Intervjun som blev en orgie – Del 1

En kvinna, två mänLisa var desperat att hitta ett jobb och hade ansökt allt från försäljning till sekreterarjobb. Efter fler avslag än vad hon ville se, öppnade hon sin e-post och hittade en inbjudan till en anställningsintervju för en tjänst som chefsassistent. Det var en tjänst hon sökt veckan innan. Hon visste inte att denna intervju skulle visa sig vara en sexintervju.

Hon öppnade mejlet, läste noggrant igenom det och svarade att hon bekräftade intervjutiden. Dagen kom fort och för att ge ett gott intryck klädde hon upp sig i sina bästa kläder som bland annat framhävde hennes stora byst och långa slanka nacke. Hennes nyduschade hår svallade ner längs hennes rygg och hennes pennkjol satt tajt runt hennes fasta rumpa. När hon såg sig själv i spegeln var hon lika glad som nervös inför intervjun, men hon var klädd för att göra succé. Hon bad en tyst bön att den som intervjuade henne skulle vara en man. Vad hon inte visste var att hon var på väg till en orgie.

När hon kom fram till den avtalade adressen var hon förvirrad. Hon hade tagit en taxi till en sorts lagerbyggnad i utkanten av stan. Hon frågade chauffören att dubbelkolla adressen, han gjorde det och det var rätt ställe. Hon klev ur taxin, och den körde iväg. Lisa tittade nervöst på den stora byggnaden och såg ingången. Hon samlade sig själv och gick dit, hennes klackar ekade högt mot det hårda underlaget. Det var inte en själ i närheten.

När hon kom närmre dörren såg hon en skylt som sade ”Chefsassistent – intervju”, och gick in. När hon kom in hann hon se skymten av en korridor innan allt blev mörkt. Lisa stannade och kände sig kvävd när en säck drogs över hennes huvud. Hon hann knappt göra ett ljud innan en stark hand täckte hennes mun genom tyget. Hennes hörsel och lukt ökade för att kompensera hennes sinnen i mörkret. Ekot av hennes klackar på golvet och doften av en man var det som hon kunde processera med säkerhet. Lisa var vettskrämd när hon lyftes utan problem och bars under vad som kändes som en evighet innan hon sattes i en stol.

För rädd för att prata, hennes bröst hävde sig upp och ned medan hon försökte andas genom den tjocka säcken som täckte hennes huvud. Även om hon var rädd, så kände hon sig konstigt nog lite upphetsad. Mannen som hade lyft och burit henne hade inte velat göra henne illa – han hade varit bestämd men mild i sitt beteende. Det var något mer som pågick här. Hennes tankar snurrade runt och då kände hon hur hennes armar och ben drogs till stolen och bands fast. Lisa kände sig sårbar med sina ben särade och bundna vid stolsbenen, hon kände att hon började bli fuktig av upphetsning. Hon oroade sig att den som band hennes ben skulle se hennes fuktiga trosor.

Lisa försökte lugna sig och andas normalt, hon var bunden tajt men det gjorde inte ont. Var det här en intervju, undrade hon, eller var det enbart för någon annans nöje? Lisa lyssnade koncentrerat, hon ville verkligen få ett svar, men hon kunde inte höra ett enda ljud. Plötsligt hörde hon en dörr öppnas och stängas och flera personer som kom närmre henne och stannade bakom henne. Lisas hjärta började slå snabbare, hon kunde känna doften av både manlig och kvinnlig parfym och kände att de stod nära.

Plötsligt tog någon tag i säcken och drog av den. Lisa kisade först innan hennes ögon anpassade sig till ljuset. När hon såg bättre såg hon att hon satt framför ett glasfönster med utsikt över ett konferensrum. Det var mörkt förutom en ljuspunkt i mitten av rummet, där det stod ett bord med tre nakna personer sittandes vid bordet. Det var två män och en kvinna, en liten orgie i rummet bredvid.

Lisa tittade sig omkring, hon kunde se tre skuggor i mörkret bakom henne, två kvinnor och en man. Mannen var lång, small och hade glasögon. Kvinnorna stod på vardera sidan om honom och de var inte så mycket kortare än mannen och de var också smala. Lisa började talat, och frågade var hon var. Mannens djupa röst svarade henne att hon hade ansökt om ett jobb på företaget och att det här var hennes intervju. Med hennes fråga besvarad steg mannen ut från skuggorna, hans hade ett imponerande utseende i sin mörka kostym, vita skjorta och den djupröda sidenslipsen. Han log, gick fram till Lisa och såg att hon log tillbaka för en kort stund innan hon insåg sitt läge.

Mannen strök hennes hår och flyttade hennes huvud framåt så hon kunde se kvinnan som satt på bordet, med en man mellan hennes särade ben. Hon var uppenbarligen i extas och att titta på fick Lisa att känna sig förvirrande upphetsad. Mannen bakom henne släppte taget om hennes huvud. Hon stirrade fascinerat på medan mannen slickade den extatiska kvinnans fitta. Mannen bakom henne lutade sig fram och frågade om hon skulle vilja höra ljud inifrån rummet. Hon kunde inte säga något och bara nickade. Lisas eget kön blev våtare och hon började ta små, korta andetag när hon hörde kvinnans upphetsade stön.

Den andre mannen ställde sig upp och gick runt bordet, hans tjocka kuk stod rakt upp. Lisa stirrade på den och fuktade sina läppar när mannen närmade sig kvinnan. Han ställde sig på borde och körde ned sin kuk i hennes hals. Lisa kunde se den försvinna i kvinnans mun och kvävda flämt och stön från trion kom genom högtalarna. Lisa skruvade på sig i stolen, hennes fitta var plaskvåt. Att se den ene mannens kuk i kvinnans mun medan den andre slickade hennes fitta gjorde att Lisa kände sig lite avundsjuk.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Intervjun som blev en orgie – Del 2 och En förnedrande BDSM sex upplevelse på jobbet

BDSM dater