Knulla mogen fitta var det bästa som hänt mig!

mogen fittaFörsta gången jag fick uppleva en mogen fitta var när jag och min kompis käkade lunch på en lokal lunchrestaurang när vi hörde några tjejer som snackade om att dem ville se både varg och annat när dem var på besök så här långt upp i norr. Vi kände på oss att det fanns en chans att känna lite extrapengar och erbjöd oss att guida dem så att dem skulle få se vargar och älgar. Vi visste av några ställen där djur brukade röra sig i området, så det var inga problem för oss. Deras makar var ute på något annat och dem verkade glada att kunna hitta på något. Tjejerna var riktigt roliga, och raka med vad dem tänkte och tyckte.

Vi följde med dem till deras hotellrum för att hämta kameror och sen bar det av. De hade till och med tagit med sig några öl från rummet för nöjes skull. De var helt okej i åldern, en som var blond och den andra rödhårig. Kanske någonstans i mitten av femtioårsåldern, med fina bröst, härliga rövar med massa makeup på. Alla vet vad jag pratar om. För oss så spelade det ingen roll, vi var mer intresserade av att tjäna en slant, och hade inte tankarna till att sätta på mogen fitta hela eftermiddagen.

Så vi stack ut till platsen vi hade bestämt oss för att ta med tjejerna, och började gå uppför en kulle som slutade vid en avsats där man kunde få en ganska bra utsikt över området. ”Jag hoppas ni unga killar nu inte har lurat med oss upp här för att knulla en mogen fitta”, sade den rödhåriga. ”Jag som hade hoppats det, det var så länge sen jag fick mig ett bra knull av en ung kille”, sade den blonda med ett skratt. Min kuk började bli lite hård när jag tänkte på möjligheten att knulla en mogen fitta. Vi har gjort det så många gånger förr och det här var ett perfekt ställe, att titta på naturen och dricka öl. Vi tittade på djuren som kom och gick, drack några öl. Tjejerna fortsatte att prata, drog snuskiga skämt och gjorde anspelningar.

Till slut sade den rödhåriga att hon behövde kissa, och var orolig över att något djur skulle anfalla henne. Vi skrattade och sade att hon kunde kissa där vi var, vilket hon gjorde. Hon stod upp och tog av sig dem åtsittande jeansen, ställde sig på huk och kissade. Den blonda gjorde samma sak. Det var till min förvåning som min kompis gick bort, drog fram sin kuk och började kissa med. Jag tappade hakan när den blonda tjejen tog tag om hans kuk och höll den medan han kissade. ”Jag tänkte att du kanske behövde lite hjälp att hantera den här stora saken”, sade hon. Jag tittade på den rödhåriga som bara sade till mig, ”kom hit, jag har en hand här som kan hjälpa dig med”. Jag skyndade mig fram och hon tog tag om min kuk medan jag kissade. Jag stod där och lättade på trycket medan hon drog och riktade den åt alla möjliga håll.

Jag tittade över på min kompis, och såg hur den blonda tjejen hade börjat suga av honom. Han såg mig och gjorde tummen upp. Jag hade inte haft så mycket sex tidigare, bara lite med min före detta tjej. Jag hade haft en sen debut, kan man säga. Den rödhåriga tjejen ställde sig upp och började kyssa mig samtidigt som hon runkade min kuk, vilket gjorde den stenhård. Hon ställde sig på knä och började suga av mig. En massa försats läckte ur mig, och hon fortsatte bara en kort stund innan hon ledde mig till en stor sten. Hon lade sig på rygg där, särade på sina ben och drog mig till sig. Min kuk tryckte mot hennes fitta men hur jag än gjorde så ville den inte komma rätt. ”Vänta, jag ska hjälpa dig”, sade hon och tog tag om min kuk och förde den in i den våta fittan. ”Jag har ingen kondom, så vi borde nog inte mer än så här”, flämtade jag. ”Jag har inte använt det så länge jag kan minnas, det är ändå skönare utan och du kan ändå tömma din pung djupt i mig när du är redo. Det är så det gillar det”, skrattade hon och jag stötte djupare in i henne.

