Knulla min kåta fru bakom min rygg när jag inte är hemma

knulla min kåta fruJag reser ganska mycket i tjänsten, och det gör att det är svårt att hålla igång förhållandet med min fru. Det har fungerat rätt så bra ändå, vi har våra upp och nedgångar. Vi tycker båda om att hålla oss i form, och jag kan bara säga att hon är nog den hetaste kvinnan av alla kvinnor jag sett i den åldern. Hon brukar vara ganska tillbakadragen och är sällan så intresserad att ta initiativ till sex. Det var i alla fall vad jag trodde.

Det var i slutet av sommaren som jag klev ur taxin utanför vårt hem efter en lång affärsresa. Jag såg en ganska häftig motorcykel vid uppfarten, en sån där som en riktig fantast skulle ha.

Något som han mekade med och byggde om precis som han ville ha den. När jag kom in genom dörren så kunde jag höra ljud som kom från källaren. Jag lyssnade först för att få en uppfattning av vad det var jag hörde, och jag blev riktigt paff. Det var min fru som stönade högljutt och en man som stönade med. Jag är inte dum och förnekar inget, det var uppenbart för mig att någon höll på att knulla min kåta fru, och som det lät så älskade hon varje sekund av det.

Jag smög ner i källaren, för att se vad som hände. Där var min nätta fru, som har dem mest underbara små brösten, liggandes naken på en soffa. Hennes ben var brett särade och slängda runt en ung bikerkille som låg på henne och knullade henne hårt. Han kunde knappt ha varit mer än tjugo men han var enorm. En person som uppenbarligen spenderade mycket tid på gymmet, långt hår och en massa tatueringar. Jag tappade hakan när han med väsande röst sa till min fru, ”var har du glidmedlet? Jag vill knulla din röv”. Hon mumlade fram ett svar mellan sina stön. Han ställde sig upp och hämtade det medan hon vände på sig. Hon ställde sig på knä med röven upp mot honom, redo för hans kuk.

Han ställde sig bakom henne, smorde in sin kuk rejält med glidmedel innan började smörja in henne. Hans smek fick henne att börja flämta och hon stönade till när hans finger började smeka hennes rövhål. Han ställde sig till rätta och satte sin kuk mot hennes lilla öppning innan han började tränga in i henne. Jag kunde se hur hon ryckte till innan hon stönade högt. Snart hade han glidit in hela vägen och stannade till. Hon tittade på honom med en lätt irriterad blick, ”kom igen, knulla min röv nu! Det var ju därför jag ringde dig!”

Jag såg på medan den här tatuerade ligisten började knulla min kåta fru röv, hon stönade och kved medan hans kuk gled in och ut ur henne. De båda började röra sig i takt med varandra, de måste uppenbarligen ha haft sex flera gånger innan för att ha en så perfekt rytm. Det var mer uppenbart när han med en van rörelse började smeka hennes fitta, något som brukar driva henne över gränsen på nolltid. Hans kuk var djupt i hennes röv och hans utforskande fingrar smekte och pullade henne. Hon började skrika ut sin njutning, ”knulla mig, knulla min röv”, medan hon vred och kastade sig av njutning. Hon begravde sitt huvud i soffkuddarna och kvävde sitt hulkande skrik när hennes kropps började skaka av orgasmen som kom. Han fortsatte att knulla henne snabbt medan hon ropade efter mer. Hon gav ifrån sig ett slutgiltigt djuriskt skri innan hon tappade kontrollen över sin kropp och kollapsade flämtande på soffan.

Hans kuk gled ur hennes röv, ”sätt dig upp din slyna, jag håller på att komma”. Lydigt satte hon sig upp, lutade tillbaka sitt huvud och öppnade sin mun för att ta emot hans sats. Han förde sin kuk över hennes ansikte och började snart spruta stråle efter stråle av sperma i hennes mun och över hennes ansikte. Hon viskade att hon ville ha mer medan han runkade sin kuk snabbt medan den bara fortsatte att spruta. Hennes ansikte täcktes av hans sats innan han tog fram en snusduk och torkade av henne. Min fru började gny och be honom att fortsätta knulla henne, men han sa ifrån. Jag skyndade mig in i ett annat rum för att inte bli sedd när han började gå ut och ropade över axeln att han såg fram mot att se henne på klubben snart.

Jag hörde hur han gick ut och körde iväg från huset. Jag kikade in och såg hur hon började plocka iordning sina kläder som låg strödda över golvet. Det var inte dem vanliga kläderna, en massa jeansplagg och jag funderade över vad som hade hänt, någon hade börjat knulla min kåta fru och vad hade förändrat henne så.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Sexig milf är otrogen med hantverkaren och Drömmen att knulla en kollega
Kata kvinnor