Min kollega slickade min fitta i städskrubben på nyårsfesten

kollega slickade min fittaDet var på nyårsfesten förra året då min kollega slickade min fitta. Jag bestämde mig för att gå på fest själv för att alla jag kände redan var upptagna på annat håll. Några arbetskollegor var de enda jag kände som skulle på just den här festen. Oskar, Johan och Lovisa. Jag jobbar som sjuksköterska och de jobbar på samma sjukhus som mig. Men vi hade bara jobbat ihop, så jag kände dem inte privat. Det skulle vara maskerad på den här festen. Jag stod och velade mellan Batgirl eller Catwoman, för det var det enda jag kunde pussla ihop av det jag hade i garderoben. Det blev Catwoman, tighta svarta skinnbyxor, läder-korsett, långärmad topp under korsetten, höga skinnstövlar och svarta goggles med katt-öron på. Brösten blev rejält upptryckta av den tighta korsetten och jag kände mig riktigt snygg.

En timme senare var man på plats på festen. Alla hade rätt roliga dräkter. Några poliser, skurkar, tropiska djur-kostymer, Marie Antoinettes, superhjältar, Iron Man, Star Wars-dräkter och några ur Gotham-världen liksom jag. Jag fick syn på Lovisa i folkmyllret. Jag var hemskt nyfiken vad hon skulle hitta på då hon har långt blont hår och är rätt vild av sig. Jag förväntade mig nästan att hon skulle vara Harley Quinn. Men nej, hon var Alice i Underlandet: ljusblå kort klänning med vit tyllkjol under, vita knästrumpor och ljusblått sidenband i håret. Hon ville antagligen leka blyg för en kväll. Hon var riktigt vacker där hon stod i det fluffiga ljusblå tyget och bländande leendet. Hennes blonda hår flög runt lite i luften för att hon stod nära en liten vindmaskin. Vi hade pratats vid några gånger på jobbet men jag var inte säker på om hon ens tyckte om tjejer, även om jag fantiserat om hur min kollega slickade min fitta. Jag var klart intresserad men lite skygg av rädsla att hon skulle hata mig om jag skulle närma mig henne. Men nu var vi på fest och det fanns alkohol. Kanske man skulle våga…

Lovisa stod plötsligt bredvid mig och räckte över en drink.

– Ta den, det är en mojito, dem är jättegoda här.

– Åh, tack! Svarade jag lite generat.

– Du är så fin som Catwoman!

– … du är fin som Alice!

– Tack! Jag hade tänkt mig Harley Quinn till en början men så förstod jag också att många skulle ta det temat ikväll och visst hade jag rätt, skrattade Lovisa och pekade på några större damer som gick förbi i halvbra hemmagjorda dräkter.

– Du hade nog passat i det också, log jag.

– Så det tror du? Sa Lovisa och petade mig på höften.

Jag blev röd om kinderna och tittade ner småfnittrandes. Hon lade en hand på min kind och smekte den långsamt. Jag tittade upp på henne. Hon log, nu något mer allvarligt. Jag såg in i hennes isblå ögon och smälte totalt. Jag struntade i allt och lutade in, gav henne en lätt puss på munnen. Hon reagerade direkt och kysste tillbaka, först lätt med mjuka läppar, sedan med en sammetslen blöt tunga lekandes runt i min mun. Jag var i sjunde himlen. Mjuka tungsvepande kyssar bredvid en silverglitter-pyntad swimmingpool. Hennes händer letade sig ner mot min rumpa och mina händer greppade tag om hennes getingmidja, kände hennes välformade kropp genom den tunna tyllen.

Hela situationen började bli väldigt het så Lovisa ryckte iväg mig runt hörnet och in i en städskrubb som dessvärre inte gick att låsa. Jag tryckte upp Lovisas väldoftande kropp mot väggen och kysste henne djupt. Samtidigt ledde jag in en hand under den puffiga kjolen och hittade en tunn vit stringtrosa. Jag smekte henne långsamt med ett par fingrar utanpå trosan och kände hennes blöthet genom tunna tyget. Drog sedan trosan snabbt åt sidan och förde in två bestämda fingrar i hennes våta sköna fitta. Hon var rakad, våt och urskön. Jag pullade henne snabbare och snabbare medan hon stönade härligt i mitt öra.

Jag viskade: – Är det skönt? Hon flämtade: – Ja, gud ja, knulla mig snabbare och hårdare snälla, du gör mig så kåt! Jag nickade och pullade henne snabbare och hårdare medan jag smekte ett ivrigt finger över klitoris. Hennes blöta kön slöt sig hårdare och hårdare runt mina fingrar och snart blev hon så tight att jag trodde mina fingrar skulle gå av. Hennes ljuva fitta började pulsera och hon kom med ett härligt stön över mina fingrar. Jag tog upp fingrarna och slickade i mig hennes söta safter.

Lovisa dök ner direkt efter och drog ner mina byxor plus trosa. Min kollega slickade min fitta medan hon hårt pullade mig med ett finger. Jag smekte hennes vackra ljusa hår medan hon sörplade i sig all min kåthet. Det tog inte lång tid innan jag också började pulsera hårt mot hennes mun medan min kollega slickade min fitta och kom i en stor orgasm i hela Lovisas vackra mun. Min kollega slickade min fitta en sista gång innan hon slickade sig om läpparna med den rosa tungan och log upp mot mig. Hon kysste mig djupt och viskade nära mig: – Ring mig, för vi måste definitivt göra om det här… Catwoman… Hon blinkade mot mig och slank ut genom dörren. Sedan dess ses vi lite då och då och har härligt sex men just den kvällen var en av de vildaste kvällarna i mitt liv…

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Gången min lesbiska vän slickade mig och Jag knullade min kollega på kontoret.