Det var den mest intensiva känslan jag någonsin upplevt när min kuk gjorde sin första färd i en mogen fitta. Hon hade helt rätt, det var mycket skönare utan. Jag tittade bort mot min kompis som var i full färd att knulla den blonda tjejen. Jag knullade vidare och började öka takten. Hon smekte sin klitta och jag märkte att hon började närma sig orgasmen. Hon lutade huvudet bakåt och började skrika, spände fast mig med sina ben och hennes fitta började krampa. Den klämde hårt om min kuk och det fick mig att komma. Det kändes som att jag sprutade ur mig en liter sperma i hennes fitta.

Med en sista pulserande skälvning från min kuk kollapsade jag på henne och låg där samtidigt som jag tänkte på hur skönt det var. Min kompis och den blonda tjejen måste ha gjort det med samtidigt. Jag lyfte upp mig själv och drog ur min halvhårda kuk ur hennes svullna fitta. Sperma rann ur henne, och jag kunde inte låta bli att se på hur den fortsatte rinna ner mot hennes rövhål. ”Det var en skön orgasm! Du var duktig grabben, jag behövde det. Jag vill bli knullad igen när du är redo”, sade hon med ett leende och satte sig upp. ”Fan, jag visste att du hade en rejäl sats på gång i den där stora pungen”, fortsatte hon och stirrade ner på sperman som fortfarande sipprade ur henne. ”Susanne, den här är nästan redo igen, vad sägs om att vi byts om?”, ropade hon till den blonda tjejen. Blondinen tog min hand och drog mig till sig. Hennes rakade fitta hade fortfarande en hel del av min kompis sperma läckande ur sig, jag tänkte inte så mycket på det när jag förde min kuk mot hennes hungrande fitta. Den gled in så lätt, sperman hade gjort den mycket kladdigare tillsammans med hennes egna fittsafter.

Jag började knulla henne, och jag hörde hur hennes fitta gjorde ett sugande ljud ifrån sig när jag ökade takten. Jag tittade över mot den rödhåriga tjejen och såg hur hon blev hårt knullad. Jag är inte säker på om blondinen kom eller inte, jag stötte min kuk djupt i henne och lät min sperma forsa in i hennes fitta. Jag drog ut min slaka kuk ur hennes gapande fitta, jag kunde se hur mycket sperma som fortfarande var i henne. ”Det är nog bäst att vi slutar nu och gör rent våra fittor. Våra män vill nog knulla ikväll och vi vill inte att dem ska veta att vi haft kul utan dem”, sade hon och tog fram våtservetter och näsdukar ur sin väska. De båda torkade av sig och fräschade upp sig. Vi stack tillbaka till hotellet. ”Tack så mycket, vi fick många fina bilder på djuren. Skulle ni vilja komma förbi så vi kan gå ut imorgon också? Vi kommer ha gott om tid”, sade den rödhåriga. Vi gick med på att ses dagen efter, hon gav oss också några hundralappar för den guidade turen. ”Här har ni lite för att ni visade oss stället, fittan var dricksen”, sade hon med ett skratt.

Dagen efter träffades vi på hotellet och knullade som besatta i två timmar innan vi var tvungna att sticka. Deras män skulle komma tillbaka igen. Jag såg dem inte igen efter det. När jag väl skaffade en tjej så hade vi sex med kondom igen, vilket inte var så kul eller ens skönt. Efter det så var vi konstant på jakt att ta med oss medelålders kvinnor till skogen för att titta på vad dem än ville. Vi hade fått mersmak för mogen fitta och tog varje chans vi kunde för att få knulla dem.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag blev knullad av grannen – en blygsam kvinnas bekännelse och Min frus mamma är en het milf.

slots-million_58_sv_600x315