Slicka min tjejs våta fitta

tjejs våta fittaVi bestämde oss att vi skulle gå ut på en fredag för att slappna av efter en lång arbetsvecka. Vi duschade och jag tittade på medan min heta flickvän stod naken och gjorde sig i ordning. Jag kunde inte motstå det och kom upp bakom henne och pussade på hennes underbara rumpa. Ett mjukt stön kom från hennes mjuka läppar. Hon klämde sig mot mig när min tunga började utforska hennes bakersta hål. Hon var helt i min kontroll nu. Hon älskar den uppmärksamhet jag ger henne och hur jag tillfredsställer henne med varje kyss, slick och sugning av varje del av hennes kropp. Jag pussade och slickade hennes hår en stund, innan jag ställde mig och stötte in min hårda kuk i min tjejs våta fitta. Hon älskar att bli knullad bakifrån och jag tar henne hårt och snabbt. Känslan får henne att darra i hela kroppen och hon skakade av orgasmen. Det fick mig att komma, och jag sprutade våg efter våg av sperma djupt i henne. Jag tvättade av henne med min tunga och hon fortsatte klä på sig en väldigt utmanande dress som alla kunde beundra henne i.

Vi stack till en klubb, köpte drinkar och lyssnade på musiken. Det vi drack, stämningen och musiken fick henne att tappa sina hämningar och hon började bli mer och mer leksam av sig. Jag märkte ett par tjejer som stirrade ordentligt på henne när hon gick till toaletten. Medan hon var borta kom dem fram till mig. De båda var studenter som pluggade till sjuksköterskor och dem frågade om vi ville följa med dem på en egen privat fest. Jag föreslog att dem kunde vänta tills min tjej kom tillbaka, för att se vad hon tyckte. När hon kom hade tjejerna dragit sig till baren och jag berättade vad som hänt. Hon tyckte att vi lika gärna kunde haka på och vinkade åt dem att komma förbi och prata om saken. Tjejerna tog med henne till dansgolvet så dem kunde prata.

Dem dansade runt henne och gned sig mot henne. Jag kunde se och förstod vad det var dem pratade om. När dem kom tillbaka beställde jag in en runda och pratade med dem vad dem ville hitta på. En av dem pratade, hon hette Anna, om hur mycket hon ville röra vid min tjej, smeka henne och ta oss båda hela natten tillsammans med sin kompis så länge som vi var intresserade av det.

Vi följde med dem i en taxi till deras lägenhet som inte låg alltför långt borta. När vi kom in satte dem på musik och gav oss en privat stripshow medan dem smekta och kysste varandra. Sakta rörde dem sig till min tjej, drog upp henne till sig och höll om henne. Dem gned sig mot henne, smekte hela hennes kropp. Tillsammans tog dem sakta av min tjej hennes kläder, plagg för plagg. Annas tunga hittade snabbt min tjejs våta fitta och Lena, som den andra tjejen hette, sög på hennes bröst. Tjejerna fortsatte framför mig och jag tittade på samtidigt som jag runkade medan min tjej blev helt omhändertagen.

Det kändes som om dem höll på i flera timmar som dem slickade henne, blev slickade och pullade varandras fittor och rövhål. All fokus var på min tjej ändå. Hon hade slutit sina ögon, hon hade haft flera orgasmer under deras lek. Det hade nog pågått närmare en timme och ingen av dem hade tagit en paus ännu, dem bara fortsatte. Min tjej låg mellan Lenas ben och njöt av den unga tjejens doft. Anna slickade hennes röv och tungknullade henne bakifrån. Anna slutade och tittade äntligen bort på mig och sade att dem inte hade glömt bort mig.

Jag sade att jag verkligen gillade vad jag hittills hade sett men hon sade att hon var redo för att få en hård kuk och att min var mer än nog för att få henne att bli kåt. Hon kröp upp mellan mina ben och sög in min kuk i sin mun, saliven rann längs med skaftet. Anna var riktigt sugen på en kuk. Hon runkade mig hårt, som om hon ville mjölka ut all min sperma. Det tog inte lång stund med den hungriga munnen som omslöt min kuk, och allt som jag hade sett hittills. Jag tömde en enorm sats ner i hennes hals. Hon stönade, suckade och sög i sig allt som kom ur mig.

När hon inte kunde få ut mer släppte hon taget om min kuk, jag flyttade på mig och jag gled in i botten i denna härliga tjejs våta fitta. Jag lyfte upp henne så hon kunde fortsätta slicka min flickväns röv medan jag tog henne bakifrån. Ju mer jag stötte in i henne, ju mer stönade hon, slutade slicka för att be mig knulla henne hårdare. Varje gång jag trängde in i henne blev det bara en intensivare känsla, sen drog jag mig ur och började slicka hennes röv och fitta. Anna stönade högt när hon kände min tunga glida över henne, och hon kom för mig. Hon tappade kontrollen och föll ihop. Jag frågade om hon var okej och hon svarade bara att jag var helt otroligt duktig att använda min tunga.

Jag ställde mig bakom min flickvän och smekte min tjejs våta fitta, och gned in hennes trånga röv med hennes safter. Hon verkade inte ha något emot att jag knullade hennes röv tills jag kom i henne. Anna tittade på när jag tog min flickvän, hon lade sig under oss och slickade min pung medan jag knullade min flickväns röv. Min flickvän kom hårt på nolltid när Anna började slicka min tjejs våta fitta med.

Min tjej fick Lena att komma igen och igen, det var som om hon inte kunde få nog av denna ungfitta. Hon kved och bad att hon skulle sluta, men min flickvän fortsatte bara. Hon höll ned Lena, sög och slickade snabbt hennes klitta. Mitt knullande började nå punkten då jag tappade kontrollen i hennes sköna röv och jag sprutade min sats i henne.

Efter jag börjat slakna av drog jag ut min kuk och slickade rent hennes rövhål från sperman som läckte ut och rann ned till hennes fitta. Anna slickade i sig det jag missade som rann längs med fittläpparna.

Tjejerna tackade oss och bad oss att komma tillbaka. Vi fick deras telefonnummer och uppmaningen att ringa, för dem kunde komma till oss på bara några minuter om vi ville ha kul igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hett student sex i korridoren och Spontant sex vid havet med en främling

7275