Underbart att få slicka ungfitta varje dag

slicka ungfitta efter jobbetJag anställde min personliga assistent och sekreterare direkt när hon slutat gymnasiet, hon var en nära väns dotter som blev min kk så småningom. Eftersom mitt företag anställer människor av många olika bakgrunder så var det inget problem att fixa in henne. Det intressanta är att vi har en ganska låg medelålder hos alla medarbetare och lustigt nog så ser alla bra ut i min åsikt, inga gamla stofiler hos oss inte.

Hennes första dag var något som fick mig att öppna ögonen. Det visade sig att hon inte alls var van med ett snabbare arbetstempo och alla förväntningar som fanns på henne i hennes roll. Vid slutet av dagen såg jag hur hon kom ut från toaletten med tårfyllda ögon. Jag väntade tills de flesta hade gått innan jag bad henne komma till mitt kontor. Hon satt mittemot mig i den vita blusen och svarta pennkjolen hon valt i ett försök att passa in på jobbet. Den snäva kjolen hade glidit upp när hon satt sig och jag kunde nästan se allt mellan hennes ben. Det fick det att vattnas lite då mina tankar vandrade till hur det vore att få slicka ungfitta igen.Jag frågade henne vad som var fel, och berättade att det inte brukade vara så här mycket att göra under en dag och bad henne att försöka vara lugn och ta saker och ting som dem kommer. Hon tittade på mig och började gråta. Jag satte mig bredvid henne och höll om henne medan hon lutade sig mot och grät mot mitt bröst. Jag hade känt henne enda sen hon fötts. Hon slutade gråta efter en stund och tittade upp på mig. Hennes tårar hade blött ner min blus och hade gjort att man kunde smått se igenom den. Hon var lite förlägen, började få lite panik över vad hon gjort innan hon tog fram en näsduk och försökte torka av det våta tyget. Efter några försök insåg hon vad hon höll på att göra. Hon tittade mig i ögonen med en söt och lite förvirrad blick. Jag smekte längs hennes kind med min hand innan jag lutade mig fram och gav henne en puss. Hon var inte sen att pussa mig tillbaka och inom kort hånglade vi på min soffa.

Efter en liten stund ställde jag mig upp och gick ut, alla hade gått för dagen så jag gick till entrén och låste ytterdörren. När jag kom tillbaka till mitt kontor satt hon på mitt skrivbord. Jag gick rakt till henne och kysste henne igen. Jag rörde mig närmre henne och särade på hennes ben. Jag tog ett steg tillbaka och tittade på henne från topp till tå. Med en hand smekte jag över hennes bröst. Jag masserade den lätt innan jag hittade hennes styva vårta och smekte mer över den.

Min hand gled längs med hennes höfter till jag kunde ta tag om hennes kjol och i ett hårt ryck drog jag snabbt upp den. Hennes kjol åkte upp till hennes höfter och hon satt där i hennes små svarta trosor. Jag tog tag om hennes ben och drog henne ett halvt varv runt när jag gick runt mitt skrivbord. Jag släppte taget och log medan jag såg hennes stora ögon och söta leende.

Jag satte mig i min stol och rullade den närmre så hennes trosor bara var centimeter från mitt ansikte. Ett finger gled in under tyget vid hennes höfter och drog ner den, och hon lyfte hjälpsamt på sin rumpa så att dem lätt kunde tas av. Framför mina ögon var nu en rakad liten fitta, och jag kände hur hungern kom över mig. Jag kunde knappt bärga mig för att slicka ungfitta ikväll.

Mina fingrar strök över hennes fittläppar och hennes klitta. Sakta började jag smeka över den lilla kappan med cirklande rörelser. Jag kunde se hur hennes läppar började svälla framför mina ögon. Jag fortsatte att smeka henne och med mina fingrar smekte jag längs med fittläpparna. De lekte runt hennes öppning och jag tryckte sakta, sökande in dem i hennes tajta fitta och jag såg hur hennes ögon blev dimmiga.

Jag böjde mina fingrar och började smeka fittväggarna runt hennes g-punkt och hon började kvida. Jag lutade mig fram, tittade upp på henne och frågade om hon var redo, hon gav mig bara ett upphetsat leende. Jag slickade längs med hela hennes våta springa och stannade vid hennes klitta. Det var så underbart att slicka ungfitta igen. Mina läppar slöt sig över hennes klitta medan mina fingrar fortsatte smeka hennes underbara fitta. Jag kunde knappt tro det när hon började stöna högt och spände upp sina rumpa på skrivbordet och kom för mig.

Det var som om hennes fitta svämmade över och jag kunde se hur safterna rann ur henne och ner till hennes lilla rövhål. Hon började komma tillbaka efter orgasmen och la sig ner på skrivbordet, som om hon var helt utmattad och inte orkade mer. Jag sa åt henne att ligga kvar där och vila lite medan jag tog av mig min kjol och drog ner mina trosor. Jag må ha fått slicka ungfitta men nu var det min tur

Jag bad henne att sätta sig i min stol och hon hoppade av skrivbordet och satte sig. Jag drog henne närmre så hon fick se min fuktiga fitta. Hon såg lite nervös ut och jag frågade om det var hennes första gång. Hon nickade blygt. Jag tittade ner på henne och sa bara åt henne att röra vid mig, känn på mig, stoppa in ett finger i mig. Hon sträckte ut sin hand och rörde vid mig.

Med båda händerna vid min fitta särade hon på mina läppar, och hon blottade min svullna klitta. Hon tittade upp på mig som om hon aldrig sett en fitta tidigare. Hon började smeka min klitta och jag kände hur hennes finger började arbeta sig in i mig. Ett finger till, bad jag henne, jag ville att hon skulle pulla mig ordentligt.

Jag tittade ner på henne och beordrade henne att slicka mig. Hon tvekade verkligen inte, vilket förvånade mig lite. Hon lutade sig fram och började lapa min fitta. Det var lite trevande till att börja med men hon kom in i det. Jag kände att jag började närma mig en orgasm. Jag började spänna mig och bad henne att fortsätta. Hon fortsatte slicka min fitta och det fick mig att komma igen och igen. Efter den tredje orgasmen kunde jag inte ta mer och stötte mjukt bort henne. Jag satt där flämtande och tittade på hennes ansikte som var täckt av mina safter. Inte dåligt för den första dagen och för hennes första gång, men det var långt ifrån sista gången jag fick slicka ungfitta.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Den underbara upplevelsen att slicka vännens fitta och Min födelsedagspresent var en lesbisk trekant

hknbannerny