Hett student sex i korridoren

Idag har vi en mysigt snuskig liten berättelse från en medlem på hittakknu.se

Sexy butt in the shower

Jag hade packat mina saker i bilen och jag sade hejdå till mina föräldrar och vänner. Det var dags för mig att starta ett nytt kapitel i mitt liv, jag skulle börja på högskolan och flytta in i korridor. Jag såg fram mot det men jag var också lite nervös eftersom jag för första gången flyttade hemifrån.

Det tog mig större delen av dagen att köra till staden där min nya högskola var. När jag kom fram till studenthuset såg jag att det var full fart och massa rörelse. Föräldrar hjälpte sina barn med deras saker. Det bars alla möjliga saker till de nya rummen. Och där var jag med knappt någonting packat i min bil, bara det absolut nödvändigaste och samtidigt bar andra omkring på plattvs, datorer och möbler.

Jag parkerade min bil och fram mina papper med adress och rumsnummer och jag kände mig lite borttappad. Direkt när jag klev ur bilen kom det fram en kille och frågade: ”Hej och välkommen, vet du vilket rum du ska bo i?”. Jag visade honom mina papper och han sade; ”Ah, det är enkelt, du bor i min korridor och jag är korridorsansvarig”. Han visade mig vägen och jag började känna mig lite lugnare. ”Tro mig, vi kommer ha jättekul, särskilt den här veckan eftersom det är nollning”.

Så en timme senare satte vi oss ned och drack lite öl, det var 15 killar försökte lära känna varandra och 15 tjejer från våningen ovanför vår kom förbi för att hälsa. Jag hade redan börjat föreställa mig att det skulle bli en jättebra första remin för mig här. Några timmar går och vi arbetar oss igenom ölen. När kvällen kommer går vi till studentkårens bar och beställer mer öl, det här var ju trotts allt en lära-känna-kväll.

Det var en del flörtande och vi träffade nya tjejer men på det hela taget var vi alla tillsammans i en enda stor grupp. Så gott som alla som var där var nya studenter. Vi gick senare tillbaka till korridoren och festade tills småtimmarna, det var vad det hela handlade om. Några av oss hamnade i tjejernas korridor. Det var några av dem som fortfarande var vakna och höll oss sällskap, vi satt i gemenskapsrummet med dem. Blygheten började försvinna efter mängden alkohol vi hade druckit och vi började snabbt prata om sex.

Vi snackade, skrattade och delade med oss av våra erfarenheter av sex. Ganska snart blev det ganska uppenbart att de en hel del av tjejerna ville ha ett riktigt bra knull. En i vår grupp väntade inte länge på sin chans att ha student sex och försvann snart iväg med en ganska söt tjej. Vi hörde stön eka genom korridoren och de andra tjejerna började skratta när de insåg att paret inte hade klarat mer än några minuters sex.

Jag behövde verkligen pissa och gick iväg för att hitta toaletten. Det var ganska enkelt att hitta den gemensamma toan, alla korridorer såg likadana ut. Jag var där bara några sekunder innan jag hörde en tjej komma in och jag kunde höra hur hon började duscha. Jag vände mig om och såg henne, hon hade hängt sin handduk över en stol och hon stod naken i en av de gemensamma duscharna.

”Förlåt, jag behövde verkligen kissa” sade jag lite blygt, och jag började känna mig ganska nykter. ”Det är okej”, sade hon med ett leende. ”Jag behövde verkligen en dusch”, tillade hon. Vi började prata och samtidigt kollade jag in hennes former, hur vattnet rann över hennes solbrända kropp. Studerade kontrasten mellan solbrännan och de ljusa bikinilinjerna. Hennes bröstvårtor var styva och brösten var små och fasta. Hennes kön var perfekt trimmat och rakat det som en liten triangel över hennes fitta.

”Gillar du att titta på mig?”, frågade hon. ”Mmmm”, var det enda jag kunde få ur mig och fortsatte titta medan hon smorde in duschcreme över hela sin kropp. ”Jag tycker du borde komma in i duschen med mig”, sade hon, och hon såg ut som om hon menade det. Hon behövde inte fråga mig två gånger. Jag hoppade ur kläderna direkt, rummet var lite kallt och min kuk var slak. När jag hoppade in med henne i duschen slog det varma vattnet mot min hud och vi började hångla. Min kuk blev hård på direkten och strök emot hennes varma våta hud.

Hon var väldigt direkt, tog tag om min kuk och förde den in i sig. Hennes fitta var tajt som fan! Hon var inte mer än 19, kanske 20. Vi fortsatte hångla och jag tryckte in min kuk i henne. Hon var ganska mycket kortare än mig och jag fick lyfta henne och trycka henne mot vägen medan vi knullade. Hon ville bli tagen hårt, och jag drog mig ur så vi kunde ändra ställning. Vi hörde röster och en av de andra tjejerna kom in i det gemensamma badrummet. Tjejen flämtade till av förvåning när hon såg oss knulla och skyndade ut igen. Vi brydde oss inte, vi var för fokuserade på att utforska varandra och jag lutade henne framåt och tog henne bakifrån.

Jag minns att jag tänkte hur liten hennes fitta var och hur den stramade runt min kuk när jag tog henne hårt medan det varma vattnet strilade ned på oss. Jag tog tag on hennes bröst och klämde hennes bröstvårtor samtidigt som jag ökade takten. Jag tror vi höll på en bra stund, jag var fortfarande lite full och det tog mig ett tag att komma. Jag frågade henne om hon använde p-piller, medan jag trängde djupare in i hennes härliga varma fitta, men hon sade ”nej, kom inte i mig”.

Hon stönade ut sin njutning och jag kände att jag höll på att komma. Jag drog mig fort ur henne och hon vände sig om. Jag sprutade hela min kladdiga sats på hennes fasta mage, hon log och kysste mig. Vi tvättade av varandra och då insåg jag att jag inte hade någon handduk. ”Det är okej, du kan komma med mig till mitt rum”, sade hon.

Det var en galen natt när jag gick drypande våt genom korridoren med mina kläder i ett knyte i min famn, det kom hejjarop och skratt från gemenskapsrummet. När vi väl kom in i hennes rum och hon stängt dörren så lade jag mig i hennes säng och tittade på henne medan hon torkade av sig. Hon torkade noggrant av sitt kön, och könshåret fick den där härlig puffiga formen den får efter att ha tvättats och torkats med handduk. Hon hoppade i sängen och lade sig till rätta bredvid mig. Vi kysstes och sedan somnade vi, hon i mina armar.

När jag vaknade nästa dag såg jag att hon fortfarande sov bredvid mig. Min kuk var hård, och jag tog mig försiktigt ur sängen för att inte väcka henne. Jag visste att jag skulle knulla henne igen när hon vaknade. Vi spenderade hela dagen i hennes rum, vi hade sex några gånger och tittade på tv emellanåt medan vi samlade krafter för nästa omgång. Jag hade min första riktiga sexdag den dagen, jag fick student sex och vi lärde oss mycket av varandra. Jag kommer alltid minnas henne som ett av mina bästa knull.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Konsten att ha sex på flyget utan att bli upptäckt och Knulla pappas kompis i hemlighet