Knulla en ung mamma mot väggen

knulla en ung mammaJag var i början av trettioårsåldern, och spenderade för mycket tid att titta på porr och runka. Det spelade ingen större roll vilken sort det var eftersom jag svingar åt båda hållen. Bara synen av sprutande kukar och våta fittor gjorde mig bara så hård och kåt. Jag hade länge längtat efter att få knulla en tonårstjej, särskilt att knulla en ung mamma och jag kunde inte fatta var den längtan kom ifrån. Det var så att jag en dag satt husvakt åt en kompis medan hon och hennes dotter var ute för att shoppa för att sedan åka bort över helgen. Jag brukade alltid flirta med henne och så på skoj, men den här gången då jag bara snuddade vid henne så kände jag att det ryckte till i min kuk. Hon var så jävla snygg, och tanken att knulla hennes 19-åriga fitta fick mig att bli så kåt. Det var precis det som var i min fantasi, att knulla en ung mamma. Hon verkade märka vad som pågick, att jag började bli kåt och hon putade sin röv mot mitt skrev och gned sig mot min erektion.

Det var då jag fick känna den söta doften! Ja, den doften från en kvinna som vill bli knullad och nog skulle jag knulla en ung mamma denna dag. Jag började smeka hennes unga fasta bröst och nöp lätt i hennes bröstvårtor. På nolltid hade jag befriat dem och började slicka dem tills dem blev alldeles hårda. Samtidigt kände jag hur min kuk pulserade i min byxor och hur försatsen började sippra ur mig. Snart fuktade jag mina fingrar och min hand gled ner i hennes trosor, hennes fitta var alldeles plaskvåt. Jag uppskattade verkligen hur renrakad den var, och det märktes att hon hade nyligen rakat sig. Två av mina fingrar började sakta smeka hennes fitta, stadigt ökade jag takten tills hon kom på mina fingrar. Jag drog ut min hand och sög av hennes fittsafter, jag kände att jag var tvungen att knulla henne så fort som möjligt. Jag orkade inte vänta längre.

Snabbt lyfte jag hennes korta kjol och drog trosan åt sidan innan jag bestämde förde min kuk mot hennes fitta. Den gled snabbt och lätt in i henne. Hon var så våt, varm och så otroligt trång att jag nästan höll på att komma på en gång. Jag stönade djupt av känslan att knulla en ung mamma. Jag visste att jag var tvungen att ta det lite lugnare för jag ville njuta av varenda sekund och centimeter av hennes trånga fitta. Jag stönade högre och stötte in i henne, och jag kunde höra hur hon själv började andas häftigare ju djupare jag kom in i henne. Hon började vrida sig, hennes stön blev högre och hon eggade på mig att knulla henne snabbare.

Jag tittade ner och blev hypnotiserad av synen av min kuk glidandes in och ut ur hennes rosa nakna fitta. Jag såg hur hennes fittsafter samlades längs med skaftet vid varje stöt. Jag stönade ikapp med mina stötar djupt i hennes trånga fitta och lutade mig fram för att viska i hennes öra. ”Om du håller vår hemlighet så kommer jag att knulla din ungfitta när du vill”. Samtidigt kände jag hur min kuk började svälla och min pung dra ihop sig, vilket var tecknet för att en enorm sats var på väg. ”Knulla mig, knulla min trånga fitta”, bönade och bad hon och jag kände hur hennes fitta drog ihop sig. Jag trodde inte att hon kunde bli trängre. ”Ja, jag kommer. Åååh, min lilla fitta koooommer!”, kved hon och darrade under mig. Hon kom och jag drog ur för att se hennes safter rinna ur henne och hur hennes fitta pulserade av orgasmen.

Jag var bestämd, jag skulle knulla en ung mamma tills jag kom och med det så körde jag in min kuk igen i fittan och började knulla henne snabbare och hårdare. ”Din lilla slyna, ta hela min kuk”, stönade jag medan jag knullade henne hårt och från hennes stön så kunde jag höra hur mcyket hon gillade det. Det var då jag kände det i min pung, jag var nära att komma. Jag kände hur hela min kropp började spänna sig, jag stönade högt. ”Faaan, jag kommer. Jag kommer i din lilla fitta”. Med ett sista djupt stön stötte jag in i henne så långt jag kunde medan jag började pumpa min tjocka sperma i henne. Förvånat stirrade jag på hennes fitta och insåg att jag begravt hela mina 24 centimeter i henne. Samtidigt hade vi hamnat mot väggen när jag väl kom i henne. Det kändes som om jag kom i en evighet och stönade fort och flämtade.

Sakta började jag dra ut min nu överkänsliga kuk och rös till när äntligen mitt ollon kom ur henne, det var som om hennes fitta vägrade att släppa lös mig. Sperma började sippra ur henne och droppade på golvet. Det var en så het syn att jag inte kunde hjälpa det, jag ställde mig på knä framför henne och började slicka hennes nyknullade fitta. Det var så upphetsande att smaka våra blandade safter. Det otroliga var att min kuk var fortfarande hård, och jag visste att jag var tvungen att knulla och komma igen innan jag var tillfredsställd.

Jag ställde mig upp och hon ställde sig på knä och började suga av mig. Hon sög och runkade min stora kuk snabbt. Snabbare och snabbare masserade hon mig med sin mun och smekte min pung med sina små händer. Innan jag hunnit registrera det kände jag att jag var på väg att komma igen. ”Åh, snabbare, snabbare”, stönade jag och började spruta igen. Denna gång landade min stora sats på hennes ansikte och en del av det i hennes mun.

Utmattad låg jag på soffan medan hon torkade av sig och gick ut till bilen för att till affären. Jag visste att jag behövde vila ordentligt innan hon kom tillbaka. Det var början av att få knulla en ung mamma, och jag kunde inte få nog av hennes ungfitta.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Att knulla på jobbet är ett perfekt avslut på dagen och Hon blir knullad av en dominant man på lunchen