Knulla i hissen innan bion

knulla i hissenJag hade aldrig trott att vi skulle knulla i hissen. Det var flera andra i den stora hissen vi stod i på väg uppåt. Du stod framför mig och jag kände doften av ditt hår. Jag rörde mig närmre, märkte hur underbart du doftade och hur inbjudande din hals var. Det var en utmaning att inte luta mig fram och bita i den. Jag andades djupt in din dog, och jag kände hur jag började bli hård.

Alla verkade stirra på dörrarna, i förväntan att nå vårt mål och jag tänkte tyst för mig själv att det var lika bra att ge in till mina lustar. Frestelsen att knulla i hissen var för stor. Min hand gled över din höft och sakta ner till din röv. Jag kände att du spände dig och flämtade tyst till. Mina fingrar rörde sig under kjolens tyg och längs med skåran innan mitt finger gled in i dig, du rörde dig mot mig så hårt att jag fick luta mig mot väggen. Du sträckte bak din hand och tog ett hårt grepp om min kuk genom byxorna och jag tryckte in mina fingrar djupare i dig. Min tumme började sakta glida in i din fitta när hissdörren öppnades.

Alla skyndade sig ut ur hissen och jag drog ut mina fingrar ur dig. Du började gå mot dörren, men jag lade min hand på din axel, mina fingrar var fortfarande varma och våta. Jag tryckte in knappen för att fortsätta åka uppåt. Några försökte komma in i hissen men dörrarna hann stängas. Innan dem stängts helt hade vi börjat våldsamt hånglas. Våra häftiga andetag möttes när våra munnar trycktes mot varandra, våra tungor lekte med varandra.

Jag körde in min hand under din topp och drog upp din behå för att komma åt dina bröst, sen tog jag dem och smekte dem hård i min hand. Jag vände dig så ditt ansikte var mot spegelväggen i hissen och tittade på displayen som visade vilken våning vi var på. Vi hade inte långt kvar innan dörrarna skulle öppnas igen och någon kanske skulle komma in. Att knulla i hissen var den enda tanke som fanns i mitt huvud.

Jag lyfte upp din kjol och rev nästan sönder dina trosor när jag försökte flytta på dem. Jag tittade upp och såg dig stirra hett på mig i spegeln innan jag snabbt fuktade min kuk i dina fittsafter. Du morrade åt mig att knulla din fitta, och då såg så chockad ut när jag sade nej och började sära på din röv. Jag tryckte mot din röv och sakta öppnade sig den lilla muskeln för att ta emot min kuk.

”Knulla min röv!”, väste du flämtande och jag stötte in min kuk helt i dig. Jag började stöta hårt mot dig och ljudet av mina stötar ekade genom hissen. Din röv sög in mig och höll hårt om min kuk. Den underbara känslan av det sammetslena och trånga fick mig att närma mig utlösning på nolltid. Jag tog tag om ditt ena bröst samtidigt som jag smekta din svullna klitta med min andra hand.

Du kom på nolltid, i en hård orgasm. Direkt när jag kände att din röv började krampa om min kuk när orgasmen flödade över dig drog jag ut mina fingrar ur din fitta och körde in dem i din mun så du kunde slicka dina egna safter. Samtidigt som du gjorde det drog jag tillbaka ditt huvud mot mig.

Jag stötte ännu hårdare i din röv när en andra orgasm tog dig och hela din kropp darrade under mig. Jag nafsade och bet i din hals, min fingrar var i din mun och jag kände hur min kuk började svälla upp. Och jag kom djupt i din röv. Jag kunde känna hur min sperma sprutade djupt i dig, du började kvida medan jag stönade högt i din nacke mellan nafs och kyssar. Vi var helt uppslukade av ögonblicket.

Plötsligt plingade hissen och dörrarna öppnades! Det var tomt utanför hissen. Vi var i chock och drog oss snabbt undan från varandra, min kuk gled ur dig och min sperma rann ur din röv och ner på golvet. Vi började nervöst skratta, helt tagna av den heta passion som flugit i oss under den korta stunden vi börjat knulla i hissen.

Vi rättade till våra kläder, och ordnade till oss medan hissen åkte ner. Vi klev av och gick till biografen vi skulle besöka för att se en film tillsammans. Medan vi stod i kön lutade du dig mot mig och viskade i mitt öra, ”vi kan sätta oss längst bak i salen”. Du tittade förföriskt upp mot mig och slickade sensuellt dina läppar, och jag kände att jag började bli hård igen vid tanken att vi just höll på att knulla i hissen och att vi kanske även kan knulla i biografen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Smeka fittan på biblioteket och Runka för en okänd tjej var ett uppskattat misstag

hknbannerny