevt. I mitt innersta djup känner jag hur min fitta börjar krampa, och mina lår blir våta av safterna som flödar ur mig när jag får min första fontänorgasm.

Med en lång suck och ett stön öppnar jag mina ögon, och jag känner hur mina lungor kämpar för att få luft. Jag fortsätter att smeka mig själv långsamt medan orgasmen ebbar ut. Jag smeker lite hårdare och tänker på honom. Inom kort kommer jag igen, och konstigt nog verkar den vara kraftigare än den förra.

Helt utmattad och avslappnad får jag torka upp efter mig och ta en ny dusch allt medan jag tänker på honom och vad han gör med mig. Jag kan inte få nog av honom och jag längtar tills han kommer till mig igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon klittrade efter den heta chatten och Flickvännen hade dildo sex med expediten

Kata kvinnor