En skön avsugning slutar med att man sprutar i munnen

skönaste känslan när man sprutar i munnen på henneJag har haft min beskärda del av engångsknull, sexdejter där alla spelregler är klara och inga känslor är involverade. Det har blivit en livsstil och en väldigt bekväm sådan med. Det är skönt att inte behöva bry sig om känslor och bara ha kul, helt kravlöst sex. Det underbaraste jag vet är att avsluta det hela när jag sprutar i munnen på tjejen jag knullat. Den senaste råkade däremot vara en tjejkompis. Hon var inte jättesnygg men inte ful heller, hon hade ganska sköna tuttar och helt okej röv. Vi hade sex, det var något som sen blev en återkommande sak för oss båda även om vi numera inte har sex längre.

Vi hade känt varandra knappt ett år när vi båda kom fram till att sex var en bra idé. Jag var gift vid det tillfället så hon ville inte knulla mig, men hon hade inga problem med att suga av mig. Härlig dubbelmoral. Alla har väl sina regler, antar jag. När jag berättade första gången att jag ville knulla henne och hon sade direkt nej, men hon följde upp med ett, ”men det finns något annat jag kan göra med dig”. Hon började öppna mitt bälte.

Jag hade inte föreställt mig att hon var en bra kuksugare, så jag var väldigt positivt överraskad. Det gjorde mig riktigt glad. Hon sög inte bara, hon slickade, strök, sög den. Hon tog den i sin mun, i sina händer, använde tungan och läpparna. Hon gjorde verkligen allt. Hon var så otroligt mycket bättre än min dåvarande fru, och hon har varit bättre än någon annan sedan dess.

Jag lutade mig tillbaka och njöt av hennes behandling. Ganska snart hade hon fått mig att bli så kåt att jag tog tag om hennes huvud och började knulla hennes mun. Hennes stön och mummel över min kuk fick mig att förstå att hon njöt minst lika mycket som jag gjorde.

Efter några minuter av denna gudomliga avsugning kände jag att min utlösning närmade sig. Jag ökade takten och hur djupt jag stötte in i hennes mun. Jag varnade henne att jag var på väg att komma. Hon gjorde ifrån sig att njutningsfullt läte att jag skulle fortsätta. Det är underbart och upphetsande att höra en tjej göra ifrån sig det lätet, att hon har din kuk i sin mun, du är redo att komma och hon vill inget annat än att du sprutar i munnen på henne.

Hon fortsatte att suga och runka mig tills jag tog tag om hennes huvud och stötte in min kuk en sista gång innan jag sköt hela min sats i hennes mun. Jag hade inte kommit på flera dagar, så jag sprutade riktigt mycket. Hon gjorde sitt bästa för att svälja allting, och jag såg inte en enda droppe rinna ur hennes mun. Det är så skönt när jag sprutar i munnen på någon.

Det var då det mest otroliga jag någons upplevt hände. Precis när jag sprutade i hennes mun, fick hon en riktigt kraftig orgasm. Den var starkare än jag sett tidigare, helt utan att smeka hennes bröst eller fitta. Helt otroligt. Det tog en bra stund innan jag slutat pumpa och själv darra, men hon bara fortsatte att skaka, vrida sig och stöna under hela tiden jag kom. Hon fortsatte bara pumpa min kuk i sin mun, för att få ut all min sperma.

”Herrejävlar, kom du?”, frågade jag i chock när jag väl hämtat andan. Hon viskade ja, och verkade inte förvånad över det hela. Jag fick senare veta att det var något helt vanligt för henne. När hon väl började lugna ner sig så slickade hon i sig allt hon kunde. Hon var helt överlycklig att hon fick komma medan jag sprutade i hennes mun.

Vi gjorde samma sak nästa kväll. Hon sög av mig, jag sprutade i hennes mun och hon kom igen. Det var helt underbart. Efter det så var vi tillsammans till och från dem kommande åren. Vi lyckades till slut att knulla med. Hon var riktigt bra i sängen. Jag minns en gång som var riktigt härligt, det var när jag tog henne bakifrån i köket medan vi tittade ut genom fönstret. Även om sexet med henne var riktigt bra så var det hennes otroliga avsugningar och orgasmer som höll mig fast.

Jag skulle inte ha något emot att spendera en natt eller två med henne igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon sög min stora kuk så skönt i parken och Skönt sex med flickvännen efter lång kväll

Tutt Dating