Han knullade min röv så skönt på soffan

han knullade min rövMin rumskompis arbetar som massör, en riktig sådan och jag har äntligen hittat nått som jag kan få ut av det hela. En av våra vänner är nämligen kund hos henne och han är så sexig. Han har långt blont hår och den mest otroliga tvättbräda jag någonsin sett. Jag ville att han knullade min röv och fick mig att komma var gång han tog av sig kläderna till bara kalsongerna var kvar när han skulle få massage. Jag fantiserade så ofta att han höll på att knulla min röv.

En dag var han hos oss och han råkade se hur jag tittade på honom medan han klädde av sig. Jag tittade bort på en gång men han hade ju upptäckt mig, jag skämdes rejält medan jag gick till vasken för att diska lite men min skamkänsla tvättades bort när jag kända hur han kom upp bakom mig och pussade försiktigt på min hals.

Jag smälte helt när han drog ut mig från köket och till soffan. Jag såg min rumskamrat le mot mig när hon stängde dörren till toaletten för att vi skulle få vara i fred. Han satt på soffan och drog upp mig i sitt knä, han drog av mig min tröja och började girigt suga på mina bröstvårtor. Jag stönade lågt och viskade åt honom att smeka min fitta. Han var inte sen att lyssna på mig och snart föll mina kläder på golvet innan jag kände hur hans fingrar gled in i min fitta.

Jag stönade lite högre när han smekte mig djupt och hårt, och jag kom i en orgasm på hans tre fingrar. Efter min orgasm så började jag ta av honom kläderna och lade ner honom på golvet. Jag lade mig ner på golvet på mage och han smekte och pussade på min rumpa och mitt rövhål medan hans kuk gled in i min mun.

Min tunga virvlade runt hans snabbt växande kuk och jag blev bara våtare medan jag kände hans mun och hand smeka och nafsa runt min fitta och röv. Han stönade och suckade av njutning medan jag sög hans kuk tills hans försats började rinna hur hans kuk. Han stoppade mig och bad mig att lägga mig på golvet. Jag lade mig till rätta och såg på hur han lyfte upp och särade mina ben innan han körde in sin kuk djupt i min våta hungriga fitta.

Jag skrek nästan till när han började knulla mig hårdare och hårdare, stönande och flämtande hela tiden. Lite då och då smiskade han till min rumpa medan hans kuk försvann djupt in i mig. Han knullade mig hårt tills hans varma sperma fyllde hela min fitta, det var så mycket att det började läcka ur mig. Han stönade högt och det var så härligt att jag kom igen.

När han slutat komma drog han sig undan till soffan och bad mig att ställa mig på alla fyra på soffan. Jag gjorde som han bad mig och snart var hans kladdiga kuk framför mitt ansikte. Utan att tveka tog jag in den och började slicka rent den med min tunga samtidigt som han nöp och smekte mina bröstvårtor och smiskade min rumpa.

Snart var han stenhård igen och han fick mig att lägga mig på mage på soffan och jag putade upp min rumpa mot honom så mycket jag kunde. Jag log när han började smeka och mjuka upp min röv med sina fingrar tills dem gled in i mig. Han lutade sig över mig med sina fingrar i mig och viskade, ”Kan jag knulla din sexiga röv?”. Jag stönade ja och han pussade mig med ett leende. Jag tackar aldrig nej till härligt analsex. Han drog ut sina fingrar ur min röv och smekte över mig med sin kuk innan han tryckte den mot min trånga lilla öppning. Han gled sakta in och jag stönade högt medan han gled djupare in i min röv. Sakta knullade han min röv men ökade snart takten tills han pumpade hört och snabbt in i mig. Han smiskade min röv och knullade min röv bara hårdare och hårdare.

Han började stöna och flämta högljutt medan han knullade min röv så hår och sköntt han kunde tills min röv var alldeles röd och pulserade av njutningen. Han knullade min röv tills han kom i mig och fyllde mig med sin varma sperma. Jag skrek ut att jag skulle komma med och han förde ner sin hand och in gled fyra fingrar i min fitta som klämde hårt om dem i orgasmen.

När vår gemensam orgasm lagt sig slappnade vi av och han drog sig ur mitt hål. Vi turades om att göra rent varandra med våra tungor. När vi var nog rena så klädde vi på oss och han bjöd ut mig på mat. Vi gick sen tillbaka till hans lägenhet och vi har varit tillsammans sen dess.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Det var hennes första analsex – Vi träffades på en nattklubb och En sexdejt som blev en trekant.