Knulla på tåget

knulla på tågetJag visste inte vad ödet hade i åtanke men något hände som gjorde att jag fick träffa henne och knulla på tåget. Det var en riktigt varm sommareftermiddag när jag tog tåget för att hälsa på min bror. Det var en återkommande sak jag gjorde varje sommar när jag slutade skolan och hade lite pengar över från juni. Det skulle nog vara sista gången på ett tag eftersom jag nyss hade tagit studenten och högskolan och studentlivet väntade till hösten. Jag hittade min plats i en ganska tom vagn, mitt emot en riktigt fin brunett. Hon såg ut att vara lite över fyrtio och otroligt vacker. Hon såg ut att ha utländskt påbrå och hennes kropp var en fröjd för ögat. Jag tog min stora ryggsäck och klämde upp den på hyllan, satte mig ner och vi fick ögonkontakt. Jag hälsade och hon hälsade tillbaka. Jag frågade vart hon skulle och hon berättade att hon skulle till sin syster. Jag märkte vigselringen på hennes hand och frågade om hennes man var med på resan. Hon verkade inte så glad över min fråga, och svarade att, ”det aset inte skulle resa med henne igen någonsin!” Hon förklarade att hon kommit på honom under föregående vecka med hennes bästa väninna. Hon hade öppnat dörren precis när han kom i henne.

Hon var upprörd och jag bad om ursäkt. Hon log och sade att det inte var något problem, och frågade sedan om jag kunde komma och sätta mig bredvid henne. Med ett leende flyttade jag mig. Jag frågade lite mer om vart hon skulle. Det visade sig att hon skulle till samma ställe som mig. Hon skrattade och frågade när jag skulle tillbaka, vi till och med kollade på biljetterna och det var samma dag och samma tåg vi skulle åka tillbaka med. Ett helt ofattbart sammanträffande, det är lustigt hur ödet fungerar.

Vi pratade och skrattade om det. När tåget väl lämnade stationen var det som om vi hade känt varandra hela våra liv. Hennes man kom fram i samtalet igen. Hon berättade att hon skulle besöka sin syster under tiden hon försökte få ordning i sitt huvud och vad hon skulle göra nu efter allt som hade hänt. Hon nämnde till och med mikrokuk i förbigående. Det är en detalj som man inte direkt missar i ett samtal så jag var bara tvungen att fråga vad hon menade. Svaret fick mig att skratta när hon sade att hennes man, snart exman, kuk var ungefär lika stor som hennes tumme vid full erektion. Hon skrattade själv och vår ögonkontakt blev mer laddad. Medan tåget rullade genom landskapet fortsatte vi prata om sex och hon frågade om jag hade en tjej. Jag svarade att jag inte direkt hade något, bara någon flirt. Hon skrockade och sade att det är en bra sak när man är i min ålder.

Då märkte jag att hon knäppt upp ännu en knapp i sin blus, och jag hade missat det helt. Hennes urringning var helt otrolig. Jag antog att hon måste ha haft d eller dd. Hela hennes kropp var otrolig och kjolen hon hade på sig verkade ha glidit upp lite mer. Hennes solbrända ben var korsade och dem fick mig nästan att dregla. Kjolens slits gick väldigt högt med och jag oroade mig att hon skulle se den stora bulan som börjat växa i mina shorts. Vi fortsatte prata när hennes hand plötsligt strök emot mitt lår. Hon log och hon lade handen på mitt lår. Jag var inte sen och lade min hand på hennes lår med när hon smekte upp till min nu hårda kuk. Hon rös till och viskade att hon inte känt en så hård och stor kuk förut. Hon hade gift sig mycket ung nämligen. Hon hade aldrig varit otrogen heller. Hon tog tag om min kuk genom tyget och viskade i mitt öra att hon ville knulla på tåget.

