Så härligt att knulla i bilen efter nattklubben

knulla i bilenDet var en kväll som jag inte förväntat mig att vi skulle knulla i bilen på. Vi har varit gifta i mer än femton år nu och har två barn tillsammans. Det är så sällan att vi har möjlighet att kunna gå ut bara jag och han, men även att få experimentera med sexet. Vi försöker att åtminstone ordna så vi kan, och en helg fixade vi en barnvakt och bestämde oss för att gå på en stå upp-kväll. För att beskriva mig själv så är jag normallång, rätt så smal med fortfarande ganska fasta B-kupor. Min man är däremot lite kortare, och har börjat bli en aning rund med ålder och stress, men han är fortfarande väldigt stilig i mina ögon.

För att återgå till berättelsen, jag bestämde mig för att ha en kort fin klänning och han en skjorta och ett par jeans. När vi hoppade in i bilen visade jag honom att jag hade tagit på mig ett par vibrator trosor med en fjärrkontroll, för att krydda till det lite. Jag hade varit så sugen på honom så länge, och jag vet att han hade varit det på mig med. Det är inte ovanligt att vi hittar på sådana här saker för att göra det lite mer spännande när vi väl får möjlighet att få vara själva. Jag gav honom fjärrkontrollen och sade till honom att behärska sig åtminstone lite. Han satte igång vibratorn direkt och det var riktigt härligt. Jag var så otroligt kåt när vi väl kom fram till klubben.

Vi hade fått ett bort i den bakre delen av lokalen, vilket var precis det vi behövde för kvällen. Publikens skratt var höga nog för att dölja vibratorns surrande. Min fitta masserades om vart annat, han satte igång den på låg effekt bara för att stänga av den, och det höll på att göra mig galen. Det var skumt i lokalen, mörkt nog för att jag skulle kunna lägga min hand på hans kuk utan att någon skulle kunna se det. Han var stenhård! Herregud, jag kunde inte stå emot längre. Jag tog hans hand och förde upp den till mina trosor så han kunde börja smeka mig. Jag var så våt, han drog trosorna åt sidan och ett av hans fingrar gled in. Jag började komma i mörkret. Servitrisen tittade på oss men verkade inte upptäcka vad som pågick. Jag var så kåt, att jag missade hela showen.

Efter det gick vi ner till nattklubben som låg under lokalen vi varit i, och vi hamnade vid ett av räckena så vi kunde titta ner på dansgolvet. Det var bara några människor kring oss, men inte ens i närheten av den mängd som varit på stå upp-kvällen innan. Musiken spelade, och jag dansade och gned min röv mot hans stenhårda kuk. Hans händer var över hela min kropp. Mina bröst, röv, under klänningen, det var så sexigt. Jag tog hans hand och lade den mot min fitta och han smekte mig igen. Han drog mina trosor åt sidan och jag ställde mig så han lättare skulle kunna pulla mig. Jag var så otroligt våt fortfarande. Min hand smekte över hans skrev, och han var fortsatt stenhård. Han kysste mig, hans fingrar var begravda i min fitta.

Till slut tog jag mig loss och började gå mot toaletterna. Jag drog av mig dem genomblöta trosorna och stoppade ner dem i min handväska innan jag gick tillbaka till honom. Det var lite mer folk som dök upp, men dem höll sig på ett ganska bra avstånd från oss ändå. Jag hånglade på min man, som om det var den första gången vi skulle ha sex. Jag tog hans hand och visade honom att jag inte hade några trosor på mig. Han vände mig om, jag blir alltid så upphetsad när han tar kontroll. Jag undrade vad det var han ville, och hoppades att det var detsamma som mig. Han förde upp mitt ben så jag kunde ta spjärn, reflexivt sträckte jag bak min hand och kände hans stenhårda kuk som han tagit fram ur byxorna. Han drog upp min klänning en aning så att vi inte skulle visa upp för mycket av oss själv, jag tog tag om hans stake och förde den mot min fitta. Han gled snabbt in, och han fyllde så skönt upp mig. Musiken var perfekt, folk dansade runt och min man tog mig medan kysste min hals och stötte i samma rytm som musiken. Det var så djävla hett! Jag stötte mot honom medan han kom djupare och djupare in i mig. Jag har aldrig varit så upphetsad och kåt förut. Vi fortsatte i ungefär en tio femton minuter innan vi bestämde oss för att det var dags att gå till bilen.

Båda superkåta, och vi försökte hitta bilen. Jag ville ha honom igen, när vi hittade rätt. Jag ville knulla i bilen, jag brydde mig inte om vi blev påkomna. Så jag öppnade bakdörren, flyttade på ett av barnsätena och drog snabbt av mig klänningen. Helt naken, förutom en behå, stövlarna jag valt och ett halsband. Jag förde ner hans ansikte till min fitta medan jag lutade mig tillbaka och han började slicka mig. Det kändes som hans tunga smekte runt min fitta och lapade mina safter i en evighet. Han fick mig att komma igen och igen. Jag spände min kropp i orgasm fler gånger än jag orkade räkna. Till slut hade jag fått nog och drog upp honom på mig, snurrade runt så han låg underst, vände mig från honom och förde in hans kuk i min bultande fitta. Jag höll i framsätet medan jag våldsamt började knulla i bilen. Jag var i en kåthetsdimma, min fitta spände sig runt hans kuk, mina safter flödade ur mig. Hela bilen gungade fram och tillbaka, rutorna immade igen och vi knullade som galningar mitt på parkeringen. Det var helt underbart att knulla i bilen. Vi höll på säkerligen mer än en halvtimme, han slickade mig, jag sög av honom medan han smekte min röv. Vi båda kom tillsammans, innan vi tog på oss kläderna igen och åkte hem.

När vi kom hem så hade barnvakten redan fått barnen i säng och dem sov ordentligt. Det gav oss chansen att fortsätta våra heta sexlekar några timmar till, jag tror inte min fitta någonsin har varit så svullen och våt när jag varit kåt tidigare. Det var helt underbart att knulla i bilen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag trodde inte hon skulle rida min kuk på sin födelsedag och En sexig halloween

slots-million_58_sv_600x315