Knulla en liten slyna från ett annat land

knulla en liten slyna från ett annat landJag må vara en kille med ganska normalt utseende, man kan beskriva mig som okej men jag har alltid omgetts av många kvinnor. Jag känner mig lyckosam att ha haft det så. Det är inga huvuden som vrids eller blickar som följer mig när jag är ute och går och jag är långt ifrån vältränad. Trots mina egna brister så har det aldrig varit något större problem att träffa tjejer. Skulle säga att det handlar om personlighet och en del tur. Sen att jag gillar att vara dominant i sovrummet brukar hjälpa. Älskar helt enkelt att knulla en liten slyna så fort jag får chansen.

Det här är bara för att sätta saker och ting i perspektiv då jag träffade den absolut vackraste kvinnan man kan tänka sig. En sådan skönhet som troligen har fått allt serverat för sig på silverfat på grund av sitt utseende. Ni vet, en sån tjej som har tusentals följare på instagram som bara ber om att få gå på en dejt med henne. En som man inte ens skulle våga satsa på eftersom man är så långt under hennes standard. Kort med perfekt mörk hy, det går inte att beskriva det. Eller snarare, jag skulle kunna fortsätta i evigheter att beskriva hur perfekt hon är från hennes smala höfter till hennes stora bröst.

Jag hade själv sett henne på olika sidor men hade inte kontaktat henne. Det kändes som att det inte var någon poäng eftersom hon troligen fick alldeles för många meddelanden av desperata killar. En dag märkte jag att hon följde mig på en sida och jag följde henne tillbaka och så var det med den saken. Det gick några månader och plötsligt skickade hon ett meddelande till mig, vi chattade lite om saker och ting men inget särskilt

Till slut tog jag modet till mig och frågade om hennes nummer så vi kunde sms:a istället. Vi använde en app eftersom hon var utomlands, så kunde vi skicka meddelanden till varandra gratis. Vad jag märkte var att den här vackra tjejen var inte den jag trodde, hon som verkade så social och utåt var egentligen ganska tillbakadragen och växt upp ganska isolerat. Hon hade ingen större erfarenhet av killar eller relationer förutom några få pojkvänner och annat man kan läsa på nätet.

Även om hon var oerfaren så hade hon väldigt lustfyllda ambitioner. Hon var naturligt undergiven, och hade nog en av de snuskigaste sinnena jag någonsin stött på. Hon hade en lång lista över saker hon ville testa sexuellt. Vi hade ingen direkt relation på det sättet men vi föll naturligt in i ett beteende där hon var undergiven och jag dominant. Hon ville så gärna göra mig till lags och jag var inte sen att ta till vara på varje chans jag fick. Det var underbart att skicka meddelande till henne när hon var på jobbet med små order som, gå direkt till toaletten, ring mig och pulla dig själv. Hon gjorde det med, utan att säga ett ord emot det. Hon fick sådana kraftiga orgasmer var gång jag sade att hon tillhörde mig och hur gärna jag ville knulla en liten slyna som henne när hon smekte sig själv.

En dag skrev hon kort att hon vill komma och besöka mig. Det var dags för mig att få knulla en liten slyna Hon tog ut semester och helt plötsligt hade vi ett datum som hon skulle dyka upp på. Det var sex veckor senare, och där var hon. Även om jag gladeligen hade skrivit att vi hade vilt sex direkt när vi sågs så var det inte riktigt så. Hon var väldigt blyg i början. Hon rodnade, gömde sitt ansikte och skrattade mycket nervöst hela tiden.

Hon som sade att hon skulle vara min lilla slyna syntes verkligen inte till i början. Jag är tålmodig och hon skulle ändå vara på besök ett tag så jag lät henne få känna sig mer bekväm först. Vi tog allt långsamt, även om jag knappt kunde hålla mig från att få knulla en liten slyna som henne. Första gången vi hade sex så var det ganska normalt. Jag slickade henne, och vad andra har sagt så är jag en av dem få de träffat som gillar att slicka och det gör jag verkligen. Jag älskar att begrava mitt ansikte mellan en tjejs ben.

Jag slickade henne tills hon kom och fortsatte bara. Jag brukar hålla på tills jag får ont i käken och då fortsätter jag bara ändå. Jag slickade henne tills hon började knuffa bort mig, hon kved att hon inte orkade komma längre. Kan inte komma ihåg hur många gånger hon kom men jag känner på mig att hon aldrig kommit så mycket tidigare.

Som jag sade tidigare så hade hon inte så mycket erfarenhet av sex, vilket gjorde att hon var så otroligt trång när jag väl trängde in i henne. Jag må inte vara så välutrustad, den är mer grov än lång och ibland är grovhet kombinerat med en tajt fitta inte en bra kombination. Jag kände hur min kuk fyllde upp henne, det tog tid innan jag kom in hela vägen men jävlar vad underbart det kändes.

Jag har nog inte upplevt något liknande på minst tio år. Att sakta känna hur hennes fitta öppnade sig mer och mer för min kuk. Att se hennes ansiktsuttryck, hur hon tryckte sina händer mot mina höfter när det gjorde ont. Som sagt, det tog tid men till slut hade jag kommit in till roten i den tajtaste fitta jag någonsin knullat.

Var gång jag tänker tillbaka och minns det ögonblicket så blir jag hård. Ögonblicket när jag fyllde hennes fitta med min sperma. Jag hann inte veta ordet av innan jag började spruta djupt i henne. Jag fyllde upp henne så mycket att det bara rann ur henne.

Resten av besöket knullade vi, och knullade mer. Jag tog henne i varje hål, och kom precis där jag ville och påminde henne var gång att hon var min. Ibland vaknade hon upp under natten, och jag hade redan börjat smeka henne för jag hade blivit kåt i sömnen.

Vi höll kontakten efter hon åkte hem, men vi gled så småningom isär. Hon var väldigt klängig, ville ha så mycket uppmärksamhet och gillade inte att jag pratade med någon annan kvinnan än henne. Ibland saknar jag att knulla en liten slyna som henne. Jag håller inget mot henne, hon är ung och oerfaren. Vi hörs fortfarande lite då och då, även om det inte är som förut och hon bort ändå långt borta i ett annat land.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla på lekplatsen sent på kvällen efter konserten och Jag fick knulla en ung tjej som var inneboende hos mig