Det började kännas varmt när tåget stannade vid nästa station och vi kom tillbaka till verkligheten när ett par i femtioårsåldern satte sig på sätena snett framför oss. Det fanns massvis med tomma säten och dem var bara tvungna att sitta just där. Min kuk började sakta slakna av, jag var så otroligt frustrerad av att bli hindrad från att få knulla på tåget.

Vi pratade med Lars och Beatrice, som dem hette, en liten stund, det började skymma ute och det verkade inte som om andra klev på tåget när vi stannade. Vi bestämde oss alla att gå till bistron för att skaffa något att äta, och det var ett riktigt kul samtal. Dem retades med den heta puman jag suttit med att hon hittat riktigt lammkött, och hon kontrade med att ju yngre dem är desto bättre smakar dem. Det hade blivit mörkt ute och vi hade alla druckit en hel del, och kommit in på ämnet sex. Vi skämtade om det och vi hade tystnat under samtalet. Jag kände hur hennes hand trevande fann min kuk under bordet. Jag kunde se att även Lars hade sin hand under bordet och det var uppenbart att han smekte Beatrices fitta för hon blundade och bet tyst sig själv i läppen. Vi var helt tysta och såg på hur hon plötsligt spände sig och gav ifrån sig en lång suck. Vi var dem sista i vagnen förutom killen i kassan så mitt sällskap gav en tyst applåd för den lilla uppvisningen vi hade fått.

Vi gick tillbaka till våra platser, med något extra att dricka. När vi satt oss ned började det äldre paret att hångla, och jag tittade på kvinnan jag satt med med ett leende. Vi lutade oss fram för att kyssas och snart smekte vi varandra passionerat. Hennes händer smög in i mina shorts och min hand gled in under hennes blus. Jag smekte hennes hårda bröstvårta och hon smekte min kuk. Hon viskade att hon verkligen ville bli knullad och hon körde in min hand under sin kjol. Hon var så jävla våt. Hon hade tagit av sig trosorna, troligtvis när hon gått på toaletten när vi var i bistron. Jag smekte hennes klitta och hon kom på nolltid. Hela tid kved hon och suckade att hon ville känna min kuk i sin fitta. Hon ville bli uppfylld av min ungkuk och känna min sperma i sig. Jag var så kåt att jag inte märkte vad Lars och Beatrice gjorde.

Hon drog av mig shortsen och släppte lös min kuk. På nolltid hade hon grenslat mig och mitt ollon gled längs med hennes våta fitta. Hon rätade till sig så jag gled in och jag var i himmelriket. Hon började sakta rida mig, och tog in mer och mer av min kuk tills jag var helt i henne. När hon sjunkit ner helt på min hårda lem stönade hon och sittandes kom på min kuk. Hennes safter flödade ur henne och hon höll min kuk hårt i sin krampande fitta.

Hon viskade i mitt öra att hon slutat komma, ”Det är så jävla skönt! Jag har aldrig känt en så stor kuk i mig innan! Knulla mig nu min unghingst!” Jag gjorde som hon bad mig och började stöta in i hennes heta hål. Jag knullade henne hårt och djupt och hon kom igen efter bara några stötar men jag slutade inte när hon spände sig och hennes fittsafter rann ner på min pung och ner på sätet vi satt på. Hon andades häftigt för att igen spänna sig men jag gav inte upp att knulla henne hårt och djupt. Hon började stöta mot mig och red mig i en otrolig hastighet. Hennes ögon rullade bak i huvudet när jag kom och sprutade djupt i henne, hon kom till slut i en enorm orgasm.

Jag höll henne i mina armar medan våra safter rann ner på sätet. Jag drog henne till mig där jag satt. Tittade på Lars och Beatrice som gav oss en tyst applåd med. Hon började kvickna till, tittade mig intensivt i ögonen och sa, ”Du är min den här sommaren!” Vi skrattade. Resten av sommaren knullade vi så ofta vi kunde. Jag har aldrig upplevt en så skön sommar.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag fick knulla en ung tjej som var inneboende hos mig och Hon blir knullad av en dominant man på lunchen

7275