Trosan fylld med sperma, din heta fantasi uppfylls

fylld med spermaVi vaknade tidigt och helgen hade börjat. Du vill ta ett bad med mig och ha mysigt hårt sex innan vi sätter igång att göra iordning inför familjemiddagen. Varmt ångande vatten, och efteråt böjer jag ner dig och knullar din fitta hårt- Jag kör in en dildo i din röv och kallar dig slyna. Jag tar fram ett par av dina rena trosor du ska ha på dig idag och när jag kommer drar jag ut min kuk ur din våta fitta och sprutar i trosorna. Jag beordrar dig att ha dem på dig under dagen. Du gör som jag säger och tar på dig dina trosor som är fylld med sperma.

Vi klär på oss och börjar göra iordning middagen. Du har på dig en sexig topp och enbart trosorna ett tag, släkten kommer ändå inte en på flera timmar. Medan du stått vid spisen har jag kommit fram till dig flera gånger och smekt din fitta genom trosan och frågat om du fortfarande var våt. Du svarade undergivet ja var gång och jag påminde dig att min den var fylld med sperma från mig.

När eftermiddagen kommer säger du att du ska ta på dig resten av kläderna eftersom släkten snart ska komma. Du går upp till sovrummet utan att märka att jag smyger efter jag. Jag kommer upp bakom dig, lutar dig fram och drar ner dina trosor innan jag kör in min hårda kuk i din kladdiga fitta. Jag knullar dig hårt och djupt, och när jag än en gång håller på att komma drar jag ut min kuk och sprutar på din våta fitta. Jag drar upp trosorna igen och smiskar din röv. Jag påminner dig att fortsätta ha trosorna som har blivit fylld med sperma nu är genomkladdiga av våra safter, och beordrar dig sen att klä på dig.

Lite senare börjar familjen dyka upp. Jag kommer till dig då och då, viskar i ditt öra att trosan är fylld med sperma. Jag vet att det gör dig så otroligt kåt, du kan inte säga annat än ”ja, herre” och fortsätta vara trevligt inför släkten. Middagen var klar och vi sätter oss tillsammans för att äta. Som vanligt satt jag bredvid dig. Jag tittar på dig då och då och sedan ner till din fitta bara för att få dig att hela tiden bli påmind. Vid flera tillfällen vrider du på dig. Med alla runt omkring oss finns det inte en chans för dig att få utlopp för dina tankar.

Medan hela släkten slappnar av och umgås tillsammans, pratar om allt som hänt och har det trevligt så tittar du på mig och jag tittar ner till ditt skrev och du ryser till. I timtal fortsätter denna tortyr, viskningar i ditt öra, smek på din fitta och ibland tar jag tag i dig och gnider min halvhårda kuk mot din röv. Jag vet hur upphetsad det gör dig. När kvällen kommer börjar släkten sakta gå, maten är undanplockad och allt är undanstädat. Du kramar släktingar och säger farväl utanför huset. När du kommer in står jag naken och väntar på dig med koppel och halsband i min hand.

Vi sade ingenting, du tog bara av dig dina kläder förutom dina trosor. Du ställde dig på knä och jag frågade om min fitta fortfarande var blöt. Du svarade att den var genomvåt. Jag tog tag om min kuk och satte den mot dina läppar. Du kunde känna doften av din fitta från den, du öppnar din mun och jag kör in min hårda kuk. Du suger mig sakta, men ökar snabbt hastigheten.

Jag vet att du ville att jag knullade dig men jag ville att du skulle bli kåtare först. När jag känner att du har sugit nog på min kuk och smekt min pung så sätter jag dig på en stol. Jag drar snabbt av dig trosorna och glider in i din våta fitta. Sakta knullar jag dig tills du skriker ut din frustration att få bli knullad hårt. Jag ökar takten och knullar dig hårdare och hårdare. Till slut orkar du inte längre och kommer i en lång och utdragen orgasm. Din fitta som redan var våt, dryper av safter som rinner ner på stolen. Min kuk och pung är helt nedkladdad av dina safter.

Det var så skönt när din fitta drar ihop sig i orgasmen och dina safter flödar fritt att jag inte kan hålla emot längre. Jag stöter kraftigt djupt i dig och kommer härligt i din fitta. Vi är stilla en stund, vi andas tungt och du lägger armarna om mig.

Du säger efter en stund, ”Jag har velat ha dig så mycket hela kvällen. Min fitta har längtat efter dig, herre”. ”Du är en sån duktig liten slyna. Nu är det bara en sak kvar att göra. Slicka rent min kuk!”, svarar jag strängt. Du glider ner på knä på golvet och slickar ren min kuk och pung från min sperma och dina egna safter. Jag ser djupt i dina blå ögon när du är klar och du slickar dig om dina läppar. ”Tack, min herre, för din säd”. Med ett leende avslutar vi vår sexiga dagslånga lek.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Ett hårt knull med främlingar och Jag blev så kåt av bondagesex med min sambo och väninna
sexplorerbannerny