Vår första dogging på weekendresan

vår första doggingDet var för några år sedan, i slutet av sommaren som vi hade bestämt oss för att åka på en weekendresa. Att det skulle bli vår första dogging upplevelse hade jag inte räknat med, men det var definitivt en bonus eftersom vi alltid gillat att experimentera med vårt sexliv. Det var ute på landet, och hotellet var rätt så nära den större orten som verkade ganska lugn, några pubar och en massa landsbygd och inte så mycket annat. Den första kvällen stod jag i receptionen och väntade på min sambo och pratade med den unga killen som stod i receptionen om vad man kunde hitta på i närheten. Han berättade om dem vanliga saker man kunde uppleva som turist, kyrkor och promenadspår med mera och plötsligt skrattade han till och sade att det fanns ett ställe som var känt av ”andra anledningar” som inte fanns med i någon guidebok. Jag pressade honom lite mer om saken, och till slut lutade han sig närmare mig och berättade med en låg röst att det var ett välkänt område för exhibitionister att ha sex på medan andra tittade på. Det var verkligen vad jag ville höra om och ville veta mer innan min sambo kom och vi gick vidare för att äta middag.

Under middagen så tog jag upp det receptionisten berättat för mig med min sambo, och hon verkade riktigt intresserad och ville gå och titta också så vi kom överens om att göra det nästa kväll att uppleva vår första dogging. När det var dags så åt vi middag, och vid klockan tio gick vi till vårt rum för att byta om. Min sambo tog på sig lite mer vågade kläder inför vår första dogging – ett par knälånga stövlar, den vita spetstrosan och en otroligt tajt kort sommarklänning. Hon tittade på mig och frågade, ”duger det här, tror du?”. Jag stirrade bara på henne och nickade.

Vi tog bilen och följde instruktionerna som jag fått tidigare av receptionisten. Vi hade kommit överens om att jag skulle bestämma och ta första steget, hon ville gladeligen följa med och hon verkade så upphetsad av att inte ta kommandot. Det var så mycket att jag såg hur hennes hand glida in under trosan när jag började köra. När vi närmade oss kunde jag se några bilar i det skumma sommarnattsljuset och några killar som hängde där. Jag saktade ner och stannade på motsatt sida. Vi var båda nervösa och lite osäkra på vad vi skulle göra under vår första dogging, när en av killarna började komma mot oss. Han gick till vår bil och kikade in genom fönstret. Jag frågade min sambo om hon fortfarande ville, och hon nickade jakande mot mig. Jag bad henne luta tillbaka sitt säte och sätta upp sitt ena ben mot instrumentbrädan. Jag litade mig över och öppnade sidoknäppningen i hennes klänning och blottade hennes vita underkläder.

Utan att jag sade något så började hennes händer smeka över hennes bröst och längs kroppen, längs insida av låren och över trosorna. Jag såg att killen vinkade över mot sina vänner och inom kort stod alla tre utanför. Det gjorde oss bara mer upphetsade och jag bad henne ta av sig behån, vilket hon gjorde och lade sig tillbaka med handen innanför trosorna. Hon verkade njuta av det hela och log glatt när jag bad henne ta av sig trosorna. Hon tog av sig dem och vände sig om på knä i stolen med sin rumpa upp i luften. Hon ställde sig snabbt till rätta och hennes fingrar gled över hennes fitta och in i henne. Hon var otroligt våt och stönade ganska högt medan hon klittrade, ett finger gled till och med in i hennes lilla röv. Hon började gnida sig mot mig när en av killarna ville att jag skulle rulla ner fönstret. Medan jag gjorde det, sträckte han in en hand och grep tag om hennes röv. Hon drog sig undan och lade sig på rygg med särade ben så brett som hon kunde, tog hans hand och förde ner den mellan sina ben. Han började pulla henne samtidigt som jag såg hur han runkade sin kuk genom fönstret. När jag väl fick ut min kuk slöt sig min sambos hand runt den och hon började runka av mig. Jag sade åt henne att koncentrera sig på dem andra istället.

Hon såg så sexig och kåt ut när hon låg där med en kuk i varje hand medan en av killarna smekte hennes fitta, hon vred sig och stönade som en porrstjärna framför mina ögon. Jag såg två andra killar utanför bilen som stod och runkade, hon försökte suga en av kukarna men slängde tillbaka huvudet istället och kom i en högljudd orgasm innan hon darrande lade sig till rätta i sätet. Medan hon försökte återhämta sig såg jag att hon hade en sträng sperma som sakta rann nerför hennes panna, kind och arm, det hade kommit droppar på hennes bröst. Synen av detta var för mycket för mig så jag klättrade över till hennes sida och började besinningslöst knulla hennes våta fitta tills jag kom djupt i henne. Vi tog lite tid på oss att återhämta oss, klä och torka av oss innan vi körde tillbaka till hotellet. Det var vår första dogging, och det var absolut inte den sista.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Trodde inte jag skulle bli så avslappnad som när jag runkade och tittade på när dem knullade och Det var hennes första analsex – Vi träffades på en nattklubb.

slots-million_58_sv_600x315