Tänder på cuckold lekar: knulla min fru medan jag tittar på

tänder på cuckoldJag är en sån man som tänder på cuckold lekar och utforska vårt sexliv. Det var en särskild upplevelse som jag minns och det var när jag såg hur förvånad min fru var så började jag fundera över vad som egentligen hade hänt. Hon brukade ha en kille ta bilder på henne för att sen skicka till mig, det var en del av vår lek. Ibland skickade hon bilder på vad som hände. Ibland skickade hon lite vågade bilder eller selfies, men inte mer än så. Hon vet att ju mindre jag vet desto mer upphetsad blir jag. Om hon håller mig ovetandes så blir jag alltid så kåt, och det får mig till en sådan punkt att jag blir helt galen. Jag älskar när hon blir knullad. Att titta på är så kul. Att tjuvkika, att vara en voyeur och tänder på cuckold lekar, det är verkligen min fetisch.

För min del har jag märkt att det gör mig bara kåtare om hon binder mig, så jag inte kan göra något. Det är bland det bästa som finns, det spelar ingen roll om jag är inlåst i en garderob, ett annat rum eller i källaren medan hon blir knullad. En gång så bokade vi två hotellrum, hon band mig och satte på mig en munkavle och gick över till rummet bredvid och blev hårt påsatt. Hon är så högljudd, hela tiden. Jag älskar henne, och hon kan vara en sådan slyna.

Jag är på en affärsresa och vet att hon ska hitta på något ikväll. Jag är förvånad när jag får den första bilden skickad till mig. Jag tänder på cuckold lekar, och det innebär att jag vill vara närvarande. Hon har en rosa och vitrandig tröja, väldigt vanliga kläder. Hon har svarta leggings och ett par svarta låga skor. Hon ser så alldaglig ut, nästan smått grå. Nästa bild jag får så poserar hon för kameran. Det var då jag fattade att hon inte hade leggings på sig, det var väldigt mörka strumpbyxor. Vad fan?, tänkte jag för mig själv.

Hon skickade nästa bild. Där låg hon på marken med en förvånad blick. Nästa efter det var hennes kinder alldeles rosiga och hon hade sperma som täckte hela hennes ansikte. Den sista bilden jag fick var en bild av henne medan hon gick igenom vad som såg ut som ett bibliotek med trasiga strumpbyxor med fortfarande sperma över hela ansiktet. Det var den sista, och hon varken smsade eller ringde mig på ett tag.

Det som hade hänt var lite oväntat även för henne som vet hur mycket jag tänder på cuckold lekar. Hon hade faktiskt åkt till biblioteket och hon hade lyckats blanda ihop sina kläder, hon trodde att hon hade tagit på sig leggings men det var egentligen väldigt mörka och tjocka strumpbyxor. I ljuset kunde man se igenom dem och hon hade inga underkläder på sig, vilket gjorde att det var väldigt synligt och hon hade ingen aning om det. Hon hade egentligen inte planerat något sexäventyr utan bara ta en sväng förbi bibblan och träffa en kille.

Hon tyckte det var lite sött att han flörtade så mycket med henne och hon hade egentligen planerat att träffa honom och knulla vid ett senare tillfälle så vi kunde göra vår vanliga rutin. Han tar en bild av henne med sin telefon och dem fortsätter prata, och båda verkar bli kåtare på varandra. Hon drar med honom med mycket fniss till ett av dem mindre läsrummen. De stänger dörren och låser om sig.

Innan hon visste ordet av det så var dem båda på golvet. Han förstör hennes strumpbyxor i deras hetta. Det var efter det han tog nästa bild där hon ser lite förvånad ut. Hon lyckades hålla sig tyst, och särade på benen. Det var en helt ny upplevelse för henne och hon hade blivit så upphetsad av situationen. Hon berättade att han var ganska hårdhänt med henne.

Vad det verkade som så knullade han henne djupt, och hans stora kuk slog alldeles för djupt i henne och mot hennes livmoder. Hans pung slog konstant mot hennes röv och förde för mycket väsen i det tysta biblioteket. Hon berättade att när hon kom så kunde han känna hur våt hon var och hur det smorde in hans kuk. Det hade uppenbarligen gjort honom bara kåtare och han bytte ställning från att knulla henne bakifrån till missionären.

Hon berättade att han stirrade djupt i hennes ögon medan dem båda stötte mot varandra. Han djupt i henne och hur hon lyfte sina höfter mot hans stötar, hur het och passionerat deras sex var. Efter en till orgasm för henne så sade hon halvt hotande att hon inte skulle ropa eller vara högljudd om han inte kom i henne. Han nickade som svar till henne och sprutade sin sats över hennes ansikte, vilket var den näst sista bilden jag fick.

Hon kände sig lite kluven inför hur hon skulle känna över vad som hade hänt, det var så spontant och jag hade inte varit närvarande men på samma gång hade orgasmerna varit så intensiva. Samtidigt hade han, även om han hade varit lite hårdhänt, följt hennes instruktioner och önskemål genom att knulla henne där och då samt att spruta på henne istället för i henne.

Han hade till och med gått med på att ta den sista bilden där hon gick mellan bokhyllorna, vilket hade fått honom att känna sig lite obekväm. Hon berättade att det hade varit lite skamfullt men samtidigt väldigt upphetsande att göra det, att det hade varit nervöst och pirrigt att någon skulle ha kommit på dem. Som tur var hade ingen sett det och hon hade lyckats torka av sig diskret och dölja sina trasiga strumpbyxor eftersom tröjan hon valt var ganska lång.

Jag har flera liknande bildsamlingar på min telefon från henne, för det var inte sista gången som hon träffade den här killen. Jag tänder på cuckold lekar och våra sexlekar har verkligen tagit en ny vändning. Hon älskade det och jag med på mitt eget vis, det skedde bara när jag var bortrest. Hon är en sån liten slyna, och jag älskar henne.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla –Knulla min fru och Tjuvkika på henne i duschen

sexplorerbannerny