Första träffen med tjejen från dejtingsidan

träffade tjejen från dejtingsidanJag kom äntligen fram efter en riktigt lång resa med flera byten och jag borde ha varit tröttare än jag var. Det var tanken att få träffa henne som höll mig pigg. Jag var nervös men ändå spänd och jag kunde känna hur mitt hjärta pumpade snabbare än vanligt. Det var länge sedan jag hade känt mig så spänd. Jag hade inte packat med mig så mycket inför resan, och jag hade planerat resan väl i förväg för att köpa på mig lite smått och gott. Några saker som jag kände var viktiga för vårt möte. En flaska prosecco inhandlades ganska snabbt, lite massageolja och självfallet var jag tvungen att köpa några röda rosor.

Vi hade chattat och messat i flera månader genom dejtingsidan vi var medlemmar på, bytt bilder med varandra och även videochattat flera gånger. Hon hade en försmak för sina leksaker och jag hade sett på medan hon tagit sig själv till orgasm efter orgasm via cammen. Men nu hade vi äntligen bestämt oss för att träffas och vi båda hade räknat ner dagarna tills det skulle hända.

Jag kom fram till hennes hem med min väska och en påse fylld med det jag handlat. Jag rätade till mina kläder när jag stod utanför hennes dörr, och drog handen genom mitt hår. Jag ville att allt skulle vara perfekt, och jag var nervös eftersom vi träffats genom dejtingsidan även om jag sett henne i cammen. Hon öppnade dörren innan jag ens lyft handen för att knacka på och hälsade på mig med ett stort leende och en puss. ”Hej!”, sade hon, ”jag kan knappt tro att du är här!”, fortsatte hon och lade sina armar om min nacke. Jag kunde knappt tro det heller, och jag hade sett fram mot detta ögonblick så länge.

Hon tog min väska och dök sen ner i min påse för att ställa upp allting på bordet. Hon fnissade och undrade högt vad jag hade planerat för oss båda. Jag tittade på henne medan hon gick till skåpet för att plocka fram två glas. Hon var så vacker, hennes kropp var fyllig och kurvig, så otroligt sexig. Hennes kläder tonade ner hennes annars frisinniga själ. En vit topp, och ett par jeans men det passade henne ändå väldigt bra. Dessutom hade toppen en djup urringning som verkligen framhävde hennes stora bröst.

Hon kom tillbaka med glasen, jag öppnade flaskan och hällde upp åt oss båda. Vi tog en klunk och ställde ner glasen. Vi närmade oss varandra och våra läppar möttes i en djup kyss medan våra händer rörde sig över våra kroppar. Vi fortsatte utforska varandra och hånglade i flera minuter innan hon sträckte ner sina händer och öppnade mina byxor. Dem föll till marken samtidigt som jag snabbt hade gjort samma för henne. När hennes byxor var av smekte jag längs med hennes troslinje, och till min förvåning upptäckte jag att hon inte hade några på. Hon nafsade i mitt öra och viskade ”jag skulle aldrig drömma om att ha trosor på mig för dig”. Jag blev så otroligt upphetsad av det, så mycket att jag kände en värk i mitt redan stenhårda kön som var fast i mina kalsonger. Hon drog av mig min tröja och sen sin och vi fortsatte kyssas medan hon styrde mig nerför hallen till vad jag hoppades var sovrummet.

Jag lade hennes sakta på sängen, det enda hon hade på sig var en behå som kämpade hårt för att hålla hennes bröst inne. ”Ett ögonblick”, mumlade jag och hämtade massage oljan. När jag kom tillbaka låg hon på sidan med sin rygg mot mig, och hon smekte sin härliga fitta. Jag ville bara slita av mig min kalsonger och knulla henne direkt, men jag höll ihop. Jag tog ett djupt andetag för att behärska mig själv. Hon visste redan att det här var en av favoritställningarna för mig att titta på henne genom cammen på dejtingsidan, och nu var hon här på riktigt framför mig. Jag fick njuta av den underbara vyn en kort stund innan hon rullade över på magen. Jag halvlåg bredvid henne och öppnade hennes behå innan jag klämde ut oljan i mina händer och värmde upp den. Jag började massera hennes rygg och rörde händerna upp till hennes nacke och axlar. Jag njöt av varje sekund av hennes varma hud, och tänkte tillbaka på alla dem gånger jag önskat att få täcka den med min sperma. Jag lämnade inte en enda centimeter av henne orörd förutom dem känsliga områdena som jag ville lämna till sist.

Vi var äntligen klara. Jag anade att vi kommit till slutet av vår förspel, och hon vände sig på rygg och visade upp hela sin nakna kropp för mig. Jag koppade hennes bröst, ett i vart hand och började sakta kyssa dem. Det var underbart. Jag smekte och nafsade i dem innan hon bad mig att kyssa henne. Jag kunde inte säga nej till henne och våra läppar möttes igen. Hennes händer var på upptäcktsfärd och inom kort hade hon tagit fram min hårda kuk och jag hjälpte henne att ta av mig mina kalsonger. Vi var båda nakna. Hon förde min hårda kuk till hennes varma våta fitta, vi stönade och kysstes när jag trängde in i henne.

Våra händer tog tag i varandra och jag förde dem över hennes huvud. Jag stötte hårdare in i henne och vi började känna av varandra mer. Till slut slängde hon sig åt sidan så hon kom överst, och höll istället mina händer på plats. ”Ikväll är du min”, morrade hon upphetsat åt mig. I vanliga fall hade jag kanske gjort lite motstånd bara för att men jag var inte intresserad av det eftersom hennes bröst gned emot mitt ansikte. Hon red av mig, hårt och djupt. Hon kände av att jag var på väg att komma, och då slutade hon. ”Du får bara komma när jag är nöjd”, viskade hon och fnissade.

Hon började rida mig igen medan jag fångade in hennes bröstvårtor i min mun. Hennes stön blev högre och jag kunde knappt hålla mig från att komma. Hon smekte sin klitta medan hon red mig tills hennes kropp började skaka och krampa hårt. Vi kom tillsammans, och det kändes som om all min sperma tömdes djupt i henne.

Medan vi sakta hämtade andan lade hon sitt huvud mot min axel och tittade på mig, ”det är trevligt att äntligen få träffas”. Jag kan inte säga hur nöjd jag är att ha blivit medlem på dejtingsidan och fått träffa just henne.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En sexdejt med en tjej från internet och Sexig dagdröm blir verklighet

Tutt Dating