Jag knullade min kollega på kontoret

knullade min kollegaJag gillade inte mitt jobb, delade kontor med en 26-årig tjej som hette Therese. Självfallet hade jag fantiserat om att jag knullade min kollega på kontoret, men det hade inte hänt. Hon brukade alltid ha samma sorts kläder varje dag, för att visa sin stora tuttar i urringningen. Hon är sexig, det kan jag ge henne. En gång försökte jag runka på jobbet medan jag tänkte på henne, blev nästan påkommen men jag tror att hon hade gillat det. Har alltid misstänkt att hon innerst inne var en riktig liten slyna.

Det var nära jul, jag arbetade på som vanligt när hon stampar in på kontoret och stänger dörren efter sig. ”Okej, vi har känt varandra i två år nu. Ska vi göra det eller?”, sade hon med en bestämd blick. Jag hann knappt svara innan hon var framme och drog ner min gylf. Hon hade tagit ut min slaka kuk och mumlade att chefen skulle vara borta minst 20 minuter till så vi behövde skynda oss. Jag stelnade bara till och nickade till det hon sade innan hon började suga på min kuk.

Hon öppnade sin blus och ut vällde hennes stora bröst som guppade fram och tillbaka medan hon rörde sig. Mina händer sökte sig till brösten och jag började massera dem. Efter någon minut hade jag börjat slappna av och var mer inne i nuet. Modet och kåtheten hade kommit till mig och jag beordrade henne att ställa sig och luta sig över skrivbordet. Hon skyndade sig och jag drog ned hennes byxor. Min kuk pulserade och jag ville inget annat än att bara knulla henne men jag kom på mig själv att jag inte hade några kondomer.

Till min glädje bad hon mig ta ut kondomerna hon hade tagit med sig i sin handväska. Jag tackade högre makter när jag tog på den och utan att tveka körde jag in min kuk i hennes våta fitta och knullade min kollega. Jag kunde knappt fatta hur våt hon var, det till och med droppade ner på hennes lår. Jag började smiska hennes röv och hon stönade lågt. Jag stötte djupare in i henne och hennes stön blev högre. Vi båda stirrade på klockan, tio minuter kvar. Hon tittade bak på mig och väste, ”knulla min röv”. Jag var inte den som tackar nej till en sån sak så jag började mjuka upp hennes röv med mitt finger.

När hon hade slappnat av så gled min grova kuk in  och jag knullade min kollega underbara röv. Det verkade vara precis det hon behövde, för hon började smått skrika vid varje stöt. Vi flyttade oss mot fönstret så vi inte skulle höras så väl, även om jag oroade mig lite att chefen skulle kunna se oss från parkeringen. Hennes underbara bröst var tryckta mot fönstret medan jag stötte hårt in i henne. Jag visste att jag var på väg att komma, hon var alldeles för skön för mig. Hon vände sig snabbt när jag drog mig ur. ”Ska du komma för mig nu?”, viskade hon med ett upphetsat leende.

Hon river av mig kondomen och börjar runka min kuk, det är så jävla skönt. Efter knappt en minut lägger hon den mellan sina bröst och jag bröstknullar henne. Jag tänker inte längre, jag bara stönar medan hon ökar takten. Till slut känner jag att jag är vid tröskeln, jag skulle komma när som helst. Hon suger in min kuk i sista sekunden och jag börjar spruta med ett tungt stön. Min enorma sats fyller snabbt hennes mun och det rinner ner på hennes bröst. Hon ser så slynig ut, jag älskar det, med min sperma i sin mun och på sina bröst.

Vi skyndar oss att torka av sperman och klä på oss. Vi kastar den sista servetten i papperskorgen när chefen kommer in på vårt rum. Jag skrattar för mig själv, om hon bara hade kommit in några minuter tidigare så hade hon sett oss nakna och hur jag knullade min kollega. Therese smyger en nyckel i min hand när jag är på väg ut ur rummet. ”Nyckeln hem till mig, kom förbi ikväll för jag vill ha mer”. Bästa julklappen jag någonsin kan tänka mig när jag knullade min kollega.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag knullar min kks röv på hotellet och Dirty Christmas – Ett skönt julknull i tvättstugan.

slots-million_58_sv_600x315