Härligt sex med ung tjej och fotfetisch

fotfetischDet var ett år sen jag skilde mig, hade hunnit träffa några tjejer men det hade inte blivit något särskilt av det hela. Jag har en fotfetisch, inget konstigt och absolut inte som dem som dricker piss. Mitt ex hade många tjejkompisar som jag fortsatt ha kontakt med efter allt som hänt. En som jag tänker särskilt på är Felicia, vi har alltid haft en bra relation till varandra. Vi har flirtat lite och så under tiden jag var gift, men det har aldrig tagits längre än så. Julen närmade sig när jag fick hennes telefonsamtal. Hon bjöd in mig att följa med henne på en julfest som var samma kväll som hon ringde. Självfallet ville jag följa med. Hon kände väl till att jag har en fotfetisch, frågade hon om jag kunde plocka upp ett par skor åt henne innan jag kom till henne. Självfallet, svarade jag. Felicia är i början av trettioårsåldern, lång med härliga ben och fötter. Underbar röv och bröst som jag bara visste skulle se perfekta ut i den tajta svarta klänningen hon beskrev för mig i telefonen.

Jag drog iväg till ett shoppingcenter för att hitta skorna hon bett om. Jag hittade ett par mörkrosa glansiga pumps som jag bara visste skulle se perfekta ut på henne. Det var en kvinna och hennes dotter som tittade på skorna med. Jag gissade på att dottern var i början av tjugoårsåldern. Hon höll på att leta efter ett par skor till en bjudning tillsammans med sina föräldrar och visste inte riktigt vad hon ville ha. Mamman frågade vad jag tyckte. Dottern, som presenterades för mig som Anna, tog av sig sina Converseskor, jag såg att hon inte hade några strumpor på och hennes tånaglar var målade med mörkgrönt nagellack. Hon tog på sig pumpsen, och jag kände hur mitt hjärta började bulta när min fotfetisch slog igång. Hon hummade, tittade på skorna och höll undan sitt blonda hår för att se bättre. Jag uppmuntrade henne att testa några till och det hela började kännas lugnt och avslappnat, och vi flirtade lite. Efter en stund tog hon ett par silverfärgade plattformsskor. Vi gick alla ut tillsammans till parkeringen, mamman tackade mig för hjälpen och Anna gav mig en stor kram och tackade mig. Hon bad om mitt nummer så hon kunde skicka en bild när hon tagit på sig skorna tillsammans med kläderna till festen.

Felicia blev jätteglad när hon fick se skorna jag valt ut åt henne och vi hade jättetrevligt på festen. Runt midnatt fick jag ett meddelande på min telefon. Det var från Anna, hon hade skickat en bild. En sexig bild på henne i bara skorna jag hade hjälpt henne välja! Hon hade fått ett eget rum på konferenshotellet som festen var på och bjöd in mig för ett glas champagne. Jag såg att Felicia var upptagen med sina arbetskamrater, så jag stack iväg.

Anna öppnade dörren kort efter jag knackade på, med ett champagneglas i handen… endast iklädd sina silverfärgade högklackade skor. ”Så du gillar skorna, eller är det fötterna i dem?”, frågade hon. Jag var lite förvånad att hon listat ut min lilla fotfetisch. Hon böjde sig fram, lade sig på sängen och lyfte upp sina ben i luften. ”Jag förstod direkt att du gillade mina fötter så fort som jag testade det första paret skor”. Min kuk började sakta växa i byxorna och hon såg det. Hon drog mig närmre sitt ansikte, satte sig på sängen och drog av sig mina byxor.

Hennes läppar och tunga gled över kalsongtyget som täckte min svullna kuk innan hon drog av mig dem och tog in min lem i sin mun. Jag kunde inte fatta vad som hände. Hon bytte hand från att smeka sin fitta och runka min kuk. Jag var stenhård i hennes mun! Hon lutade sig tillbaka på sängen, jag tog av mig resten av mina kläder och begravde mitt ansikte i hennes nakna fitta. Den var alldeles hal av hennes safter och smakade helt underbart!

Hon stönade högt och andades häftigt. Jag kände hennes skor på min rygg när hon spände benen över mina axlar när hon kom. Hon beordrade mig att pussa hennes fötter, och jag tvekade inte. Jag kände doften av hennes hud när jag kom nära hennes fot. Det går inte att beskriva känslan annat än gudomligt. Jag tog sakta av hennes sko och andades djupt hennes dofter. Hon frågade om jag gillade det, och jag nickade. Hennes nakna fot gled längs med mitt bröst och till slut så smekte hennes fotsula mot min hårda kuk.

Jag tog av hennes andra sko och andades in igen. Den här gången tryckte jag min näsa mot undersidan av hennes tår, innan jag började suga på dem. Hon stönade och kom igen medan jag sög på hennes fot! Hon hade nått punkten där hon började skrika ut sin njutning, ”Ååååh, du älskar mina söta fötter! Eller hur!? Knulla mig, knulla mig med din hårda kuk!” Hon ställde sig på alla fyra på sängen medan jag stod på golvet. Jag tryckte min kuk mot hennes fuktiga fittläppar och gled lätt in i henne. Hon tog en av sina skor och förde den mot sitt ansikte. Hon andades in och luktade sina egna fötter medan jag knullade henne!

Hon bönade och bad mig att komma på hennes fötter. ”Jag vill ha din sperma på mina tår!”, flämtade hon. Hon slängde sig på rygg och lade sina fötter på mina axlar och jag knullade hennes sköna fitta hårdare och hårdare. Hon höll sina fötter framför mitt ansikte och jag sög på hennes tår och slickade hennes fötter. Jag började närma mig och hon visste det. ”Knulla mina fötter”, beordrade hon.

Jag lade min kuk mellan hennes fötter och hon började smeka dem med sina underbara storlek 36 fötter. Hon klämde ihop sina fötter och jag kom. Jag sprutade en stor sats upp på hennes bröst, och täckte hennes fötter. Jag var helt utmattad. Hon förde upp sin fot mot min mun och jag slickade av min sperma från hennes fot. Vi knullade igen följande morgon, men efter det var jag tvungen att sticka för att hämta upp Felicia. Jag och Anna träffades många gånger efter det, mestadels när hon ville att någon tog god hand om hennes fötter. Jag är så glad att hittat en annan sexig tjej med fotfetisch.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Den unga killen knullade min fru och Min sexhämnd mot min korkade tjejkompis!