Jag ser henne naken nästan varje natt

ser henne nakenJag ser henne naken nästan varje natt, och inatt var inget annorlunda. Jag älskar att tjuvkika på henne. Hon kom hem sent, igen. Fixade till håret lite och kollade sminket i backspegeln innan hon gick in med ett leende och bad om ursäkt till sin man, som inte hade en aning om vad som pågick. Hon hade definitivt en affär med någon annan. Jag skulle kunna slå vad om att hon är en sån där som knullar runt med varenda kille på jobbet, eller så försökte hon verkligen vara en. Slyna. Borde ta reda på var hon jobbar.

Hon går upp för trappen som hon gör varje kväll efter att ha sparkat av sig skorna och ställer sig framför spegeln där hon studerar sin egen profil. Hon ser bra ut, det kan jag säga. Någonstans i början av trettioårsåldern, lång och smal med långt blont hår, och riktigt långa ben. Hon har antingen inte märkt att persiennerna är öppna eller så bryr hon sig bara inte. En helt avslappnad exhibitionist, vilket bara är bra för mig som tittar på. Snart ser jag henne naken, och jag fuktar mina läppar i förväntan.

Hon börjar knäppa upp sin vita blus och låter den falla ner på golvet. Hon står där i en svart spetsbehå, definitivt små bröst kanske knappt en b-kupa. Den klämde ihop och lyfte dem fint till en inbjudande ringning. Hennes hand glider över magen och hon biter sig i underläppen. Tänker hon på sin älskare? Tänker hon på hur han rörde vid henne för bara några timmar sedan?

Hon sträcker ner handen och öppnar den grå pennkjolen och drar ner den över höfterna, även den faller ner på golvet. Jag sitter med öppen mun i förvåning. Hon har verkligen helt otroliga ben. Långa, smala och perfekta. Hon har en liten stringtrosa, man skulle kanske kunna kalla det för ett snöre, så liten är den. Hon vänder sig om och studerar sin röv i spegeln, hon ger mig en perfekt vy av den runda perfekta röven. Hon ser på den och verkar minst lika nöjd som jag över det hon ser.

Hon tar tag om sin rumpa med händerna, klämmer, lyfter och särar på den. Hon ler och fnittrar. Vad fan höll hon på med? Hon drog av sig trosan och vände sig om så hon tittade i spegeln och jag  ser henne naken, helt framifrån. Är hon rakad eller bara väldigt blond? Jag justerar kikaren för att se bättre.

Japp, hon är rakad. Det finns inte ett strå kvar. Hennes finger glider in mellan hennes ben, hon smeker sig kort innan hon tar upp handen till sitt ansikte. Hon luktar på sina egna safter! Finns det fortfarande sperma i hennes fitta? Hon stryker fingrarna mot sina läppar innan hon börjar suga på dem och leendet blir bara bredare. Hon verkar gilla smaken av hans sperma eller sin egen fitta. Spelar egentligen ingen roll vad, min kuk har blivit stenhård.

Hon går ut ur rummet, jag antar att det är till badrummet och jag kan inte se henne mer.

Efter kanske en halvtimme, vilken tur att jag har tålamod, kommer hon tillbaka in i sovrummet iklädd en handduk. Den slänger hon snart till golvet och jag ser henne naken igen. Hon flyttar den lilla pallen till spegeln och sätter sig för att borsta sitt våta hår. Hennes bleka rosa bröstvårtor står rakt ut i den kalla luften och hennes bröst gungar fram och tillbaka medan hon borstar. Jag föreställer mig bröstvårtorna mot mina läppar och hur jag suger på dem så hon blir våt igen.

Hon lägger ifrån sig borsten, lutar sig tillbaka lite och drar upp och särar på sina ben. Hon flyttar benen mot mig och jag får en jättebra vy av hennes renrakade fitta. Jag rättar till kikaren så jag ser bättre, väntar på att hon ska flytta benen så jag får se fittan perfekt. Hon sitter på alla fyra på pallen, röven utputad och mot spegeln. Hon tittar bak för att se exakt det jag ser.

En perfekt rosa fitta, svullna läppar som kläms ihop av hennes ben. Hon ler igen, nöjd över hur vacker hennes fitta är, precis som jag. Till slut sätter hon sig ner igen och drar tillbaka sitt våta hår. Hennes kille kommer in, han förstör hela stunden för mig. Jäkla skit! Han verkar inte ens registrera att hans nakna vackra kvinna sitter där. Jag ser henne naken, varför gör inte han det? Nu förstår jag varför hon knullar runt.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla –  Hon vill suga min kuk medan andra tittar på och Min kollega slickade min fitta i städskrubben på nyårsfesten.