Chefen knullade mig i fittan och i röven

chefen knullade migJag arbetar för en väldigt framgångsrik företagare, han har lyckats få till det så bra att han jobbar större delen hemifrån i sitt privata kontor. Han hade anställt mig att ta hand om det stora huset, och jag hade en egen liten lägenhet i anknytning till byggnaden. Jag skulle laga mat och städa, men det bästa var att chefen knullade mig när som helst. Han har en väldigt hög sexdrift, vilket passar mig perfekt. Vi hade kommit överens om att jag enbart skulle ha på mig en kort morgonrock i silke när jag arbetade. Det hade jag inget emot, siden mot naken hud är riktigt härligt. Även om jag hade min egen bostad så brukade jag sova tillsammans med honom, inte för att vi brukade sova så mycket. Han tyckte om att knulla hela nätterna. Mina stora fasta bröst och riktigt runda rumpa var oemotståndligt. Som grädden på moset så är min chef väldigt välutrustad i dem nedre regionerna.

Efter att chefen knullade mig hela natten så hade han lagt mig över bordet på morgonen och slickat och pullat min fitta och röv. Båda tummar hade glidit in i min trånga öppning samtidigt som han slickade sperman som rann ur min fitta. Han älskade verkligen smaken av sin egen sperma, lika mycket som jag gör. Efter det ställde han sig upp och körde in sin stora kuk i min röv och knullade mig hårt. När han väl fyllt min röv med sin varma sperma så repeterade han processen igen.

Han satte sig ner i stolen, lutade sig fram och tog min hand, förde den till mitt bröst och den andra till min fitta. Jag förstod direkt vad han ville, han uppskattade alltid att få en liten show av mig. Jag nöp i bröstvårtan och smekte mig själv framför honom. Han tittade på, samtidigt som hans kuk sakta började bli hård igen innan han lutade sig fram och förde in ett finger i min våta fitta. Han började runka sin kuk och tittade på medan jag smekte sig snabbare och började matcha min hastighet. Vi båda fortsatte smeka oss själva en lång stund och till slut bad han mig att spänna min rygg i en båge så att mina underbara bröst skulle puta ut mer. Han ställde sig upp, runkade lite till och började sedan spruta över mina bröst, några kladdiga droppar kom ända ner till min rakade fitta. När han hämtat andan började han slicka upp det från brösten och sög på bröstvårtorna innan han fortsatte ner till min fitta.

Vi duschade av sig tillsammans och när vi kom ut sade han till mig, ”Ingen morgonrock idag. Jag vill se dig naken hela dagen. Det verkar som min kuk behöver massa röv och fitta, så jag vill ha tillgång till din kropp när som helst. Du är så sexig att du får mig konstant att bli kåt, min kuk blir alltid så hård. Jag vill bara vara i din våta fitta eller tajta röv hela tiden”. Sen tog han fram ett klarrött läppstift och målade på mina bröstvårtor med den innan han sakta sög på dem. Han fortsatte att kyssa mina bröst med sina nedkletade läppar. Det var också något han gillade att se, sina läppavtryck på mina bröst. Till slut målade han mina läppar och lät mig kyssa hans bröst med. Han tog hårt i mitt hår och kysste mig vilt. ”Jag älskar verkligen att du är så kinky. Mer läppstift och så ska du märka min kuk och röv med så att jag kan se din läppar på min kuk medan jag jobbar”.

Jag  smorde in mina läppar med mer läppstift innan jag böjde mig ner och kysste längs med kukskaftet för att avsluta på hans röv. Han tittade ner på mig och sade, ”Nu kan jag se märkena medan jag jobbar, efter det vill jag knulla dig djupt och hårt”. Han förde in två fingrar i min fitta igen  och flämtade till innan han kysste mig. Hans fingrar rörde sig snabbt och hårt i mig innan han plötsligt slutade och gick in till sitt kontor, med ett praktstånd. Jag tittade sig själv i spegeln, på dem klarröda märkena och läppavtrycken på mina bröst, och log.

Otroligt kåt gick jag in på hans kontor två timmar senare med kokosnötsoljan. Jag började varsamt smörja in hans kuk och pung samtidigt som han sög på en av mina bröstvårtor. Jag ställde honom upp och började sakta slicka av oljan från hans hårda kön samtidigt som jag masserade hans röv med sin oljetäckta händer. Till slut öppnade jag min mun och tog in hans stora kuk i min mun. Sakta kom den djupare in och jag sög och slickade ömsom hans lem, och med det förde jag in två av mina fingrar i hans röv. Jag pullade honom samtidigt som jag sög på hans kuk, och jag hörde på hans stön hur mycket han uppskattade det, och till slut hade två fingrar till glidit in i honom. Jag kunde knappt förstå att jag haft sådan tur när jag sökte jobb att chefen knullade mig varje dag, det fanns inget bättre. Kort efter det kände jag den första strålen av tjock, kladdig sperma spruta i min mun och jag började svälja allt jag kunde. Jag fortsatte pulla honom och suga på hans kuk medan han pumpade mer och mer sperma i min mun.

Han stönade högt och log över lyckan att han fått tag i någon som var så snuskig som han själv, och hur jag alltid lyckades kåta upp honom. Att jag smekte hans röv samtidigt var något han verkligen uppskattade och att jag även gillade att knulla honom lika mycket som att bli knullad. Han var en rövkille, minst sagt och jag var minst likadan. Hans kuk hade glidit djupt in i min mun medan jag fortfarande sög honom hårt medan dem sista strålarna börjar rinna ur hans långa, grova lem. Jag tycker verkligen om hur hans sperma smakar och sög av honom så ofta jag bara kunde. Han hade tappat andan när han väl satte sig och tog upp mig i sitt knä. ”Du är bäst. Ingen har någonsin fått mig att komma två gånger när dem suger av mig. En dag ska jag testa och se om du kan få mig att komma tre gånger, och jag skulle inte vara förvånad om du lyckades. Nu vill jag att du sätter din sexiga röv på skrivbordet och öppnar din fitta så jag kan slicka dig. Jag älskar att få dig att komma länge och hårt, och du smakar helt underbart”.

Chefen slickade och sög på min fitta och klitta i hela två timmar, och när han var klar så var hans ansikte helt täckt av mina safter. Han kunde verkligen aldrig få nog av min härliga fitta och smakande safter. När hans kuk började bli hård igen så ställde han sig upp och förde in den i mig. Chefen knullade mig djupt och hårt. Han tog tag om mina bröst och bröstvårtor, han vred dem och nöp i dem medan han stötte djupt in i mig. jag vet inte hur länge chefen knullade mig, jag var fortfarande så omtöcknad av orgasmerna jag fått medan han slickade mig, och jag kom igen när hans kuk började svälla och pulsera djupt i min fitta. Till slut kände jag hur den varma sperman började fylla upp mitt inre innan han snabbt drog sig ut och började slicka mig igen. Han gillade alltid smaken av våra blandade safter.

Trötta och nöjda gick vi tillsammans ut på altanen och lade oss i solen. Jag tänkte ge honom ett tag att vila upp sig innan jag skulle pulla hans röv igen, och jag visste med ett trött leende att han skulle gilla det.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Dagen då han tog min oskuld kommer jag aldrig glömma och Finns det något bättre än när han överraskar mig med att knulla min röv på morgonen?

slots-million_58_sv_600x315