Jag tjuvkikade när hon blev knullad i röven

ung tjej knullad i rövenDet finns små ögonblick i livet, små glimtar som har kraften att förändra dig. Det kan vara en bra eller dålig förändring, det beror på hur du själv låter dig förändras. Jag trodde aldrig att mitt ögonblick skulle hända långt norrut i landet. Jag är född och uppvuxen i norr, och hade fantiserat om att bo i storstan en vacker dag. Plötsligt kom chansen när jag slutade gymnasiet, att flytta till Stockholm. Jag lovade mig själv att jag aldrig skulle komma tillbaka, men ändå så är jag här igen och torkar av bordet efter paret som precis ätit mat.

I Stockholm levde jag mitt liv. Jag gick på högskolan, skaffade ett ganska bra jobb och hade ett härligt gäng med kompisar. Jag levde drömmen, och jag kunde inte bli lyckligare. Det är konstigt hur all lycka kan förstöras genom ett telefonsamtal en sommardag. Det var min mamma, hon var helt förstörd, och hon berättade för mig att min far hade dött i en bilolycka. Kvar var min mamma att ta hand om familjens restaurang och bar.

Det var två år sedan, och nu arbetar jag som servitris. Jag har slagit mig till ro, träffat en man som älskar mig. Vi har känt varandra sen vi var barn, till och med när jag flyttade så höll vi ändå kontakten. Det var först när jag kom tillbaka som det verkligen utvecklade sig till det vi har idag.

Min mamma ropar på mig, att om jag vill gå hem så får jag sätta fart och bli klar med jobbet. Jag svär, det spelar ingen roll hur mycket hon betyder för mig, men hon måste ha varit en slavdrivare i sitt förra liv. Jag sätter i disken i maskinen och sätter igång den för sista omgången för kvällen. Jag behövde moppen för att skura så jag gick till städskrubben.

När jag gick förbi det stora skafferiet så hörde jag låga ljud, som om någon andades tung. Det var troligen inget annat än min nyfikenhet som övervann min önskan att gå hem. Jag smög mig närmre dörren som stod lätt på glänt. Jag kunde höra bättre, och jag visste direkt vad det var – en kvinnas kvävda, extatiska suckar och stön.

Jag kan känna en värme slå genom min kropp, gåshud knottrar mina armar och rygg. Mina bröstvårtor drar ihop sig och blir hårda, skrapar mot min djupröda spetsbh. Jag vet att det är fel man jag var tvungen att få se vad som pågick. Jag försökte vara så tyst som möjligt, lutade mig fram för att se vad för sorts heta eskapader som pågick i skafferiet.

Vad jag såg tog mig hårdare än någon voyeur upplevelse någonsin kunnat göra. Det var i den bakersta delen av skafferiet som jag såg vår söta unga värdinna och en av våra bättre kockar. Vad som försiggick mellan dem var definitivt passionerat och lustfyllt. Den lilla brunetten var uppklämd mot en vägg med rumpan rakt ut för att ta emot kuken som stötte in i henne. Han var mycket längre än henne och han höll en hand över hennes mun för att hennes stön inte ska höras. Hon blev knullad i röven i skafferiet. Båda var mestadels påklädda, förutom det lilla som dem fått ta av för att kunna ha sex.

När jag stirrar på hans långa, blänkande kuk glida in och ut ur henne försöker jag hålla koll på min andning medan mitt hjärta bankar hårt i mitt bröst. Min mun är torr, min hur känns så var och mina bröstvårtor och klitta pulserar ju mer blod som pumpas in i dem. Min första glimt blev ganska fort riktig voyeurism där synen av dem två älskarna fick mig att känna ett pirr inombords. Utan att tänka på det rör sig mina händer över mina serveringskläder till mina bröst, och jag klämmer dem, njuter av den upphetsande känslan.

Mina händer glider sensuellt nedför mina kläder, tills kjolens kant på mitten av låret. Jag kan knappt hålla inne ett stön när mina fingrar stryker mot den nakna, varma huden. Medan jag njuter av den sexiga föreställningen i skafferiet så märker jag att hans stake rör sig lite för högt upp, hon blir knullad i röven. Jag inser snart att denna imponerande kuk knullar henne djupt, hårt och snabbt i hennes trånga rövhål.

Min kille hade berättat att han under en längre tid velat pröva analsex, men jag har aldrig riktigt uppskattat idén att bli knullad i röven. I mina ögon verkade analsex bara smärtsamt, smutsigt och utan njutning. Värdinnans slutna ögon, öppna mun och kåta suckar påvisade något helt annat.

Mina fingrar rörde vid dem röda spetstrosorna, och jag blev förvånad över hur våt jag var. Jag gned mina fingrar och förde dem till munnen, jag har alltid gillat smaken av mina egna upphetsade safter. Det får mig att gå djupare in i lusten. Snabbt slinker fingrarna ner igen i trosorna och börjar smeka och klittra mig själv. Den heta våta friktionen mot min savande fitta får mig att vilja gå in i skafferiet, lyfta kjolen och böna och be tills kocken kör in sin kuk i mig. Tanken gör mig bara mer sugen och att bara klittra räcker inte, mitt pekfinger och långfinger glider in i mig och hittar snart den perfekta platsen att smeka.

Jag har fått höra flera gånger att jag har en stor klitta, och jag har svarat skämtsamt om att det ger större orgasmer. Tittandes på rövknullet smeker och retar jag min svullna pulserande klitta, får mina bröstvårtor att pirra och mina ben stelna av njutningen. Jag ser kockens ansikte röra sig i en grimas innan han drar ut sin kuk, runkar den och börjar pumpa ut vit kladdig sperma över värdinnans röv. Hon fnittrar och gnider sexigt ut den vita krämiga vätskan på sin fasta rumpa. Kocken ställer sig på knä, placerar sitt ansikte mellan hennes skinkor och börjar slicka hennes hårt knullade röv. Han fortsätter behandlingen att slicka sakta och smaka på sin egen säd som gnidits ut på hennes röv.

Själva åsynen av denna heta scen får mig att gå över gränsen och ett intensivt klimax kommer över mig, jag kväver det och håller mig tyst medan den forsar genom min kropp. Mina ben blir alldeles svaga, mitt huvud snurrar av njutningen och mitt hjärta bankar hårt. Jag samlar mig och backar tyst bakåt medan kocken ställer sig upp och pussar och nafsar i värdinnans nacke.

När jag kommer till städskrubben tar jag moppen och börjar skura golvet medan minnet av värdinnans ansiktsuttryck av total njutning tillsammans med stönen kommer åter igen och igen. Var det möjligt att analsex verkligen var så skönt? Jag avslutade mina arbetsuppgifter så fort jag kunde och sade god natt till min mamma som arbetade med kvitton och räkningar på sitt kontor.

Läs fortsättningen här »

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Kafedejt som slutade med vilt och hårt analsex och Jag fick ett riktigt rövknull, och jag älskade det