Min sexhämnd mot min korkade tjejkompis!

min sexhämndMin sexhämnd hade sin början för ett bra tag sedan. Det började nog för tre eller fyra månader sen när jag hade en trekant med Kristoffer, min knullkompis, och Tina som är Thomas flickvän. Det var en underbar kväll och jag kom flera gånger. Den slutade med att jag slickade upp Kristoffers sperma ur Tinas sköna fitta. Tina njöt av det och för min del så var jag i himlen.

En vecka senare är jag ute med Kristoffer och medan han är på toaletten märker jag att Tina ringer hans mobil, hon lämnar ett meddelande. Kristoffer kommer tillbaka och jag frågade om han hade kontakt med henne eftersom vi alla tre hade varit tillsammans. Han berättade att hon hade försökte ringa honom kvällen innan. Jag ler, och säger att hon precis ringt och lämnat ett röstmeddelande. Efter lite övertalande får jag honom att spela upp det med högtalaren på så jag får höra vad hon säger. För att summera meddelandet så ville hon knulla honom igen, att hon kunde knulla honom bättre än mig och att jag bara var en dum hora. Man kan minst säga att jag blev förbannad.

Jag började då planera min sexhämnd att hitta och knulla Tinas sambo, att få Thomas att vara otrogen mot henne med mig. Jag började fråga Kristoffer om han visste något mer men det gjorde han tyvärr inte. Jag tog mig igenom flera gemensamma kontakter, och till slut fick jag tag i en kille som visste. Vi spenderade en helg tillsammans, och har sedan dess haft honom som knullkompis som jag träffar frekvent.

Efter lite jobb och frågande fick jag reda på var Tinas kille höll hus, så jag gick till den baren på lördagen med hela min plan redo för min sexhämnd och frågade bartendern efter just Thomas. Hon pekade ut en riktigt snygg kille, så jag tog modet till mig och satte mig och pratade med honom. Vi planerade strax att träffas på måndagen innan han följde mig till taxin. Vi hånglade lite och jag åkte hem kåtare än jag någonsin varit förut, det var inte att endast skulle få ut min sexhämnd, men det skulle vara en hämnd med en otroligt snygg kille!

Vi tog sällskap på måndagen för att äta något och gick sen till en biljardbar, mina trosor var redan plaskvåta efter jag tänkt på vad som dolde sig i Thomas jeans och min kommande underbara sexhämnd. Han var riktigt charmig och hade en otrolig kropp. Efter bara en timme så tryckte jag in honom i ett hörn och började hångla upp honom. Hans kuk var så hård och mina byxor började få en våt fläck. Jag bönade och bad honom att ta med mig hem och på vägen dit drog jag ner gylfen och sög hans underbara kuk.

Jag sög honom tills han nästan kom innan jag slutade, hans försats var så härligt saltig i smaken. Så fort som vi kom in så knuffade jag ner honom på soffan och jag sög honom igen tills han sprutade en enorm sats ner i min hals. Jag fortsatte suga honom tills han blev slak, det är något som bara gör mig kåtare att få känna hur en killes kuk blir mjuk i min mun.

Thomas slickade min fitta så skönt, han var en riktig sexmaskin! Härlig kuk, perfekt kropp, stor sats och en tunga som inte kan beskrivas med ord. Efter han fick mig att komma riktigt skönt så började han knulla mig. Det var så många olika ställningar att jag kom tre gånger till innan han sprutade sin varma kladdiga sperma i min fitta. Jag hade tänkt mig att jag var klar med min sexhämnd vid det ögonblicket och han la sig på golvet för att ta en paus. Men, jag kunde inte låta bli att ställa mig på knä bredvid honom, smeka min egen fitta och stirra förtrollat på hur hans kuk sakta reste sig och blev halvhård medan jag kom. Jag slickade mig själv om läpparna och började suga honom tills han var stenhård igen.

Jag sa till honom att han skulle knulla min röv, jag tog fram lite glidmedel och han började knulla min röv så hårt att jag var tvungen att ta spjärn mot golvet. Mina bröst klämdes hårt mot den kalla ytan och det var helt otroligt, jag bad honom att dra mitt hår så hårt han kunde och jag kom direkt. Jag bad honom säga när han skulle komma, han fortsatte ta mig hårt i flera minuter innan han stönade högt att han var på väg. Jag krälade fort undan och började suga hans underbara kuk tills han kom hårt, det var inte så mycket sperma kvar i honom men hans kropp spändes något otroligt och han skakade helt och hållet.

Han kollapsade på golvet, fascinerad att jag sugit hans kuk direkt efter han knullat min röv – något som den korkade slynan till flickvän han hade inte hade gjort förut. Jag gick till köket och tog lite hushållspapper och började torka av honom och mig själv. Han gav mig en lång djup kyss innan han klädde på sig och gick.

Jag är inte säker på om det var min önskan att få ut min sexhämnd, hans underbara kropp och knullförmåga eller en kombination av båda men han är en av dem bästa ligg jag någonsin haft. Jag kom så jävla många gånger, det var en helt otrolig natt.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag vill knulla tränaren efter varje träningspass och Jag knullade min kollega på kontoret.