Den underbara upplevelsen att slicka vännens fitta

slicka vännens fittaDe kom in i omklädningsrummet efter en lång träning. Av någon anledning hade det verkat som om tränaren hade vaknat på fel sida sängen den dagen och tog ut det riktigt ordentligt på tjejerna i gruppen. ”Vad i helvete var det där?”, sade Maria med en djup suck medan svetten rann längs hennes tinning. ”Jag har ingen aning”, svarade Caroline medan hon tog av sig sina svettiga träningskläder. ”Jag tror inte jag skulle klara av en sådan träning till”. Alla i omklädningsrummet verkade vara i ett chocktillstånd, men efter några minuters återhämtning började alla klä av sig för att ta sig till duscharna. Så snart som dem avslappnande vattenstrålarna började strila över dem trötta musklerna börjar de känna sig lugnare och så var det för det mesta.

En efter en började tjejerna lämna duschen tills bara Maria och Caroline var kvar. Caroline hade länge avundat Marias stora bröst och på samma gång hade hon känt sig upphetsad av att se dem i duschrummet och hon hade till och med fantiserat om att slicka vännens fitta när hon klittrat. Hon tittade på medan Maria smorde in sina runda bröst med duschkrämen, och sakta sköljde bort den. Maria tittade upp på Caroline och hon ryckte till, rädd över att ha blivit påkommen att stirra på sin väns bröst på det viset. Maria lockade henne närmre med sitt pekfinger, och förstummat gick hon fram till henne. Maria tog tag om hennes huvud och sänkte ner henne till sin bröstvårta. Caroline var chockad men tvekade inte att sluta sin mun runt den stenhårda bröstvårtan. ”Åh, du suger så skönt”, suckade Maria och hennes händer började smeka ner över Carolines bröst och vidare ner till hennes upphetsade fitta. Med små långsamma rörelser smekte hon sin väns heta kön.

Efter att hon sugit och nafsat på bröstvårtorna en lång stund så föll hon ner på knä framför Maria och stirrade på den svullna orakade fittan. Sakta lutade hon sig fram, sträckte ut sin tunga och lät den snudda vid fittan. Hon lutade sig fram lite till så hennes tunga kunde smeka över den våta klittan, samtidigt som hon klittrade sig själv i snabba rörelser. Hon var som uppslukad av njutningen att klittra och slick vännens våta fitta. Inom kort började Marias suckar bli djupare och mer okontrollerade, och hon kände hur Maria kom för henne medan hon sög på hennes klitta.

Maria stod på sina darriga ben och drog upp Caroline till sig. Hon nöp hårt i hennes bröstvårtor och kysste henne djupt, medan deras tungor smekte och lekte över varandra kunde hon känna smaken av sin egen fitta i vännens mun. ”Mmm, jag älskar dina stora bröst!”, morrade Caroline upphetsat och Maria fnissade till svars innan det var hennes tur att ställa sig på knä på golvet.

Maria tog ett stadigt tag om Carolines rumpa och drev hennes höfter fram mot hennes ansikte. Hon slukade girigt vännens svullna klitta och började suga och ömsom slicka vännens fitta. Det fick Caroline att flämta till av förvåning och njutning. Det var första gången hon varit med en tjej, men det var uppenbart att Maria hade gjort det här flera gånger tidigare. Hon darrade och sjönk in i en njutningsfull dimma.

Hon flämtade till av förvåning när hon kände något tränga in i henne och insåg snabbt att det var ett finger. Det var så skönt att känna något fylla upp henne och hon kramade sina fittmuskler runt fingret medan Maria sakta utforskade hennes djup. Caroline smekte sina normalstora bröst och nöp i bröstvårtorna, hon kände att hon började tappa kontrollen över sin njutning. Hon vred sig och stönade högt. Nere från sin fitta kunde hon höra hur Maria hyschade henne, och hon insåg direkt att hon måste vara tyst eller bli påkommen av tjejerna som höll på att byta om i omklädningsrummet.

Caroline bet hårt ihop sina tänder och försökte kväva sina njutningsfulla stön, hon hade alltid varit högljudd när hon hade sex med killar men det här var mer intensivt, mer skönt. Hon visste inte om hon skulle kunna hålla tillbaka länge till.

Maria slutade plötsligt slicka henne, hon tittade lite förvirrat ner på sin vän som tog hennes hand och drog ner henne på golvet så dem båda låg i en sextionia. Det var en god idé, förhoppningsvis kunde hon kväva sina stön genom att fortsätta slicka vännens fitta som är så underbar. Maria lade sig underst och Caroline gränslade hennes ansikte. Hon lutade sig fram och kände vännens stora bröst och bröstvårtor gnida mot hennes mage, och det fick hennes fitta att instinktivt dra ihop sig och bli lite våtare.

Det var som att bli uppslukade av njutningen direkt, hon kände Marias tunga lapa över hennes fitta, hur hennes fingrar begravde sig djupt i henne och hittade hennes g-punkt. Caroline gjorde allt hon kunde för att fokusera på sin väns savande fitta, och hennes läppar slöt sig snart kring vännens klitta. Inom kort kände hon att hon inte kunde längre, hennes fitta krampade och värkte för att få komma i en sprudlande orgasm.

Sakta byggdes den upp, precis som om hennes kropp ville göra allt för att dra ut njutningen så länge som möjligt. Hennes fitta rann bokstavligen av kåtsafter, hennes ben började skaka och hennes andedräkt slog hårt mot Marias fitta tills hon slutligen kom. Hon kvävde större delen av sitt skrik, orgasmen var så kraftig att hon knappt kunde få luft. Hon spände hela sin kropp och till slut flödade orgasmen fritt genom henne.

Caroline kollapsade på Maria, och flämtade och darrade av efterskalven från hennes nykomna kön. Maria skrattade och daskade till hennes rumpa med ena handen. De ställde sig snart upp, duschade av varandra medan de båda smektes och hånglade till och från. De eggade varandra att vara mer och mer modiga. Till slut insåg dem att dem inte kunde fortsätta hela kvällen, nästa grupp skulle snart komma ut från nästa träningspass för att duscha.

Hon ville inget annat än att förlora sig i Marias härliga kropp resten av kvällen. ”Ska vi gå hem till dig eller mig och fortsätta?”, sade Maria med ett upphetsat leende innan dem gick ut i omklädningsrummet.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Min födelsedagspresent var en lesbisk trekant och Underbart att få slicka ungfitta varje dag

Tutt Dating