Det var hennes första analsex – Vi träffades på en nattklubb

forsta-analsexDet var lördagskväll och jag var ute med kompisarna på stan, jag hade träffat en tjej som jag hade bestämt mig för att följa med hem. Hon visste det inte då men det skulle bli hennes första analsex hon skulle få uppleva den kvällen. Vi hade träffats på dansgolvet, dansat och hånglat lite under kvällen. Vi var båda ganska berusade och den sexuella spänningen var enorm, det var för mycket så vi bestämde att sticka över till hennes kompis lägenhet, där hon skulle sova över. Vi letade efter hennes vän men kunde inte hitta henne, så vi antog att hon redan hade stuckit hem.

Vi gick ifrån nattklubben, fick en taxi och vi hånglade och smekte varandra under hela resan. När vi kom fram så insåg vi att hennes kompis fortfarande var ute och efter några misslyckade samtal så gav vi upp. Vi var utelåsta, överdrivet kåta att en taxi för att leta upp hennes kompis var ute ur planerna helt. Så vi smet ut i ett skogsområde som låg bakom bostadshusen så vi skulle kunna få vara ifred. Det var dags för att att uppleva sitt första analsex.

Vårt hångel blev bara intensivare och våra tungor gled in och ut ur våra munnar. Jag drog upp hennes korta klänning, drog hennes trosa åt sidan och började smeka hennes redan plaskvåta fitta. Hon började vrida sig och stönade, hon nafsade i min hals och slet i mina kläder och hår medan mina fingrar utforskade hennes inre. Till slut kvävde hon ett skrik mot min hals, darrade häftigt och kom i en orgasm. Jag log mot henne, drog ut mina fingrar och förde dem mot hennes mun så hon kunde smaka sina egna safter. Utan att tveka sög hon mina fingrar.

Snart började hon öppna mina jeans, drog ut min kuk och började suga av mig. Hon var riktigt bra på det, och hon tog den så djupt hon bara kunde, hostade till och dreglade medan jag höll tag om hennes huvud och försökte få in hela min kuk ända ner i hennes hals.

Till slut lade jag henne ner och drog av henne trosorna, vi hånglade medan jag förde in min grova kuk i henne. Hon stönade till medan jag sakta arbetade mig in i hennes fitta, hennes kön tänjde ut sig för att kunna ta emot min grova lem. Jag började snart stöta hårt och snabbt in i henne, hon kved av njutning och rev mig över ryggen. Jag frustade medan hon vred sig under mig. Jag lutade mig tillbaka, lyfte hennes ben och ändrade lite ställning. Till slut var hennes ben mot mina axlar och jag stötte djupt in i henne, hennes stön var djupa och dova var gång jag stötte in i botten. Min försmak för lite hårdare sex slog igång och jag tog tag om hennes hals och började kalla henne för hora och slyna medan hon snabbt kom i en orgasm med min kuk djupt i hennes pulserande fitta.

Efter tio minuter eller så, så bestämde jag mig att det var dags att ta henne bakifrån. Jag vände henne om så hon stod på alla fyra och körde in min lem i henne bakifrån. Det är en perfekt ställning eftersom jag kunde stöta hårt och djupt i henne medan hon stönade av njutning. Efter flera minuter så tryckte jag mer henne så endast hennes rumpa var i luften, och tryckte ihop hennes ben så jag kunde halvstå och knulla henne samtidigt. Hon begravde sitt ansikte i marken, slet i gräset och stönade. Min kärlek för djuriskt sex hoppade igång igen och jag tog hennes handleder och höll fast dem på hennes rygg medan jag knullade henne i en rasande takt.

Jag lutade mig lite bakåt och fick se hennes vackra lilla rosa rövhål, och i kåthetsdimman körde jag in min tumme i den medan jag knullade. Hennes stön ökade bara och hon verkade bara ville ha mer, så i en fortsatt dimma drog jag ut min kuk, spottade på den redan våta lemmen och förde den mot hennes trånga lilla rövhål. Hon spände sig, tog tag om mina höfter och svankade mer medan centimeter för centimeter gled in i hennes trånga röv. Jag visste verkligen inte att det här var hennes första analsex som hon någonsin upplevt. Hon var trängre än jag tidigare upplevt, och när min kuk var helt inne så började jag sakta röra den fram och tillbaka så hon skulle vänja sig vid hur grov den var.

Efter en stund att knulla henne bakifrån drog jag mig ur och lade mig på rygg. Hon grenslade mig snabbt och sjönk sakta ner på min kuk, lade sina händer mot mitt bröst och började sakta rida av mig. Jag tog tag om hennes höfter och rörde mig med henne så att jag kom in djupare medan hon stönade och slängde med sitt långa hår. Jag har alltid varit ett fan av omvänd cowgirl-ställningen så jag vände henne så hon satt med ryggen mot mig, efter en stund stötte jag hårt mot henne medan hon red snabbare och snabbare, hennes stön och små skrik av njutning var underbara att höra. Efter en stund återgick vi till missionären, men medan jag knullade hennes röv. Hon hade börjat bli lite öm av sitt första analsex med min grova kuk, att hon kom för mycket och det verkade som att en orgasm var långt borta så kunde jag inte hålla emot särskilt länge till. Jag ställde mig upp och hon började suga min kuk igen. Hon tog in den djupt och runkade av mig samtidigt. När jag kände att jag var nära, tog jag tag hennes hår och lät henne suga på min pung medan jag runkade hårt till den sista sekunden. Jag drog ut min pung och sprutade en stor sats, kladdig sperma på hennes läppar och haka.

Vi var båda svettiga och utmattade, och fortfarande förvånade över det helt otrolig sex vi haft. Vi satt där och pratade medan hon torkade av sperman från hennes ansikte och tog på sig trosorna. Hon berättade att hon aldrig hade haft analsex förut, och att jag hade den största och grövsta kuk hon någonsin knullat. Efter en stund kollade hon sin telefon och såg att hennes kompis både ringt och smsat henne flera gånger, och meddelade att hon var hemma. Vi höll om varandra, bytte nummer innan hon gick in. Jag beställde en taxi och åkte hem. Vi pratar fortfarande ibland, men hon har skaffat pojkvän nu, så vi har inte sex längre. Hon har berättat att hon verkligen gillar analsex numera, hon var evigt tacksam för att jag gav henne sitt första analsex, och har det så ofta hon kan, så om nått händer mellan dem båda så hoppas jag verkligen att vi ses igen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Chefen knullade mig i fittan och i röven och Passionerade kyssar medan jag tar dig mot väggen.

slots-million_58_sv_600x315