Jag trodde inte hon skulle rida min kuk på sin födelsedag

rida min kukDet var min flickväns födelsedag och det var till min förvåning att hon skulle rida min kuk den kvällen. Vi hade lyckats få ihop både vänner och familj för att fira henne. Therese var en ganska lugn, och kurvig rödblond tjej som brukade sätta upp sitt hår. Däremot så tvingade jag henne att för en gångs skull släppa lös dem fina lockarna. Vi hade bestämt oss för att avsluta födelsedagsmiddagen med att titta på en film i vår källarlägenhet, ett av rummen hade vi gjort om till en minibio/vardagsrum. Hennes bästa vän, Martina, stannade kvar och vi tittade på filmen och drack en del vodka. Det var den som lyckades hålla oss igång hela kvällen tills Martina bestämde sig för att det var dags att gå hem och låta oss fortsätta vårt firande själva.

Hon sade hejdå till sin vän och gick till sovrummet, där jag redan satt vid datorn. Vodkan verkade ha gjort sitt för hon började smeka mig över min bröstkorg. Sakta gled hennes händer ner till den stadigt växande bulan i mina byxor. Hon knäppte sakta upp knappen och drog ner gylfen på mina välanvända jeans och hennes händer var snabbt innanför tyget. Jag lutade huvudet tillbaka, och hoppades att mina stön inte skulle störa grannen som hade lägenheten ovanpå när hon tog in min styvnande kuk i sin mun.

Hennes tung gled runt min kuk samtidigt som hennes huvud åkte upp och ner på min kuk. Samtidigt så smekte hennes händer över min pung och höll den så småningom i ett stadigt grepp och hennes sugande blev mer intensivt. Med ett ljud som om man drar ut en kork flög min kuk ur hennes mun och hon började slicka längs med skaftet. Hon stannade till för att slicka på baksidan av ollonet, hennes tungpiercing gjorde verkligen underverk.

Jag ville inte komma i hennes mun, i alla fall inte ännu, så jag lade henne ner på matten på golvet. Jag lyfte upp hennes blus över hennes stora tuttar. Mina händer smekte över satinbehån, klämde på brösten och till slut lyfte jag även upp den så jag kunde börja suga på hennes underbara bröstvårtor. Försiktigt till en början, ökade jag sugkraften på hennes bröst. Min tunga lekte över dem och jag nöp ömsom i dem. Jag trodde det inte var möjligt, men min kuk blev bara hårdare, när hennes hand nådde min kuk och hon började runka av mig. Jag kunde känna doften av hennes våta kök, och jag började sakta röra mina höfter fram och tillbaka vid tanken av att knulla henne.

Jag drog lätt av henne jeansen och drog hennes trosa åt sidan. Hennes fitta var så våt att jag kunde se hur hennes safter sakta rann ur henne. Jag började slicka längs med fittans hela längd, och gned mitt ansikte mot henne. Jag tog tid att låta mina fingrar glida in i henne och att slicka henne, och hon vred sig, stönade och kved högljutt. Till slut omslöt mina läppar hennes klitta och min tunga dansade över den. Hon tog tag om mitt huvud och jag slickade henne snabbare. Hon tryckte mig hårt mot sig och jag ökade bara takten tills jag kände hur hon spände sig i en ljuvlig orgasm.

Hon knuffade bort mitt huvud och fick mig på rygg på golvet, snabbt slet hon av mig mina byxor och grabbade tag om min kuk. Hon höll om den stenhårda lemmen och gned ollonet mot sin våta fitta innan den gled in i henne. Hennes fitta var så varm, så våt och trång. Hon var så trång att det kändes som att min kuk höll på att klämmas sönder. Hon tog spjärn mot väggen och började rida min kuk. Hennes höfter rörde sig framåt och studsade ibland uppåt, hennes kurvor och underbara bröst gjorde det svårare för mig att hålla emot medan hon i full fart höll på att rida min kuk. Varje rörelse fick min kuk att nästan glida ur henne för att nästa sekund vara så djupt i henne som möjligt. Jag kände hur hennes varma safter började droppa ner på min kuk.

Hon började smeka sin klitta, hårdare och hårdare och snabbare och snabbare rida min kuk. Jag stötte mot henne och försökte matcha hennes takt. Jag kunde känna den pirrande känslan av en stundande utlösning i min pung när hon började skaka. Jag kunde se hur hon smekte sin klitta i en rasande fart och det var då hon kom. Jag såg hennes bröst, med behån fortfarande uppdragen över dem, och jag tog ett stadigt tag om dem för att hon skulle veta hur skönt det var.

Jag kunde inte hålla emot längre, hennes fitta sög tag om min kuk, jag kunde känna hur det spände sig i hela min kuk och det började sprida sig genom min kropp. Jag hade ingen kondom på, lutade mig upp och sade. ”Uh, älskling, jag kommer snar, du borde rida min kuk och kliva av mig”.  Hon lade sin ena hand mot mitt bröst och tryckte ner mig på golvet och fortsatte rida mig. ”Du ligger kvar där”, kuttrade hon och vi båda fortsatte stöna, jag var på väg att komma. ”Jag vill rida rida din kuk tills jag känner hur din heta sperma sprutar i mig”, stönade hon. Det var så sexigt sagt att jag inte kunde hålla längre. ”Jag kommer”, utbrast jag och hon gned sin fitta mer mot mig, jag kunde känna hur hennes fitthår strök mot kukroten.

Jag vet inte hur länge jag sprutade, men jag fyllde henne med min sperma. Sakta fortsatte hon rida av mig, och mjölkade ur det sista ur min kuk. Till slut lutade hon sig fram och vi såg varandra djupt i ögonen. ”Grattis på födelsedagen, älskling”, viskade jag.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Första gången vi knullade – Hon överraskade mig i duschen och Knulla mogen fitta var det bästa som hänt mig!

slots-million_58_sv_600x315