Härligt bisex tillsammans med ett gift par

Bisex, två killar en tjejJag vill börja med att saga att jag och min fru har ett bra sexliv, när hon vill ha sex. Vi bråkar en hel del om mina begär att vilja ha sex med henne och om att hon bara känner för det någon gång i månaden, men när vi har sex så är det helt otroligt. Jag har alltid velat testa på en trekant, och precis som de flesta killar så ville jag ha en extra tjej med i det hela men min fru verkade inte vilja ha den formen av bisex och en extra kille var inte något som jag direkt tände på.

Det slutade med att jag slängde ut en annons där jag beskrev mig själv som en gift man som sökte ett fräscht par för diskreta bisex möten. Jag fick inga svar och hade mer eller mindre glömt bort annonsen tills jag fick ett svar en vecka senare. Det var ett par som bodde ganska nära mitt jobb men långt från där jag bodde. Vi bestämde att träffas för en fika nästa dag på ett café som låg nära mitt jobb. Jag beskrev mig själv för dem och vad jag skulle ha på mig. Nästa dag var jag där när dem kom in på caféet och dem såg nervösa och oroliga ut när dem tittade sig omkring. Hon såg mig där jag satt lite längre bak på caféet, petade sin man och pekade ut mig. De båda log och såg mycket mer lättade ut, troligen för att dem insåg att jag hade gett dem en sann beskrivning av mig själv. De satte sig och vi pratade lite, och ganska snart kom vi överens om att jag skulle komma förbi deras hem för att äta lunch nästa dag.

Jag kom till dem nästa dag, några minuter tidig. Jag knackade på och mannen öppnade dörren. Han släppte in mig, och frun kom ut ur ett av rummen. Jag blev imponerad av hur snygg och sexig hon såg ut i ett par kortkorta jeansshorts och en topp utan en bh på sig. De båda satt bredvid mig på soffan och vi började prata om hur nya dem båda var i den här grejen och hur dem båda fantiserat om en trekant med en extra kille. Jag var lite nervös med tills hon tog tag i mig och kysste mig. När hon gjorde det så tog allting fart, hon blev mer aggressiv och kysste mig hårt och gned sig mot mig. Hon knäppte upp skjortan och såg mina tatueringar och blev helt tokig och började slicka dem. Hon slutade lika plötsligt som hon hade börjat. Ställde sig upp och sade att det var dags ta av sig kläderna, och hon var snabbt avklädd. Hon beordrade oss båda att klä av oss direkt. Jag satte mig på soffan, hon knuffade omkull mig så jag låg ner och ganska snart grenslade hon mig så att hennes fina rakade fitta kom mot min mun. Jag kunde inte hindra mig och började direkt slicka den underbara fuktiga skåran. Jag kände hur hennes kille särade på hennes skinkor och började slicka hennes röv. Det var då jag fick mig lite av en förvånande upplevelse. Killen lade sig på mig medan han slickade henne. Det vill säga, han var naken mot mig, kuk mot kuk, medan han slickade. Ganska snart kom hon i sin första orgasm.

Hon ställde sig upp, vände sig om och körde ner sin fitta mot mitt ansikte igen, jag kunde känna hur hennes kille flyttade på sig. Hennes tunga slickade över min mage och längre ner. Hon tog ett stadigt tag om min kuk och började slicka den som om den var en polkagrisstång. Jag brukar hålla mig helrakad och hon kommenterade hur mjuk och len den var och började suga min pung. Hon sög dem, tog dem i sin hand när hon började suga min kuk och jag kunde hur hon slukade mig, ända till roten. Jag kunde känna hennes tunga mot min pung när hon tog allt. Det var då jag började undra varför jag kunde bli slickad samtidigt som min kuk var i hennes hals, och förstod att hennes kille också gillade killar. Det var han som slickade min pung, och ska jag vara ärlig så kände det otroligt att ha två munnar som lekte med min lem och det var ett angenämt sätt att uppleva bisex för första gången. Jag kände hur dem båda delade på min kuk, hur dem turades om att suga mig, jag hörde hur hon sade att hon bara blev kåtare av att se honom suga. Båda deras läppar smekte mot min lem, jag började känna att jag var nära och sade det. Hon sa, ”Jag får den första, eller hur?” och började runka min kuk hårt och höll sina läppar om mitt ollon. På samma gång smekte och slickade han min pung, han försökte även slicka min röv, vilket jag faktiskt gillar, och jag kom hårt. Hon hade svårt att hinna med att svälja min sperma utan att den rann ut. Hon lyckades hålla allt inne och fortsatte suga och dregla över min kuk tills hon fått ut varenda droppe. Hon tittade upp på mig och sade att det var dags för rond två.

Hon lade sig på golvet, särade sina ben och vinkade mig närmre. Jag kröp upp mellan hennes ben och min fortfarande hårda kuk gled utan motstånd in i hennes våta inbjudande fitta och jag började sakta knulla henne. Hon var härligt trång och hon började stöna som om det var första gången hon fick känna en kuk i sig. Hennes kille kröp upp till henne och körde in sin kuk i hennes mun och hon sög girigt på den. Han lekte med hennes klitta medans jag sakta knullade henne. Jag kände henne spänna sig och skaka i ännu en orgasm. Jag såg på medan hon sög av honom, han ökade farten en aning och drog ut sin kuk ur hennes mun, runkade och fyrade av en enorm sats över hennes ansikte och i hennes mun. Hon gjorde allt hon kunde, slickade sina läppar och försökte få ut varje droppe ur hans kuk.

Jag kände mig så otroligt upphetsad av att se det och jag kände att jag började närma mig igen. Hon uppfattade och kände av att jag började svullna och sade till sin kille att suga hennes klitta vilket han gjorde utan att tveka. Jag kunde känna hur hans tunga gnida mot min kuk medan den gled in och ut ur henne. Till slut kunde jag inte längre och grymtade att att jag skulle komma, och hon sade, ”den här är din, älskling” och gled bakåt, min kuk flög ur henne och han tog den i sin mun och jag fortsatte bara knulla. Hon kom upp bakom mig, tryckte sin kropp mot mig och tog tag om kukroten och höll ett stadigt tag som om hennes fingrar var en kukring. Jag fortsatte bara munknulla hennes kille, jag stönade högt men hennes grepp lät mig inte få spruta ännu. Hon sa, ”här, älskling. Låt mig få se dig slicka i dig varenda droppe av vår väns sperma”, och släppte taget. Min säd sprutade ut och in i hans mun och över hans ansikte. Jag var förvånad över hur mycket som kom. Han såg i sig allt och hon hjälpte honom att slicka ren min kuk och hans ansikte.

Jag slängde mig bakåt, utmattad av upplevelsen. Hon lade sig på mig, gav mig en puss och sade tack. Vi klädde oss och bad om ursäkt att dem inte sade tidigare att dem skulle dela på mig. Jag sade bara att det var okej, och att det var riktigt upphetsande bisex. De frågade mig om jag skulle vilja göra samma sak varje vecka…

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Gravid och kåt: bisexuell upplevelse tillsammans med grannen och En lesbisk upplevelse med en strap-on