Första gången jag fick knulla kåta grannen

knulla kåta grannenJag har alltid haft en fantasi att knulla kåta grannen, en tjej som bodde i huset bredvid. För ett tag sedan träffade jag tjejen som bor lite längre bort från mig när jag klev ur bilen. Hon passar perfekt in i beskrivningen av en MILF, schysst kropp, härliga former och smal. Hon har en perfekt röv, stora bröst, blond och ser bra ut.

Vi pratade en stund, flirtade lite tills det började regna så jag bjöd över henne på en fika. Vi har känt varandra i flera år, och pratade på om allt som vanligt om vad som hänt och vad barnen hittat på. Vi pratade om när vi båda gick igenom våra skilsmässor för länge sedan, och vi kom undrande fram till varför vi aldrig dejtade. Det visade sig att hon faktiskt hade velat det, och att jag kände lite ångest över att ha missat den chansen. Vi satt i köket, tittade ut genom fönstret medan vi pratade, jag kände hur hon kom närmre och hon började röra vid mig.

Jag kände lite hur det pirrade till i mig och jag började bli upphetsad. Jag försökte ignorera det, även om det susade i mitt huvud att jag skulle knulla kåta grannen. ”Det är något som jag alltid velat göra”, sade jag. ”Vadå för nått?”, frågade hon. ”Det här”, sade jag och satte ner min mugg på bordet. Jag tog hennes och satte ner den med innan jag vände mig mot henne. Hon blundade, lyfte sitt ansikte mot mig och i en enda naturlig rörelse möttes våra läppar i en kyss. Lite nervöst och trevande till att börja med, till slut möttes våra tungor och vi nafsade i varandras läppar. Jag hörde hur hon stönade till när min hand smekte över hennes bröst. Jag kunde känna hennes bröstvårtor genom kläderna.

Jag berättade att jag alltid velat smeka hennes bröst ända sedan vi träffades första gången en sommar för flera år sedan. Hon hade haft på sig nattkläderna när hon hade sagt hejdå till killen hon var med då när han gick till jobbet. Solen hade lyst på henne, vilket gjorde det tunna materialet så gott som genomskinligt, och jag var säker på att hon hade märkt att jag stirrat på dem. Hon hade ganska stora bröst, med stora vårtgårdar och vad som kändes som enorma bröstvårtor. Jag sade att hon verkligen kåtat upp mig den dagen, jag ville knulla kåta grannen ju men jag hade gått raka vägen hem och knullat min dåvarande så hårt jag bara kunnat. Hon skrattade åt det hela.

Jag fortsatte smeka över hennes bröst och hon stönade, så jag öppnade hennes blus och började kyssa över hennes bröst. Hon hindrade mig inte, så blusen åkte av tillsammans med behån. Jag hade gjort det! Äntligen! Hennes bröst var framför mig och jag stirrade en stund för att kunna ta in den här otroliga synen. Dem var stora, skulle gissa D eller DD, med lite fräknar men det som intresserade mig mest var hennes bröstvårtor. De var stora, mörkrosa vårtgårdar. De var helt perfekta.

Mina läppar slöt sig kring bröstvårtorna och jag började suga och nafsa i dem samtidigt som jag smekte över dem med mina händer. Hon började smeka över min kuk med sin ena hand, den blev direkt stenhård och jag kände hur hon öppnade min gylf. Hennes hand dök in i mina byxor och hon tog tag om min hårdhet, tummen gled över den våta fläcken i mina kalsonger som kommit av försatsen. Det kändes så skönt! Jag tog av mig min t-shirt. Det var skönt att känna hennes nakna bröst mot mitt.

Kyssandes rörde vi oss in i vardagsrummet, mot soffan. Hon drog av mig mina byxor med kalsonger, ställde sig på knä på golvet och började suga min kuk. Efter en kort stund stoppade jag henne, drog upp henne så jag kunde ta av henne sina byxor och trosor, jag kunde inte låta bli att låta min tunga glida över hennes rakade fitta. Tungan smakade hennes våthet och inom kort hade vi hamnat i en sextionia på soffan. Hon smakade så gott och hon var helt otroligt bra på att suga. Hon tog in min kuk djupt i sin mun och hennes stön sporrade mig bara. Hennes fittläppar och klitta var väldigt svullna, och det droppade mer eller mindre safter ur henne.

Jag stönade högt medan hon sög min kuk, det kändes som att jag skulle explodera. ”Jag kommer…”, flämtade jag från mellan hennes ben, nästan försent att säga den. Hon sög bara hårdare medan jag sög på hennes klitta. Jag sprutade min sats i hennes mun och hon fortsatte bara suga mig medan jag vred och spände mig. Min kuk gled för ett ögonblick ur hennes mun och en stråle av sperma träffade hennes öppna mun och hals. Hon sög i sig varje droppe av min nu slaknande kuk, hon spände sig och började darra, hon blev våtare och kom i en stor orgasm.

Vi låg tillsammans i soffan, hånglade och smakade varandras blandade safter. Jag smekte hennes underbara fitta med mina fingrar. Plötsligt reste hon sig hastigt och började klä på sig. ”Han kommer snart, jag måste gå och om…”. ”Ingen kommer veta. Du var här och fikade medan det regnade. Vi pratade”, sade jag lugnt, ”Vi låtsas som om inget hänt, allt är som vanligt när vi ses ute.”. ”Javisst”, svarade hon.

Jag klädde på mig och torkade lite svett från min panna. ”Jag hoppas vi kan göra det här ofta, vi håller det hemligt såklart. Skulle du vilja det?”, frågade jag. ”Så länge som ingen får veta, lite då och då”, svarade hon med ett leende. Hon stack iväg, med ett kort ”jag kommer och fikar sen”. Det hoppas jag, för jag vill knulla henne. När mina fingrar var i henne, så kunde jag inget annat än att vilja knulla kåta grannen. Till min glädje dök hon upp nästa dag för en fika…

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag ska knulla min tjejkompis och Vår första dogging på weekendresan.

slots-million_58_sv_600x315