Jag fick knulla en ung tjej som var inneboende hos mig

Han fick knulla en ung tjejJag skulle inte beskriva mig som någon speciell, är inte en kvinnokarl eller så. Singellivet hade övergått till mer eller mindre ett liv av avhållsamhet, även om jag tittade på en hel del porr. Jag bor i en ganska stor bostad, och det blir lätt ensamt så jag brukar hyra ut ett rum till någon skötsam student. Förutom sällskapet så känns det som att jag själv blir yngre genom dem. Jag har varit ganska bestämd över vem som får hyra rummet och de som har, har oftast stannat i flera år. Det jag inte hade räknat med var att knulla en ung tjej som var inneboende  student.

En av de senaste hyresgästerna var en ung tjej. Hon hade trevliga föräldrar som hjälpte henne flytta in och allt gick bra. Hon hade precis gått ut gymnasiet och skulle börja plugga på högskolan. Hon var verkligen en skön syn för ögat, trots att hon var så ung. Fina bröst, en helt perfekt röv, långt blont hår och glittrande ögon. Vi kom väldigt bra överens, något som jag alltid gjort med mina inneboenden. Vi pratade en hel del i början innan hon kom mer in i studentlivet och var ute oftare.

Några veckor senare hade jag börjat få problem att sova så jag gick ut till köket för att ta mig en öl, förhoppningsvis skulle det hjälpa mig. Jag stod i köket i bara mina kalsonger när hon kom in i köket, och jag satte nästan ölen i halsen. ”Hej, kan du inte sova?”, frågade hon. ”Nä, tänkte att en öl kanske skulle hjälpa”, svarade jag med en lätt chockad röst.

Hon hade bara en t-shirt på sig, den var nog lång för att täcka hennes fina röv. Hennes små, fasta bröst fick en fin profil i tröjan och hennes styva bröstvårtor syntes väl genom tyget. Hon tog en öl ur kylen och vi stod och pratade en liten stund. När hon hade druckit upp skulle hon slänga burken i insamlingen, och hon lutade sig fram. Hennes t-shirt åkte upp nog mycket för att blotta hennes bara rumpa. Hon gick och lade sig, och det gjorde jag med men med tankar om hennes fasta röv. Tankarna snurrade i mitt huvud hur det vore att knulla en ung tjej. Det var inte sista gången hon verkade råka visa upp sig för mig. Dagen efter råkade jag få se hennes fitta, en annan dag hennes röv igen och så vidare. Jag fick se ganska mycket av henne, och jag började misstänka att det inte var oskyldiga misstag utan att hon gjorde det med vilje.

Veckan efter vaknade jag igen och kunde inte somna om, så jag gjorde som jag alltid gjorde – gick ut i köket för att ta en öl. Hon kom in igen, och tog en öl med mig. Hon hade druckit större delen av ölen när jag märkte att hon hade en särskild blick och verkade mer flirtig. Medan hon pratade strök hennes händer mot mina kalsonger och min kuk.

Helt plötsligt ställde hon sig på knä, drog ner mina kalsonger och tog in min kuk i sin mun. Jag hade inte riktigt upplevt en avsugning förut, och definitivt inte från en så snygg tjej som hon. Hon var rakt på sak, riktigt duktig och när jag började närma mig utlösning slutade hon. Hon fick mig att lägga mig ner på det kalla golvet. Hon grenslade mig, drog av sig sin t-shirt och hennes renrakade fitta var precis ovanför min kuk.

Hon tog tag om min hårda lem och strök den mot sin fitta, min försats och hennes fittsafter blandades. Sen lade hon den mot sin lilla trånga öppning och sänkte sig på min kuk. Att se hennes unga fitta svälja min kuk var något jag aldrig kommer glömma. På samma gång var jag chockad över att knulla en ung tjej på köksgolvet, eller snarare att bli knullad av en ung tjej på köksgolvet. Jag kunde känna hur hennes fittmuskler klämde runt min kuk. Det märktes att hon var erfaren och visste vad hon gjorde.

Som svar började jag smeka hennes lilla svullna klitta hårt med mina fingrar. Hon kom på nolltid, och hon kom hårt. När hon återhämtat sig och orgasmen passerat började hon fokusera på mig. Hon red mig hårt och efter några minuter kunde jag inte hålla emot längre. Jag spände hela min kropp och stötte in min kuk djupt i hennes underbara fitta och sprutade djupt i henne.

Jag brukar alltid komma mycket, och det förvånade henne. Medan min kuk pumpade log hon, hon kunde verkligen känna hur min kuk fyllda hennes trånga fitta med sperma. ”Det var det bästa knull jag haft”, flämtade hon medan min kuk började slakna i henne. ”Och hur många gånger har du haft sex egentligen då?”, frågade jag lite retsamt med ett leende på mina läppar. ”Åh, med några killar men jag hade mycket sex med dem. Jag älskar sex! Och det ser ut som att vi kommer att ha massor av sex framöver!”

Hon hade rätt, det blev det verkligen. Efter den kvällen ville hon knulla mer eller mindre hela tiden. Det var underbart att få knulla en ung tjej mer eller mindre dagligen, men det var svårt att hänga med henne ibland. Fast det var lätt att få henne att komma även om hon påstod att ingen hade fått henne att komma så förut. Jag antar att erfarenhet är en bra sak. Hon berättade till och med för sin bästa vän om oss. Vännen var också en riktigt söt liten blondin, och det slutade med att jag knullade henne med. Jag visste om att dem båda träffade och dejtade killar i sin egen ålder men ändå kom dem till mig för att knulla. Det rörde mig inte det minsta, jag njöt bara av att få sex igen och det var en bonus att det var unga tjejer med för den delen.

Hon bodde kvar i rummet under hela studietiden. Det blev närmare fem år av knull så gott som varje dag. Hennes kompis hyrde även ett rum till slut och jag hade sex med henne så ofta jag kunde och orkade. Det sköna var att tjejerna skröt för sina vänner om allt sex dem hade med mig och eftersom dem inte hade några problem att dela med sig så slutade det med att jag hade sex med en hel del unga studentskor. När dem väl tog examen så saktade allting ner för mig, men dem besöker mig lite då och då. Det finns inget skönare än att spruta en ung tjejs fitta full för att få en att känna sig ung igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hans sexslav tar hand om honom efter en lång dag och Fantasin att knulla sekreteraren

hknbannerny