Hon smekte sin kompis bröst

smekte sin kompis natten innan bröllopetHon kunde knappt tro sig själv när hon smekte sin kompis bröst i sängen dem delade. Vännen skulle ju gifta sig nästa dag och hon hade aldrig trott att hon själv skulle känna så för sin vän. Ändå ville hon utforska känslan och kunde inte låta bli att smeka hennes bröst.

De hade varit bästa vänner när dem växte upp. Två helt vanliga tjejer som gjorde allt tillsammans, Katja var den tystlåtne och Amanda var den som brukade prata mest. När dem gick på gymnasiet så var Amanda den populära tjejen som kunde få vilken kille hon ville, hon var lång, blond och söt medan Katja var kort, mörkhårig och såg ganska normal ut. De hade olika klädstil och annat men ändå var de oskiljaktiga.

Amanda träffade många killar medan Katja träffade sin stora kärlek, hon och hennes kille var tillsammans genom hela gymnasietiden och bara något år efter dem tagit studenten bestämde dem sig för att gifta sig. Amanda skulle så klart vara brudtärna på bröllopet. Samtidigt så hade det inte gått så bra för Amanda, hon bråkade med sina föräldrar och de gillade inte hennes pojkvän, men kärleken är ju trots allt blind.

Dagen närmade sig för bröllopet och Amanda hjälpte till att välja klänning och förbereda allt annat och plötsligt var det bara några dagar kvar. De hade gått för att kolla badkläder inför smekmånaden och valde ett fint set. Det var då Amanda märkte att hennes vän hade blommat ut till en riktigt vacker kvinna. Katjas bröst var nästan dubbelt så stora som hennes, och det var svårt att hitta bikinitoppar som passade henne ibland. Till slut hittade hon en som passade och på skämt hade hon lutat sig in i provrummet och tagit tag om sin väns bröst. Hon smekte sin kompis bröst, klämde på dem och fnissade, ”Fan, de har verkligen växt på dig”.

Genom alla år av vänskaplig närhet så hade Katja aldrig blivit berörd på det sättet och det fick henne att rodna. Hon bestämde sig för att köpa bikinin hon prövat, och tänkte inte så mycket mer på vad som hänt utan tänkte snarare på bröllopsplanerna. Amanda var däremot inte säker på vad som hade hänt eller varför hon hade gjort så men innerst inne kände hon att hon gillade det.

Det var kvällen innan den stora dagen och Amanda sov över hos Katja, hemma hos hennes föräldrar. Det var ett litet hus och rummet de var i hade bara en liten säng. De hade sovit där tillsammans när dem varit yngre och det var samma denna gång. Katja låg och läste en gammal bok om kärlek och sex under äktenskapet, både hon och hennes pojkvän var lite gammaldags av sig. Amanda tyckte det verkade kul och tog boken för att läsa högt ur den.

Hon läste tydligt medan hennes vän lyssnade uppmärksamt. Den här boken lämnade inget åt fantasin och hade en hel del illustrationer och bilder. De fnissade och pekade ut roliga bilder i den gamla boken på kvinnor med könshår som bara kunde beskrivas som buskar. De båda hade börjat bli lite upphetsade ändå av bilderna och texten som beskrev allt i detalj. Det blev sent och det var dags att sova. Amanda tog tillfället i akt att studera sin vän medan hon klädde av sig framför henne för att ta på sig nattlinnet. Hon märkte snabbt att Katja hade en liten mörk våt fläck på trosorna men låtsades inte av det eftersom hon själv hade samma.

Snart låg de båda i sängen under täcket. Katja vred på sig och var spänd inför sin stora dag och skulle vara vaken ett tag till. Amanda var så fascinerad av sin väns vackra bröst. Hon hade inte haft sådana känslor för henne tidigare. De hade känt varandra så länge och hon hade sett dem förut. Hon visste inte vad det var med henne att hon börjat tänka så.

Till slut tystnade Katja medan Amanda bara tänkte mer och mer. Hon mindes hur det kändes när hon tog tag om brösten. Hon undrade om hennes vän sov. Tänk om hon skulle sträcka ut handen och smekte sin kompis bröst igen? Om Katja reagerade kunde hon ju säga att det var en olycka. Nej, det kunde hon inte. Hennes hjärta bultade medan blod flödade ner till hennes lilla klitta och hon kände att hon blev våtare. Hon vände sig på sidan medan hennes vän fortfarande låg på rygg. Hon brottades med sina tankar och vad hon skulle göra, men till slut gav hon upp.

Hennes hand trevade fram över Katjas nattlinne och till slut lade hon sin hand mjukt på vännens bröst. Hon rörde sig inte och bröstet kändes så stort och mjukt i Amandas hand. Hon kunde känna bröstvårtorna genom tyget. Hon vågade inte röra handen till att börja med, hon låg blickstilla och väntade. Hjärtat bultade på och hon blev bara våtare. Till slut tog hon modet till sig och började smeka sin kompis. Hon väntade medan hon höll andan på om Katja skulle reagera, om så skulle hon dra tillbaka sin hand direkt. Hon väntade men inget hände så hon började röra handen så hon kunde känna mer av bröstet.

Hennes fingrar rörde sig runt Katjas bröstvårta och hon kände hur den växte och blev hårdare. Hon stannade upp för en stund. Hade hon inbillat sig det? Var det bara slump? Hon var så kåt nu när hon smekte sin kompis bröst. Hennes andra hand rörde sig till hennes bröst som hon började smeka. Hennes egna bröstvårta blev snart styv samtidigt som hon smekte Katjas bröstvårta.

Hon blev modigare för varje sekund. Hon masserade Katjas bröst mer och smekte bröstvårtan hårdare. Hon undrade om den andra bröstvårtan var lika hård som hennes egen nu. Hon lutade sig fram för att undersöka och det var den. Hon smekte sin kompis andra bröstvårta och den reagerade snabbt. Snart kände hon något mot hennes ben, det var Katjas hand. Ingen av dem sa någonting men Katja smekte längs med Amandas ben. Till slut kom hon under nattlinnet och upp till Amandas bröst som hon började smeka i takt med Amanda.

De båda låg där och andades tungt i tystnad. Katja lät sin andra hand glida ner i trosorna för att känna hur våt hon var medan Amanda gjorde samma sak. Till slut låg båda tjejerna och smekte sig själv och varandras bröst. Amanda kom först i en kvävd orgasm men fortsatte smeka Katjas bröst tills hon fick sin orgasm med. Medan de låg där utan att säga ett ord så vände Katja sig så hon låg på sidan. Amanda vände sig med och flyttade sig närmre så de båda låg sked. De somnade så tillsammans innan bröllopsdagen och vad som hände då kanske jag skriver om en annan gång.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Ta oskulden på en 18-årig tjej och Min lärarinna suger av mig på sista skoldagen

sexplorerbannerny